teki77 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Śliczne ,jaka waga przy tej długości . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Nie ważyłem, z już wczoraj wysłane Obciążone ołowiem, pływaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tszonek Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Na opuszek palca wlazły/zmieściły się trzy! Nic dziwnego, mają po 15 mm 2.JPG1.JPGŁooo coś pięknego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Super robakiJanusz a jak one mają ryby łapać jak oczu nie mają :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlus75 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Oczu nie mają ale za to inne zmysły wyostrzone , np. węch... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojto-ryba Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 To będą pamiętne mistrzostwa okręgu. Będą o nich mówić w całym kraju i wspominać je długo. Wszystko za sprawą zwycięzcy. Dodam, że zwycięstwo było całkowicie zasłużone, wypracowane na treningach, a w czasie zawodów wcześniejsza taktyka realizowana z żelazną konsekwencją przyniosła końcowy sukces.Z prawdziwą przyjemnością informuję, iż Mistrzem okręgu bielskiego na rok 2014 została Bogusia Kozieł! Jeszcze raz gratuluję Bogusiu!Szacun dla pani Bogusi, miałem przyjemność łowić z Bogusią w drugiej turze, naprawdę daję rade. Nie jednego spiningistę dała by radę zawstydzić swoimi umiejętnościami. Ja się obroniłem, chociaż na początku wydawało się że wypadnę przy niej blado ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Super robakiJanusz a jak one mają ryby łapać jak oczu nie mają :D Takie maleńkie, 15 mm - są jeszcze ślepe Ale jak już podrosną, do jakiś 25 mm, o, to już łypią oczami 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Są fajniusie dla mnie mogą już nie rosnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Dziś coś większego. Garstka Kiełbi 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojto-ryba Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Łosz w mordę, jak żywe :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 (edytowane) Czy na Wyspach Brytyjskich są strzeble?Już są Edytowane 16 Sierpnia 2014 przez woblery z Bielska 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomala89 Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Piękna zieleń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 ale... te robalee mmmm..... miód malina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 (edytowane) Janusz, Twój wobler, otwierał wczoraj wodę. https://plus.google.com/photos/103769329012260517090/albums/6048419526440933489?authkey=CN3zp6XD6IrKdQ Wolna, jakby "leniwa" praca tego wabika, doprowadzała kropasy do amoku. Szkoda tylko, że nie mogę zaprezentować tu największego z nich. Grubas, wyjechał mi z ręki nieco przedwcześnie, prosto do wody Edytowane 17 Sierpnia 2014 przez popper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Janusz, Twój wobler, otwierał wczoraj wodę. (...) Bardzo się cieszę! To znakomicie, że wobler się sprawdził. Czuję się, jakbym i ja trochę ( ) te ryby połowił! Dziękuję za informację.Przy okazji - też wczoraj sobie połowiłem, na popperka (nomen omen ). Przez pewien czas brały w każdym rzucie i nawet nakręciłem krótki film: Rzut, cmok, cmok, wisi Niestety krzywo ustawiona kamerka nie pokazała tego wszystkiego Może następnym razem uda mi się lepiej ustawić kamerę?Pozdrawiam Waldku i oby następnym razem "grubasek" zechciał chwilkę za pozować przed odpłynięciem. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Słonecznice 4 cm w opalizacjach 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Ładniutkie Fajnie prezentuje się ta łuseczka na karczkach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Wybrałem się z kuzynem nad stawy. Pierwszy raz w życiu łowił (no dobra, pierwszy raz zgodnie z regulaminem ). Złowił coś, o czym na długo będę pamiętał. Nie będę pisał, sami zobaczcie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Ale numer, czegoś takiego jeszcze nie widziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 To jest zrośnięte? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Nie, nie jest zrośnięte.2 szt pinki, najpierw połakomił się maluszek, a jako drugi ten nieco większy Też jeszcze czegoś takiego nie widziałem. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 To ja ci powiem taki numer...Właśnie zaczyna się ślub znajomych. 17.25 lekko głodny urywam kawałek chleba i namaczam w sosie z kurczaka jaki został na patelni. Jem... Czuję ok potem dziwny smak...Gorzki... Coś nie tak.. pytam starej czy coś robiła z patelnia.. tak nalała płynu do naczyń...[emoji23] Leżę pianę toczę z pyska... Załatwiła mnie przed weselem... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Widać kuzyn woli łowić hurtowo dobre wejście 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leepek Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Podobną historię miałem. Jeden krąpik na haku a drugi zaplątał się żyłką w "pasie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Podobną historię miałem. Jeden krąpik na haku a drugi zaplątał się żyłką w "pasie" To jednak zupełnie inna historia. Tu nie chodzi o wyjęcie dwóch ryb na jeden zestaw. To się zdarza. Na zdjęciach są dwie ryby wyjęte na JEDEN haczyk! Nie zaplątane, nie podczepione, a obie mają - powtarzam JEDEN! - haczyk w pyszczkach Najpierw zjadła mniejsza, nabiła się na hak, ale widać coś z pyszczka jej wystawało i podpłynęła druga, która usiłowała to "coś" zjeść. Tak sobie wzajem kąsek wyrywały, że obie na jednym haczyku zawisły 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi