francisco scaramanga Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Ładne, świetna misterna robota, chętnie zakupiłbym co poniektóre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 27 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Ładne, świetna misterna robota, chętnie zakupiłbym co poniektóre.Kontakt na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafaelo1996 Opublikowano 27 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 heh wlasnie wrocilem ze sklepu wedkarskiego we wroclawiu i widzialem wobki tak zwane robactwo ? Czy pan wysyla je do fishinga 24 we wroclawiu ? ciekaw jestem czy to te ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shorty Opublikowano 27 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Naprawdę kawał dobrej roboty Bardzo podobają mi się te małe wobki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 27 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Naprawdę kawał dobrej roboty Bardzo podobają mi się te małe wobki. Dzięki Kończę kilka "drobnych" nowości, jutro testy i - gdzieś tak koło czwartku - nowe fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ch4ron Opublikowano 27 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 (edytowane) Właśnie odebrałem z poczty moje robaczki. Muszę przyznać, że na żywo wyglądają jeszcze lepiej Jaki rozmiar kotwiczki poleca autor do robaczków? Edytowane 27 Listopada 2012 przez ch4ron Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 28 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Właśnie odebrałem z poczty moje robaczki. Muszę przyznać, że na żywo wyglądają jeszcze lepiej Jaki rozmiar kotwiczki poleca autor do robaczków? Dzięki. Jak kiedyś nauczę się robić zdjęcia, lub opanuję jakiś photoshop , to fotki będą nawet lepsze, niż oryginały! Jakie kotwiczki? Dobre , a rozmiar, o co jak się domyślam chodzi, to sam zakładam nr 10. Zawsze z cieńszego niż grubego drutu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 29 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 (edytowane) Często po zawodach spotykałem się z pytaniem, na co połowiłem (jeśli akurat połowiłem ). Nie było pytań gdzie, jak prowadzona przynęta, w jakim tempie itd, tylko NA CO. Przyznam, że trochę miałem już dość tego pytania i postanowiłem kupić, a gdy okazało się, że kupić nie można, to zrobić odpowiedniego wobka. Wszystkie porządniejsze już mi "znikły " z pudełka i został tylko ten, najbardziej ch....y .Lubię, wracając do punktu startu, zakładać go na kij i odpowiadać: "Połowiłem na takiego ch....go woblera", lub "nic nie złowiłem, bo mam takiego ch.....go woblera" Edytowane 9 Czerwca 2013 przez woblery z Bielska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 29 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 (edytowane) Troszkę bardziej poważnie, obiecałem kilka nowości. Oto one:Wszystkie mają po 2 cm i 0,7 grama Edytowane 9 Czerwca 2013 przez woblery z Bielska 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 29 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 (edytowane) I jeszcze chrząszcz 3 cm, 2,7 grama, nóżki z promieni piór bażanta. Edytowane 9 Czerwca 2013 przez woblery z Bielska 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 3 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 Masz może jakieś robaczki o długości max 15mm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 3 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 (edytowane) Robactwo 1klasa Edytowane 4 Grudnia 2012 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 Jak tak patrzę na to Twoje robactwo to powiem , że bardzo mi się podoba . Pewnie kiedyś będę musiał spróbować swoich sił z piórami i klockami . Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartol Opublikowano 4 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 Nie chcę robić jakiejś niepotrzebnej reklamy ale jak czasem nad wodą przeglądamy z kolegami pudełka to chyba każdy z nas ma przynajmniej po kilka Januszowych woblerow boleniowych i jakiegoś mikrusa:) A z tego co pamiętam ch...y wobler miał jeszcze w wersji roboczej marabuta 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 4 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 Masz może jakieś robaczki o długości max 15mm? 15 mm?! Czemu nie Podaj mi na priva, jaka akcja i jaki kolor. Można popróbować Jak tak patrzę na to Twoje robactwo to powiem , że bardzo mi się podoba . Pewnie kiedyś będę musiał spróbować swoich sił z piórami i klockami . Pozdrawiam . Próbuj śmiało. Ryby to docenią Jakby co, pytaj. Postaram się pomóc. Nie chcę robić jakiejś niepotrzebnej reklamy ale jak czasem nad wodą przeglądamy z kolegami pudełka to chyba każdy z nas ma przynajmniej po kilka Januszowych woblerow boleniowych i jakiegoś mikrusa:) A z tego co pamiętam ch...y wobler miał jeszcze w wersji roboczej marabuta Ale rób reklamę . Najlepiej dodaj, jakie są łowne Co do marabuta, masz rację. Było z niego dodane "owłosienie stref intymnych " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 8 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 (edytowane) Zainspirowany "majtkami żony", postanowiłem poeksperymentować. A że lubię strzeble, poszły na pierwszy ogień. Mam nadzieję, że rybom się spodoba, a przynajmniej nie będzie przeszkadzać taki rodzaj malowania .Żeby to nie było aż tak pracochłonne! Edytowane 9 Czerwca 2013 przez woblery z Bielska 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 8 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 Janusz , będę się powtarzał ale powiem Ci po raz kolejny , że bardzo podoba mi się twoje podejście do zdobienia przynęt . Jak sam piszesz to malowanie a nie kalkomania . Zatem jestem pełen szacunku za cierpliwość i podejście do tematu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 8 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 strzebla wyglada bardzo realistycznie bardzo ładnie wykonany wobler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 8 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 He he :-) bardzo ładne malowanko :-):-):-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezes79 Opublikowano 8 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 poezja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 15 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 (edytowane) Makamba, chciałeś, to masz . 15 mm robaczka wygląda tak: Edytowane 9 Czerwca 2013 przez woblery z Bielska 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalka Opublikowano 15 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 (edytowane) To ja poproszę takiego malucha tylko, żeby schodził na ok 1m i trzymał się przy wolnym prowadzeniu w nurcie. Piękna robota. Pozdrawiam Edytowane 15 Grudnia 2012 przez skalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 17 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 (edytowane) Żeby schodził na metr? I trzymał się w nurcie? Ależ utrudniasz sobie życie Żeby taką pchełką trochę rzucić, a następnie poprowadzić ją w wybranej partii wody, to najprościej jest założyć na żyłkę metr przed przynętą jakąś śrucinę. Dobierając jej ciężar zależnie od nurtu uzyskujesz taką głębokość prowadzenia, jaką sobie życzysz.Co prawda jest tam troszkę ołowiu, ale gdyby spełnić Twoje życzenia nie było by miejsca na stelaż i balsę .Można też dokleić obciążenie (jajka), lub obciążyć kotwiczkę, ale wersja którą proponuję jest bardziej uniwersalna, a i woblerek będzie lepiej pracował Pozdrawiam również Edytowane 17 Grudnia 2012 przez woblery z Bielska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 17 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 He he no tak ,a dla mnie zrób schodzący na 2m ,pływający i jak mi się zechce to żeby jeszcze smużył i śpiewał przy tym :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 17 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 Piękna strzebelka :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi