Kielo Opublikowano 21 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 Wszystkiego najlepszego :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 21 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 Wszystkiego Dobrego Janusz z okazji dzisiejszego Twojego Święta Przede wszystkim Dużo Zdrowia i sukcesów w życiu osobistym oraz realizacji własnych pasji.Sto lat 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 21 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 Wszystkiego naj...., zdrówka i spełnienia marzeń Sto lat życzę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peekol Opublikowano 21 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 Sto lat Januszu! Połamania, wieeelkich ryb, prawdziwych przyjaciół i zdrowia! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuballa44 Opublikowano 21 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 No i teraz robisz taką Edycję, jak się z forsy spłukałem?! Januszu, niech Ci do setki ręka nie drży prowadząc nóz po drewnie, po drewnie, nie piance, niech Ci zdrowie pozwoli w nim pracować jak najdłużej.Życzę Ci czasu i pieniędzy, żebyś mógł je dzielic na pasje i rodzinę.Akurat dziś bedę miał styczność z odkażalnikiem wewnętrzym, to huknę zdrowię za twórcę świetnych wobków. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doktorek Opublikowano 21 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 Twoje zdrowie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 21 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 Dużo zdrowia i pomyślności! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ricci Opublikowano 21 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 Hej,dołączam się do przedmówców...WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO I BARDZO DUŻO ZDROWIA! reszta sama przyjdzie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 21 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 STO LAT STO LAT. Tak jak przedmówca dużo zdrowia, bo to najważniejsze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 21 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 Dołanczam się do fałszującego przepitego churu STO LAT,STO LAT !!!!!! w zdrowiu i jeszcze raz w zdrowiu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 21 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 Jako że takich ludzi jak Ty Januszu jest niewielu.Życzę Tobie wszystkiego co najlepsze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MANTHEO Opublikowano 21 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 wszystkiego dobrego Janusz, zdrowia po pierwsze i mnóstwa czasu na wędkarskie tułaczki życzę, no i żebyś spotkał godnego przeciwnika na końcu kija....wędki znaczy się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 21 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 To jest wysoka klasa urodziny chłop ma i prezenty rozdał :D to my dziękujemy że jesteś 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 21 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 Najlepszego, a koniaczku napijemy się przy kolejnym spotkaniu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 21 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 Wyczerpałem limit "lajków" na dziś W życiu tyle razy "lubię to" nie kliknąłem Dziękując wszystkim za życzenia uprzejmie informuję, że nie mogę już "lajkiem" zaznaczyć, że przeczytałem. Nadrobię przy okazji 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 21 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 100 lat Janusz!Jest szansa, że jutro będę uczył woblery od Ciebie pływać 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz_123 Opublikowano 21 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 (edytowane) Dołączam się do przedmówców......wszystkiego najlepszego 100 lat Edytowane 21 Listopada 2013 przez Lukasz_123 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wepster Opublikowano 21 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 Jeszcze ja, jeszcze ja! Januszu, życzę ci kolejnej pięćdziesiątki i jeszcze dłużej oraz samych sukcesów, zarówno tych wędkarskich jak i osobistych 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartol Opublikowano 21 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 Janusz wszystkiego najlepszego! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert67 Opublikowano 21 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 Dużo, dużo zdrowia Januszu . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 21 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 Sto lat i takieeeeeeeej ryby życzę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 21 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 Januszu, już nie wiem czego mam Ci życzyć, skoro już wszyscy życzyli Ci wszystkiego, co najlepsze.To ja Ci pożyczę:Zdrówka.Zadowolenia z syna.Dużo nowych ,ciekawych pomysłów.No i sił na ich zrealizowanie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 21 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 (edytowane) No i jeszcze raz wszystkim razem - bardzo dziękuję.Tyle fajnych emocji co dziś, to już dawno nie odczuwałem Wczoraj obiecałem zrobić woblera z piany. Przypomniałem sobie dopiero około szesnastej. Zalałem formę i wyszło coś takiego:W czasie odciskania łuski na drugim boku popełniłem błąd techniczny. Zważywszy, iż od pewnego czasu już nie jestem całkiem trzeźwy ( ), oraz że nie chciało mi się wszystkiego należycie przygotować dla jednego woblera, to wyszło i tak nieźle. A skoro już było popsute, postanowiłem sprawdzić, czy będę umiał w pianie uzyskać odstające skrzela. A oto efekt Edyt: Dla jasności, drugie zdjęcie obróciłem o 180 stopni. Edytowane 21 Listopada 2013 przez woblery z Bielska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 21 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 Janusz , przedewszystkim dużo zdrowia bo to najważniejsze...reszta sama przyjdzie To teraz czekamy 50 lat na kolejną edycję specjalną ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 21 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 (edytowane) Na pierwszy rzut oka nie widać różnicy z poprzednimi wobkami.Jeżeli to początek to ....super ,w pianie też się można rozwijać.Ja tam czekam na moje specjal edition ,nie ważne z czego będzie wykonane,ważne że Twoimi rękoma Ps. priv ze skromnymi życzeniami doszedł ? Edytowane 21 Listopada 2013 przez Krystekwolf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi