woblery z Bielska Opublikowano 26 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 A ja się cieszę, że przypadły Wam do gustu. Jakbyście jeszcze je rybom zaprezentowali, od czasu do czasu, w niezbyt zaczepowych miejscach ( ), to główny cel ich istnienia byłby spełniony Niech Wam kije często trzeszczą 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietruk Opublikowano 27 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 I do mnie dotarły 50-latki.Wykonanie zegarmistrzowskie, powolutku powiększa mi się Twoja kolekcja, na 100-lecie będę miał komplet Jaki rozmiar kotwiczek polecasz do mojego zakupu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech_B Opublikowano 27 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 Ja też wczoraj odebrałem swoje cukierasy Mam nadzieję, że będą tak skuteczne jak są ładne Po pracy jadę do wędkarskiego je uzbroić i też jestem ciekaw rozmiaru kotwiczek do jakich były ustawiane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 27 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 Kiełb, boleniowy, strzebla - 2x10, okoń i słonecznica - na brzuszek nr 10, na ogon nr 12.Powodzenia w ich obławianiu! Konkurs trwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
śruba Opublikowano 27 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 Cześć, wczoraj dostałem urodzinowy prezent i jak piszą koledzy - wykonanie klasa! Detale powalają Brawo Janusz. A te skrzela to od teraz powinny być Twoją wizytówką bo po prostu miażdżą wszystko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 27 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 cholera.... a do moich urodzin jeszcze tyyyyyyyyle czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 27 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 Wypuść węża z kieszeni i zamów kilka sztuk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 27 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 Dziś dokonałem testu na żywym organizmie. Znudziło mnie tworzenie nowych wzorów (na kartonie ), gięcie stelaży czy przeglądanie zasobów YT. Czas się było wziąć za prawdziwe drzewo. 40 sztuk wycięte, nacięte, miejsce na obciążenie również - i żyję! Z oczu nie leci, z nosa też, jest dobrze, a będzie jeszcze dobrzej Ura! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 27 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 No to pochwal się jaki pył zapodałeś w nozdrza ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 27 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 Zara, zara ja czytałem, że jak się metodą połówkową robi to nie ma uczulenia? Mnie tam przy połówkach nigdy uczulenie nie wyszło ale czasem się ulało tu i tam... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 27 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 Aż się popłakałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robkelt Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Dziś dokonałem testu na żywym organizmie. Znudziło mnie tworzenie nowych wzorów (na kartonie ), gięcie stelaży czy przeglądanie zasobów YT. Czas się było wziąć za prawdziwe drzewo. 40 sztuk wycięte, nacięte, miejsce na obciążenie również - i żyję! Z oczu nie leci, z nosa też, jest dobrze, a będzie jeszcze dobrzej Ura!No i co to za drzewo? lipa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 28 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Balsa, jak zawsze Plus: leki, maska, gogle i rura podłączona do odkurzacza Tylko co będzie latem?! W tej masce to się chyba uduszę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Wciągnij ścieżkę tego pyłu balsianego do nosa i będzie z głowy uczulenie.Przeżyjesz dość ciekawe rzeczy ale minie alergia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbertkrakow Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Balsa, jak zawsze Plus: leki, maska, gogle i rura podłączona do odkurzacza Tylko co będzie latem?! W tej masce to się chyba uduszę...Kup sobie taką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 28 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Kup sobie taką I respirator w komplecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Działaj w zimę a latem... drink, sleep go fishing Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbertkrakow Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 (edytowane) Wiesz co musimy się po prostu ostro kiedyś jak przyjedziesz do Krakowa odrobaczyć.Serdecznie zapraszam. Edytowane 28 Listopada 2013 przez Albatros 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 29 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 Jak rozumiem, na robaki najlepsza jest http://www.youtube.com/watch?v=dWAwRonlRAI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doktorek Opublikowano 29 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 Ja też dostałem "urodzinowo-imieninowe" woblerki. Opóźnienie jest tylko i wyłącznie moją winą.Ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło, dzięki temu mam dobry humor na cały weekend Oby! Cóż można napisać?2 z trzech są z nowymi sterami, lekko wyprofilowanymi i z literkami "JS".Wykonanie:Tu mam problem bo juz kiedyś pisałem w samych superlatywach o woblerach Janusza, a te są jeszcze piękniejsze. Jeżeli tamte były naj... i naj... , a te są jeszcze ładniejsze - to jakiego określenia użyć? Po prostu tym razem Janusz zawiesił poprzeczkę na niezwykle wysokim poziomie. W końcu wziąłem sobie lupę i zajrzałem im w .... skrzela oczywiście ; ) i nie tylko . Niesamowite!!!I nie chodzi tu o podobieństwo do żywych stworzeń, po prostu widać rękę Mistrza, one mają w sobie to coś.Dobra, dość pochwał trzeba Janusza odrobinę zmartwić...Niestety nie poślę ich do wody gdzie czyhają wredne gałęzie, kamienie oraz stworzenia żywe, które zabrałyby je na zawsze. Będą sobie stały i cieszyły MOJE oczy Zresztą łowienie nimi przypominałoby robienie listy zakupów do Tesco na kartce z papieru czerpanego wyrwanej z też ręcznie oprawionego notesu. Można? No pewnie że można - tylko po co? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 29 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 Mają sprawiać radość. Jeden będzie cieszył się z ryb, które na nie złowi, inny będzie wolał je oglądać. Nie mnie decydować, co komu większą frajdę przyniesie. Tyś ich właściciel niepodzielny i jedyny decydent ich przyszłych losów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cezary.Łoskot Opublikowano 30 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 Witam, do mnie też dotarły te precjoza. W realu prezentują się pięknie. Do tej pory nie mogę wyjść z podziwu. Zwoduję je na pewno wtedy, kiedy woda będzie troszeczkę cieplejsza. Kąpiel w lodowatej wodzie w przypadku niechcianego zaczepu już teraz przyprawia mnie o dreszcze. Moja dziewczyna powiedziała, że bardziej przypominają jej biżuterię niż te "nudne" przynęty na które zazwyczaj łowię. Jeszcze raz wielkie dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 30 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 Ależ bardzo proszę Swoją drogą, jak się urwą, to może następne będą jeszcze "piękniejsze"?Żartowałem. Pozdrów dziewczynę i "Niech Ci kij często trzeszczy!" A gdy już zwodujesz, pamiętaj o aparacie. Konkurs nadal trwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 30 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 Jasiu, zrób kiedyś konkurs w normalnym okresie .Nie mówię że nie mam jakiś fotek z Twoimi wobkami w roli głównej ale są jakieś ,a tak bym się przygotował.Braciak lubi szczególnie sterowce ,to by się przyłożył jeszcze bardziej Ehhh całe życie pod górkę .Dobrze że chociaż zaliczyłem fajne branko przerośniętej uklei ,na Twojego wobka trzymanego w warkoczu przy szczycie ostrogi.Zrobiłem to specjalnie, bo Młody powiedział że tak nie złowię .Najlepsze było to że za nami stał kolega który łowi bolki i ....... cały mit prowadzenia boleniowego upadł Wprawdzie byk to nie był ale co tam Bądż człowiekiem Jasiu ,wydłuż konkurs jeszcze chociaż do maja .Żartowałem .....Zdrówka Januszu i pozdrówko dla wszystkich co połowili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 30 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 (...)Bądż człowiekiem Jasiu ,wydłuż konkurs jeszcze chociaż do maja .Żartowałem .....(...)Konkurs jest nieustający Teraz tylko, z wiadomych powodów, łatwiej jest go wygrać. Tak jak pisałem już, chodzi o zdjęcie ryby złowionej na mojego woblera, sam wobler czy łowca nie są tak istotni. Mogą na zdjęciu być, może ich nie być - pełna dowolność. Byle ryba spełniała normy JB. I była "piękna", o co najłatwiej. Bo wszystkie ryby piękne są...(Dziewczynom tego nie powtarzajcie )I jeszcze jedno. Nigdzie nie napisałem, że ryba musi być złowiona po ogłoszeniu konkursu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi