Skocz do zawartości

[*] Woblery z Bielska - wspomnienie o Januszu Sikorze

Rekomendowane odpowiedzi

No i teraz robisz taką Edycję, jak się z forsy spłukałem?! :angry:
Januszu, niech Ci do setki ręka nie drży prowadząc nóz po drewnie, po drewnie, nie piance, niech Ci zdrowie pozwoli w nim pracować jak najdłużej.
Życzę Ci czasu i pieniędzy, żebyś mógł je dzielic na pasje i rodzinę.
Akurat dziś bedę miał styczność z odkażalnikiem wewnętrzym, to huknę zdrowię za twórcę świetnych wobków. ;)

• Like 1

Wyczerpałem limit "lajków" na dziś :(

W życiu tyle razy "lubię to" nie kliknąłem :D Dziękując wszystkim za życzenia uprzejmie informuję, że nie mogę już "lajkiem" zaznaczyć, że przeczytałem. Nadrobię przy okazji :)

• Like 2

No i jeszcze raz wszystkim razem - bardzo dziękuję.Tyle fajnych emocji co dziś, to już dawno nie odczuwałem :)

Wczoraj obiecałem zrobić woblera z piany. Przypomniałem sobie dopiero około szesnastej. Zalałem formę i wyszło coś takiego:

post-52580-0-53652200-1385058970_thumb.jpg

W czasie odciskania łuski na drugim boku popełniłem błąd techniczny. Zważywszy, iż od pewnego czasu już nie jestem całkiem trzeźwy ( ;)), oraz że nie chciało mi się wszystkiego należycie przygotować dla jednego woblera, to wyszło i tak nieźle. A skoro już było popsute, postanowiłem sprawdzić, czy będę umiał w pianie uzyskać odstające skrzela. A oto efekt :)

post-52580-0-04130600-1385058995_thumb.jpg

Edyt: Dla jasności, drugie zdjęcie obróciłem o 180 stopni.

Edytowane przez woblery z Bielska

Na pierwszy rzut oka nie widać różnicy z poprzednimi wobkami.

Jeżeli to początek to ....super ,w pianie też się można rozwijać.

Ja tam czekam na moje specjal edition ,nie ważne z czego będzie  wykonane,ważne że Twoimi rękoma :)  B)

Ps. priv ze skromnymi życzeniami doszedł ?

Edytowane przez Krystekwolf