woblery z Bielska Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Janusz... Nie robal:pMaruda. Janusz mam nadzieję ze o mnie pamiętasz Pamiętam, choć z terminami mi się pokiełbasiło. Może na jutro, bardziej na piątek dokończę 15 popperków. Dwa będą dla Ciebie. W sobotę, a częściowo również w niedzielę łowiłem na te popperki. Ostrzegam, takie łowienie uzależnia Uzależnia równie skutecznie jak łowienie na suchą muchę. Widowiskowość brań jest niezwykle wciągająca. Przekaż to koledze, żeby nie było, że nie ostrzegałem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 A ponoć nic na popppera nie złowiłeś Niezła jazda:p prawda? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Rewelacja te robale na bank będą kosić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 A ponoć nic na popppera nie złowiłeś Niezła jazda:p prawda?Czas zaprzeszły. Złowiłem. Połowiłem. W ogóle, była to (tego dnia) najskuteczniejsza przynęta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Dzień dobry.jak miałeś branie w czasie pauzy to stawiam browara, że przy pierwszym zgarnięciu popppera nie wiedziałeś dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Dzień dobry.jak miałeś branie w czasie pauzy to stawiam browara, że przy pierwszym zgarnięciu popppera nie wiedziałeś dzieje.To nie tak. Popper był wielokrotnie atakowany, czasem przez pojedyncza rybkę, ale często przez kilka jednocześnie. Widywałem to już wcześniej. Nie czekałem, aż popper zniknie tylko prowadziłem nadal. Rzadko kiedy pierwszy atak był skuteczny, często po kilkanaście "cmoknięć" na pusto Ale w pewnym momencie czuć było rybę "na kiju" i rozpoczynał się hol. Czysta, spokojna woda, polaroidy - widoki wspaniałe Gdy wcześniej stosowałem popperki, czekałem na wyjścia okoni, po czym szybko rzucałem w to miejsce inną przynętę. Głównie niewielkie kopytko lub coś podobnego, czasem wobler w paski ( ). Teraz łowiłem nadal na tą samą przynętą.I odpowiadając na Twoje wątpliwości - nie masz racji. Cały czas dokładnie wiedziałem, co się dzieje Dobry dzień.Stawiasz browara. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Smużaki.Mają kłopot, by zanurkować głębiej niż na 30 cm. Przy uniesionym kiju marszczą wodę cały czas 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 .... I odpowiadając na Twoje wątpliwości - nie masz racji. Cały czas dokładnie wiedziałem, co się dzieje ....Dobry dzień.Stawiasz browara. Lubię takie odpowiedzi... Każdy z nas machających kijem zawsze wie co się dzieje to skąd potem te opowieści... ... no i rozumiesz Stefan, ja ciągnę popka, a tu jak nie przypierniczy... myślałem, że to już ruskie ostrzał dali, mało zawału nie dostałem... Wczoraj rekonesans na porcie czerniakowskim...Szczupak walił ja ta lala...w rolach głównych ronin 80 (malowanie clown?), woda 10cm, przynęta w trakcie podnoszenia do góry, w wodzie tylko tylna kotwica.. tak mi się wydaje...nie wiedziałem co się dzieje, słyszałem tylko plus i black rockiem zaczęło targać... patrzę pod nogi wisi bestia ~40cm zapięta na obie kotwice, roninowi tylko oko z paszczy wystaje... dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Za dużo ma muchę w życiu połowiłem, by branie na popperka mogło mnie zaskoczyć Dobry dzień. Czy to oko może kłamać?6 cm, 4,3 gramów. Ledwo ledwo, ale pływają 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Kończę chwilowo, jutro i pojutrze mistrzostwa okręgu. Jak mi się nie chce! Ponad 30 w cieniu, brak cienia, może choć rybki dopiszą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bertold12 Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 No to trzymam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Oczywiście, że może kłamaćPołamania.... Nie pokazuj się bez pucharu:p 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Czekamy na medale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Cztery razy byłem pierwszy. Podobną ilość drugi i trzeci. I wystarczy.Inni też chcą wygrywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 No to nie zostaje nic tylko ... połamania kijaszka. Czekam na zdjecie z pucharem hehe Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Cztery razy byłem pierwszy. Podobną ilość drugi i trzeci. I wystarczy.Inni też chcą wygrywać Przechwalać każdy się może:p 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Jak połowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Przechwalać każdy się może:pKażdy może też to sprawdzić.Informacje nie są tajne Pierwszy dzień - kolejna lekcja pokory. Znalazłem ryby. Połowił łódkowy partner. Wygrał pierwszą turę. Chapeau bas! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 nikt tak nie udziela lekcji pokory jak ryby 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 To będą pamiętne mistrzostwa okręgu. Będą o nich mówić w całym kraju i wspominać je długo. Wszystko za sprawą zwycięzcy. Dodam, że zwycięstwo było całkowicie zasłużone, wypracowane na treningach, a w czasie zawodów wcześniejsza taktyka realizowana z żelazną konsekwencją przyniosła końcowy sukces.Z prawdziwą przyjemnością informuję, iż Mistrzem okręgu bielskiego na rok 2014 została Bogusia Kozieł! Jeszcze raz gratuluję Bogusiu! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Robale już w Anglii. Zostały tylko zdjęcia...Robię następne. Bartku, jeszcze kilka dni 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Coś pięknego... szczególnie te żarówy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 REWELACJA . Nic dziwnego że rybki na ich punkcie szału dostają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Smakowicie tłuste, nic tylko zażerać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Na opuszek palca wlazły/zmieściły się trzy! Nic dziwnego, mają po 15 mm 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi