Skocz do zawartości

[*] Woblery z Bielska - wspomnienie o Januszu Sikorze

Rekomendowane odpowiedzi

Jak lowie juz kilka ladnych lat w Irlandii to taka wode widzialem raz :D w sumie to dobrze bo na tafli nie gryza :P

Im gorzej tym lepiej :D jak tu na forum czytam czasem, ze pogoda byla kijowa i nie pojechalismy, bo wialo czy padalo.... :

Ja nie jade na fishing jak jest bezwietrznie i slonecznie haha czasami po kilkanascie godzin na lodzi w absolutnej ulewie, do tego fala na jeziorze i kazde przemieszczanie konczy sie chlupem w twarz :D

Te okonki sa sliczne. Jak w koncu sie woda ochlodzi to pomecze mojego okonka, moze pokusi jakiegos potwora :P

Kolo po lewej na dole wyglada jakby mial dofotoszopowana glowe  :ph34r:  haha

• Like 1

Okonie "zaginęły w akcji". Moderatorskiej  :D

Najpierw były podwójne, poprosiłem o usunięcie zdublowanego postu i się "znikły" :) Nic to. Wkleję jeszcze raz:

attachicon.gif1.JPGattachicon.gif2.JPG

attachicon.gif4.JPG

Okonki pierwsza liga. Jedne z ładniejszych, jakie widziałem :)

Co trzeba zrobić, aby takiego gada mieć w pudełku? :)

Fotoszop.

Gdybym posiadał ten program, zapewne potrafiłbym lepiej "dokleić" głowę. Ale nie posiadam. A zdjęcie - autentyk. Jedyna ingerencja to minimalne zwiększenie kontrastu - i tyle. A że kolega wykonywał "breakdance" samą głową ( :D ), wyszło jak wyszło :)

Często mam ochotę coś ze zdjęcia usunąć lub coś dodać. Jak na razie - nie robię tego. Wolę ćwiczyć robienie przynęt niż sztuczek magicznych ze zdjęciami B) 

Okonki pierwsza liga. Jedne z ładniejszych, jakie widziałem :)

Co trzeba zrobić, aby takiego gada mieć w pudełku? :)

Napisać na PM (czy też priv, jak kto woli :))

Tak się głośno zastanawiam - jeśli ktoś w kwietniu kupił 10 szt moich popperków, to jak mu mogło w lipcu (początkiem!) zabraknąć?

Nęcił?

:D

post-52580-0-36426900-1406141226_thumb.jpg

Edyt - źle wkleiłem zdjęcie ;)

Edytowane przez woblery z Bielska

Tak się głośno zastanawiam - jeśli ktoś w kwietniu kupił 10 szt moich popperków, to jak mu mogło w lipcu (początkiem!) zabraknąć?

Nęcił?

attachicon.gif1.JPG

Pochwalił się nieopatrznie koleżankom w pracy, Ty masz zamówienie, On nie ma popperów, a One mają ładne kolczyki. :lol:  ;) 

• Like 2

Nęcił?

attachicon.gif1.JPG

Scupaki ,wredne scupaki :lol: :lol: :lol:

No chyba ze nęci wobkami ;)

No albo się pochwalił i ogołocili i se teraz musi kupić ...

Pochwalił się nieopatrznie koleżankom w pracy, Ty masz zamówienie, On nie ma popperów, a One mają ładne kolczyki. :lol:  ;)

Scupaki ,wredne scupaki :lol: :lol: :lol:

No chyba ze nęci wobkami ;)

No albo się pochwalił i ogołocili i se teraz musi kupić ...

Na moje pytanie - co się stało? Odpowiedział: "Rozeszły się"...

Tak bez nóg?! 

:D  :D  :D

• Like 1

swoja droga Janusz... musze przyznać, że jestem w szoku tych robali... Jak dla mnie - niespotykane wręcz połączenia niewielkiej masy z niesamowita aerodynamika... pierwsza mysl gdy rzucilem je na wage bylo... oooo przesadził chłopak, ja tymi wobkami nie polowie (castem). mimo to zabralem je nad wode i nagle WOW... kurde jak toto cholerstwo male lata... 

Szkoda tylko, że dalem się namowic na zmiane odcinka rzeki i poza jednym wyjsciem fajnek jaśka nie działo się nic... 

swoja droga Janusz... (...)WOW... kurde jak toto cholerstwo male lata... 

(...)

Ano lata.

I pływa 

I łowi :) Ale jak każdej przynęcie, trzeba dać mu szansę ;)

Ostatnia fotka super

Noo :D

Aż żałuję, że nie mojego autorstwa. Ale zdjęcie zrobił były członek Kadry Narodowej, jak widać, wszechstronnie utalentowany. Potrafi nie tylko łowić :)