carlus75 Opublikowano 22 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 Januszu gratulacje udanych zawodów, widoki przepiękne ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 23 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Jak lowie juz kilka ladnych lat w Irlandii to taka wode widzialem raz w sumie to dobrze bo na tafli nie gryza Im gorzej tym lepiej jak tu na forum czytam czasem, ze pogoda byla kijowa i nie pojechalismy, bo wialo czy padalo.... :Ja nie jade na fishing jak jest bezwietrznie i slonecznie haha czasami po kilkanascie godzin na lodzi w absolutnej ulewie, do tego fala na jeziorze i kazde przemieszczanie konczy sie chlupem w twarz Te okonki sa sliczne. Jak w koncu sie woda ochlodzi to pomecze mojego okonka, moze pokusi jakiegos potwora Kolo po lewej na dole wyglada jakby mial dofotoszopowana glowe haha 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 23 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Fajne zdjęcia, czuć klimat Haha Melek ma rację, z tą dofotoszopowaną głową :P 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 23 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Zapamiętaj jedno chłopcze, Melek ma zawsze rację :D 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seemoore Opublikowano 23 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Okonie "zaginęły w akcji". Moderatorskiej Najpierw były podwójne, poprosiłem o usunięcie zdublowanego postu i się "znikły" Nic to. Wkleję jeszcze raz:1.JPG2.JPG4.JPG Okonki pierwsza liga. Jedne z ładniejszych, jakie widziałem . Co trzeba zrobić, aby takiego gada mieć w pudełku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 23 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Fotoszop.Gdybym posiadał ten program, zapewne potrafiłbym lepiej "dokleić" głowę. Ale nie posiadam. A zdjęcie - autentyk. Jedyna ingerencja to minimalne zwiększenie kontrastu - i tyle. A że kolega wykonywał "breakdance" samą głową ( ), wyszło jak wyszło Często mam ochotę coś ze zdjęcia usunąć lub coś dodać. Jak na razie - nie robię tego. Wolę ćwiczyć robienie przynęt niż sztuczek magicznych ze zdjęciami Okonki pierwsza liga. Jedne z ładniejszych, jakie widziałem . Co trzeba zrobić, aby takiego gada mieć w pudełku? Napisać na PM (czy też priv, jak kto woli ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 23 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 nabyć drogą kupna 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seemoore Opublikowano 23 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Naturlich ja ... Poszedł PM ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 23 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Januszu jak masz jakieś zdjęcia do przeróbki (czyt. zmiana tła w celu chronienia miejscowki i ryb) to służe pomocą. Że mną to raczej bezpieczne te hot spoty będą bo raczej mi nie po drodze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 23 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 (edytowane) Tak się głośno zastanawiam - jeśli ktoś w kwietniu kupił 10 szt moich popperków, to jak mu mogło w lipcu (początkiem!) zabraknąć?Nęcił? Edyt - źle wkleiłem zdjęcie Edytowane 23 Lipca 2014 przez woblery z Bielska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 23 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Tak się głośno zastanawiam - jeśli ktoś w kwietniu kupił 10 szt moich popperków, to jak mu mogło w lipcu (początkiem!) zabraknąć?Nęcił? 1.JPGEdyt - źle wkleiłem zdjęcie Pochwalił się nieopatrznie koleżankom w pracy, Ty masz zamówienie, On nie ma popperów, a One mają ładne kolczyki. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 23 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Tak się głośno zastanawiam - jeśli ktoś w kwietniu kupił 10 szt moich popperków, to jak mu mogło w lipcu (początkiem!) zabraknąć?Nęcił? 1.JPGEdyt - źle wkleiłem zdjęcie Scupaki ,wredne scupaki :lol: No chyba ze nęci wobkami No albo się pochwalił i ogołocili i se teraz musi kupić ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 24 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 Pochwalił się nieopatrznie koleżankom w pracy, Ty masz zamówienie, On nie ma popperów, a One mają ładne kolczyki. Scupaki ,wredne scupaki :lol: No chyba ze nęci wobkami No albo się pochwalił i ogołocili i se teraz musi kupić ...Na moje pytanie - co się stało? Odpowiedział: "Rozeszły się"...Tak bez nóg?! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 24 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 Może miały nerwową pracę? Taki wobler w jednym miejscu nie usiedzi... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 24 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 Oj, przygarnąłbym ze dwa poperki. Masz Januszu jeszcze jakieś schowane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 24 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 Mam trzy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 24 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 Kolejny raz największy znany mi miłośnik "Robali", kolega Wojtek, złowił fajną rybkę - tym razem jazia. Szczere gratulacje. Wojtku, tak trzymaj 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 24 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 I właśnie coś takiego jest ukoronowaniem naszej ciężkiej pracy lurebiulderów piękny jazior 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 26 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 Wyłowione z poczty:"Dziś pierwsze testy robala"Pięknie Zbyszku, "Niech kij często trzeszczy!" 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 27 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 Jeszcze jedna fotka z wczoraj 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 27 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 ależ piękny brudas... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 27 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 Ostatnia fotka super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 27 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 swoja droga Janusz... musze przyznać, że jestem w szoku tych robali... Jak dla mnie - niespotykane wręcz połączenia niewielkiej masy z niesamowita aerodynamika... pierwsza mysl gdy rzucilem je na wage bylo... oooo przesadził chłopak, ja tymi wobkami nie polowie (castem). mimo to zabralem je nad wode i nagle WOW... kurde jak toto cholerstwo male lata... Szkoda tylko, że dalem się namowic na zmiane odcinka rzeki i poza jednym wyjsciem fajnek jaśka nie działo się nic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 27 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 swoja droga Janusz... (...)WOW... kurde jak toto cholerstwo male lata... (...) Ano lata.I pływa I łowi Ale jak każdej przynęcie, trzeba dać mu szansę Ostatnia fotka superNoo Aż żałuję, że nie mojego autorstwa. Ale zdjęcie zrobił były członek Kadry Narodowej, jak widać, wszechstronnie utalentowany. Potrafi nie tylko łowić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 28 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 Na specjalne życzenie:7,5 cm i 5,4 gramów. Pływaki 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi