rafek2m Opublikowano 15 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2013 Witaj Janusz!widzę, że twój wątek cieszy się dużym powodzeniem... nie dziwę się, wreszcie szersze grono może poznać twoje niecodzienne przynęty. Wiem dobrze, że poza ciekawym wyglądem kryją w sobie kilkadziesiąt lat wędkarskiej praktyki. Do zobaczenia nad podkrakowską Wisłą na wiosnę, warto będzie wrzucić parę fotek z "akcji" z twoimi przynętami w roli głównej. Zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 15 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2013 (edytowane) Witaj rafek2m@ .Pod wiosenną Wisłę wystrugam - mam nadzieję łowny - zestawik. A teraz mała wrzutka. Strzebla to stadna rybka 5,5 cm, 3-3,2 grama, pływa i "drobi" w największym nurcie Edytowane 9 Czerwca 2013 przez woblery z Bielska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 15 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2013 Fajne stadko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 16 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Dziś w trakcie dłubania woblerków przypomniał mi się stary dowcip. Myśli błądziły, błądziły, aż wpadłem na nowe, bliższe naszemu hobby zakończenie:Rozmowa dwóch kobiet:- Ten mój to nie dość, że pije i za babami biega, to jeszcze wczoraj całą wypłatę na automatach przegrał. Mówię Pani, krzyż Pański z nim mam!Na to druga: - Ja też nie mam lekko. Ten mój to syfilista.Na to głos z pokoju obok: - Kochanie, tyle razy Ci tłumaczyłem, spinningista! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 16 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 (edytowane) ha ha fajne woblery gicior Edytowane 16 Stycznia 2013 przez madpaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 17 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 Dziś w trakcie dłubania woblerków Woblerki to się struga, podłubać to można w nosie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 17 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 Strzebelki - miodzio. Jak dla mnie genialnie uchwycona "strzeblowatość" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 17 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 (edytowane) Woblerki to się struga, podłubać to można w nosie Generalnie oczywiście masz rację. Strugałem oczodoły i łuki skrzelowe. A tam, biorąc pod uwagę narzędzia, którymi to robię, to chyba jednak pozostanę przy swoim - dłubałem Strzebelki - miodzio. Jak dla mnie genialnie uchwycona "strzeblowatość" Dzięki. Jedna wyrwana ze stada Edytowane 9 Czerwca 2013 przez woblery z Bielska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyko Opublikowano 17 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 Generalnie oczywiście masz rację. Strugałem oczodoły i łuki skrzelowe. A tam, biorąc pod uwagę narzędzia, którymi to robię, to chyba jednak pozostanę przy swoim - dłubałem Dzięki. Jedna wyrwana ze stada Strzebelka bardzo ładna i pracochłonna.Wiem coś o tym bo sam też ręcznie "dłubię " pokrywy skrzelowe i inne detale anatomiczne .Malowanie też wpadające w oko.Fajna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 17 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 Bardzo ładnie dobrane kolory tych strzebli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 18 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Bardzo ładnie dobrane kolory tych strzebli Efekt wielu lat poszukiwań, zniechęcenia, rzucania i powrotów. Chwilami już już prawie i efekt finalny, który początkowo wydawał się niezły, a później nie mogłem na niego patrzeć. Powiem tak: nadal poprawiam detale, nadal uważam, że można lepiej, ale efekt końcowy już się krystalizuje. Przede wszystkim praca woblera mnie zadowala, a rybom nie przeszkadza . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teethar Opublikowano 18 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Sprzedajesz gdzieś kolego swoje wobki? Byłbym zainteresowany jednym na próbę/ pstrągowym. Pozdrawiam i gratuluję warsztatu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spidi Opublikowano 18 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 fajny efekt końcowy wizualnie dla mnie miodzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-PYTOON- Opublikowano 18 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Sprzedajesz gdzieś kolego swoje wobki? Byłbym zainteresowany jednym na próbę/ pstrągowym. Pozdrawiam i gratuluję warsztatu! Podpinam się pod pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 18 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Sprzedajesz gdzieś kolego swoje wobki? Byłbym zainteresowany jednym na próbę/ pstrągowym. Pozdrawiam i gratuluję warsztatu! Podpinam się pod pytanie Tak, ale to pytanie na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Teraz to Janusz szybko z warsztatu nie wyjdziesz na ryby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 21 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 (edytowane) Edytowane 9 Czerwca 2013 przez woblery z Bielska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 21 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 U la la ładniusie :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 21 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 Uklejeczki miodzio. Ile ważą ?? Bo mierzą pewnie coś koło 4 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 21 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 Uklejeczki miodzio. Ile ważą ?? Bo mierzą pewnie coś koło 4 cm Waga ~2,8 grama.Artech, padło na Ciebie Tak się zastanawiałem, kto też zapyta o wielkość.A wystarczy najechać kursorem na zdjęcie, i wszystko jasne !Dzięki za opinię i pozdrawiam.P.s.Przeznaczenie główne to spławianie na duże odległości za boleniem.Po to zrobiłem je pływające Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 21 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 Waga ~2,8 grama.Artech, padło na Ciebie Tak się zastanawiałem, kto też zapyta o wielkość.A wystarczy najechać kursorem na zdjęcie, i wszystko jasne !Dobre. Rzeczywiście nie zwróciłem na to uwagi. Szkoda że takie lekkie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 21 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 (...). Szkoda że takie lekkie Takie w "normalnej" wadze, czyli ~6 gram są na suszarce, potrzebują jeszcze jakieś 3 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 25 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 Witam wszystkich.W środa dotarły do mnie robaczki od Janusza i są niewiarygodnie zajebiste.Jeśli ktoś z was zastanawia się jeszcze czy brać,to nie ma nad czym,jazie i klonki napewno szału na icz punktcie dostan.POLECAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 26 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2013 (...)W środa dotarły do mnie robaczki od Janusza i są niewiarygodnie zajebiste.Jeśli ktoś z was zastanawia się jeszcze czy brać,to nie ma nad czym,jazie i klonki napewno szału na icz punktcie dostan.POLECAM Dzięki RUDI157 za darmową reklamę! P.s. Honorarium za reklamę, tak jak się umawialiśmy, przy następnym zamówieniu. P.s.2 Nie umawialiśmy się!? A to szkoda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarzyk1 Opublikowano 27 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 Dawno mnie u Janusza nie było a tu takie smakołyki , te uklejeczki jak zwykle miazga , wiele miejscówek czeka na takie spławiane boleniówki warto mieć w pudełku no i zawsze można dociążyć i pograć nią troszkę w warkoczu , jak to mawiają Niemcy gütIdea . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi