calvuss Opublikowano 10 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia Dziekuje za rady.za status tworcy i za to że mogłem choc wirtualnie Cię poznać.. do zobaczenia kiedyś...gdzieś tam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeks Opublikowano 10 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 10 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia Do zobaczenia Janusz. Spoczywaj w spokoju . Naszykuj woblerów dla nas… Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 10 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 10 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia Żegnaj Janusz [*]???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 10 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia Nigdy nie poznałem Janusza osobiście a czuję się jak bym przybijał mu piątkę kiedy wielokrotnie gadaliśmy przez telefon. Wielokrotnie był ze mną na łodzi. Tak się umówiliśmy...kiedy byłem na rybach dzwoniłem do niego kiedy był w szpitalu i wszystko mu opowiadałem jaka pogoda, fala, jak i na co łowię, a on dopytywał o szczegóły, doradzał, cieszył się ze mną ze złowionej ryby. Zawsze dopytywał o forum prosił aby pozdrowić chłopaków, a na koniec zawsze opowiadał jakiś kawał. Tak bardzo chciał znowu żyć nad wodą. Teraz łowi z drugiego brzegu ...Wielki smutek 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 10 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia [*] Początek na forum nie mieliśmy najlepszy, za szybko i za dużo oczekiwałem, ale Janusz nie zraził się tym. Ja też okrzepłem i po jakimś czasie staliśmy się kolegami, ba nawet nadał mi Janusz status twórcy za to, że parę artykułów o woblerach napisałem. To był chyba pierwszy przypadek, że ktoś został twórcą, a nie robił przynęt. To dzięki Januszowi, byłem dumny. Rozmawialiśmy, zawsze ciepły, serdeczny z poczuciem humoru i oczywiście na koniec kawał musiał być. Pytał o wypady na ryby, a mnie głupio było opowiadać wiedząc, że Janusz leży przykuty do łóżka. Myślę, że spotkamy się i połowimy wspólnie z łodzi. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platynowłosy Opublikowano 10 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia Smutno, bardzo smutno.Czas stanął. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 10 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia [*] Wielka strata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdan333 Opublikowano 10 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartol Opublikowano 10 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia Jutro na spokojnie wyjmę jego woblerki z pudełek i przełożę do swoich prywatnych szpargałów, tzw.rzeczy z którymi się nigdy nie rozstanę. Znaliśmy się prywatnie, co jakiś czas robiliśmy zamiany moje muchy za wolbery Janusza. Pamiętam jak do mnie dzwonił, że kiedyś wygrał zawody muchowe:) to były jaja...zapamiętam go zawsze jako poztywnego i bardzo honorowego wędkarza i kolegę. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 10 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 10 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia Przykra informacja, w ogóle przykro że Janusz chorował i nie miał możliwości korzystać z życia w ostatnich latach. Dla tego cieszmy się życiem i korzystajmy z niego ile możemy. Żegnaj Januszu. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 10 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybi81 Opublikowano 10 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dedo Opublikowano 10 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 10 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David77 Opublikowano 10 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia Nie znałem Go i już nie poznam ale pięknie jest czytać Wasze wpisy pełne szczerości i szacunku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek238 Opublikowano 10 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia Spoczywaj w Spokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 10 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobo Opublikowano 10 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniekzns Opublikowano 10 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia [*] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Night_Walker Opublikowano 11 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sieko Opublikowano 11 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia Na Poraju widzieliśmy się ostatni raz [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpieg Opublikowano 11 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia Człowiek leksykon lurebuildingu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi