Skocz do zawartości

[*] Woblery z Bielska - wspomnienie o Januszu Sikorze

Rekomendowane odpowiedzi

Coś czuję, że to nocna kolebajka? 

Nie, Kubo. 

Jest to 5 jerków, które otrzymałem do pomalowania. Postanowiłem więc 3 z nich okleić folią ALU, a dwa pomalować. Dość niepospolitymi metodami ;) W sumie będzie dość ciekawy zestaw

post-52580-0-96952800-1422806445_thumb.jpg

post-52580-0-07362400-1422806565_thumb.jpg

post-52580-0-87248200-1422806568_thumb.jpg

• Like 6

Krzysiu, 3 z nich jutro jadą do Ciebie :)

:D Janusz ty chyba za dużo kaszy mannej masz ;)  Bo ten jerk wygląda choćby miał ospę :wub:

To nie jest kaszka manna, tylko pył z balsy zmieszany z akrylem B)

A poza tym, co u mnie? Oj, narobiło się. Szczegóły niebawem.

post-52580-0-35778500-1422808629_thumb.jpg

• Like 8

No co zrobić... Wiem, że w słońcu odkrywa swoje walory, w świetle dziennym "da się na niego patrzeć", a na zdjęciu... Dodajmy, zrobionym przeze mnie zdjęciu... Parę razy stwierdzałem, żem dupa nie fotograf. I nic się nie zmieniło ;)

Jakoś taki niedawno temu rozlałem sobie farbę. Czerwoną. Dała znać o sobie moja słynna gracja, trochę porównywalna z zawodnikami sumo. Zawadziłem łokciem o "na chwilę" odłożony słoik, który po locie koszącym zaliczył przyziemienie i stracił denko. 

B)

Zamówiłem nową. W "międzyczasie" zrobiłem sobie kilka zapasowych robali. Białych, zielonych, żółtych, oliwkowych, brązowych. Nawet czarnych.

post-52580-0-19495400-1423411742_thumb.jpg

No i przyszły trzy zamówienia. I w każdym przynajmniej jeden czerwony robal :D  :D  :D Ot, ludzka złośliwość ;)  :D

Edytowane przez woblery z Bielska
  • Like 3

No co zrobić... Wiem, że w słońcu odkrywa swoje walory, w świetle dziennym "da się na niego patrzeć", a na zdjęciu... Dodajmy, zrobionym przeze mnie zdjęciu... Parę razy stwierdzałem, żem dupa nie fotograf. I nic się nie zmieniło ;)

Woblery docenia się ze względu na walory a nie wygląd. W tym przypadku posiadają one  jedno i drugie. Dlatego zdjęciami nie ma co się przejmować. ;)

post-49950-0-48057200-1423472478_thumb.jpg

• Like 7