BARENZ Opublikowano 28 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 Jeszcze jedna fotka z wczoraj Ależ fota Janusz. Przepraszam za OT 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 29 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 Jakie OT?Jakie OT?!!!Sam bym tą piękną fotę co chwila i wszędzie wklejał, tylko żywa zazdrość mnie bierze, że to nie moja ręka. Nie mój aparat. Dobrze, że choć wobler mój. To znaczy, moja robota, bo już nie mój 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radbraw Opublikowano 29 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 (edytowane) Ależ fota Janusz. Przepraszam za OT Jakie OT?Jakie OT?!!!Sam bym tą piękną fotę co chwila i wszędzie wklejał, tylko żywa zazdrość mnie bierze, że to nie moja ręka. Nie mój aparat. Dobrze, że choć wobler mój. To znaczy, moja robota, bo już nie mój Fakt, zdjecie kozak ryba też. Wobek też Edytowane 29 Lipca 2014 przez Radbraw 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andre99 Opublikowano 30 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 (edytowane) siema! Te okonki są prześwietne pewnie na czystej i mętnej wodzie są skuteczne,,duzo forumowiczów ostatnio robi fajne woblery ale te są wyjątkowe.Fajny pomysł ze skrzelami ale czy to pracy nie pogarsza?? Edytowane 30 Lipca 2014 przez andre99 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bertold12 Opublikowano 30 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 nie pogarsza 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 30 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 Stówa to za mało, jeszcze tysiąc (stron) by się zdało 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 30 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 Faktycznie - stówa Nawet nie wiem, kiedy zleciało... Dziękuję wszystkim za słowa wsparcia, pytania i komentarze. I za pochlebstwa Aż chce się pisać, gdy widać odzew. Cóż trzeba zakasać rękawy i kontynuować pracę. Głowa aż puchnie od pomysłów. Krok po kroku.Do przodu. Do celu. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 30 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 Januszu, bo trochę tak jakby zaczynać od nowa. Ja tam swój licznik stron mentalnie "skasowałem" w tym miejscu i mam większy komfort 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Bardzo ale to bardzo dziękuję za wspaniałą niespodziankę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Seta stukneła pare dni temu... Janusz dalej się bawi;)Może byś dał znak życia jakiś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Znak życia?Ledwie żyję.Szczegóły wkrótce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Opalizacja na Magic"ach 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Pikne Panie, oj pikne. Eh, kiedy ja takie robił będę, folia jak na razie to dla mnie czarna magia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Janusz masz jakiegoś powierzchniowca?potrzebuje na Bolka na gwałt:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Mam puste pudełko i listę na trzy tygodnie naprzód zapełnioną Jutro siadam do popperów 6-7 cm. Daj znać na priv, jeśli mam Ci jakiegoś zrobić. Inne opcje możliwe dopiero na wrzesień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Wyłowione z poczty - kolejny gatunek na Magic'a zaliczony Brawo Łukaszu! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Robale zyskały nowy wygląd.Nowy kolor, nowe spojrzenie 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Przesuper malowanie :rolleyes: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Robale zyskały nowy wygląd.Nowy kolor, nowe spojrzenie 10.JPG No Janusz, nie wiem jak i nie wiem kto smakiem się obejdzie ale muszę mieć takowe robactwoSuper malowanko , jak coś ten teges to pisz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Aż normalnie chciałoby się je pożuć! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Ale powierzchniowego wobka nie ma..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Ale powierzchniowego wobka nie ma..... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bertold12 Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Janusz mam nadzieję ze o mnie pamiętasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Janusz... Nie robal:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Ten kolor to kleniowy creme de la creme 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi