woblery z Bielska Opublikowano 1 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Coś czuję, że to nocna kolebajka? Nie, Kubo. Jest to 5 jerków, które otrzymałem do pomalowania. Postanowiłem więc 3 z nich okleić folią ALU, a dwa pomalować. Dość niepospolitymi metodami W sumie będzie dość ciekawy zestaw 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bertold12 Opublikowano 1 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 2.JPG Janusz ty chyba za dużo kaszy mannej masz Bo ten jerk wygląda choćby miał ospę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiekt1991 Opublikowano 1 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 poprawka do tego idą jeszcze stery :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiekt1991 Opublikowano 1 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Genialne wykonanie, jestem pod ogromnym wrażeniem ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 1 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Krzysiu, 3 z nich jutro jadą do Ciebie Janusz ty chyba za dużo kaszy mannej masz Bo ten jerk wygląda choćby miał ospę To nie jest kaszka manna, tylko pył z balsy zmieszany z akrylem A poza tym, co u mnie? Oj, narobiło się. Szczegóły niebawem. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 1 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Janusz ty chyba za dużo kaszy mannej masz Bo ten jerk wygląda choćby miał ospę To jest zwykła wysypka tarłowa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bertold12 Opublikowano 1 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Janusz jak dla mnie to może być zrobiony nawet z mąki ziemniaczanej . Ale powiem że bardzo ciekawy efekt ci wyszedł . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 1 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Po kooperacji 1.0 zaginęła jedna sztuka [emoji14] Yszzzzzz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peekol Opublikowano 1 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 To nie jest kaszka manna, tylko pył z balsy zmieszany z akrylem Haha, a ja się zawsze zastanawiałem jaki podkład stosujesz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 4 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 U Ciebie nawet robactwo cieszy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bertold12 Opublikowano 4 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Jeszcze raz dziękuję Klasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MANTHEO Opublikowano 4 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 No super efekty Januszu. Przednia robota - zresztą nic nowego nie odkryłem Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 4 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 (edytowane) Magic w trzech stylach. Nad "japońskim" muszą jeszcze popracować. Ma potencjał.Edyt: złe zdjęcie Edytowane 4 Lutego 2015 przez woblery z Bielska 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 4 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Japoński według mnie jest już wypas PozdrawiamM 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 5 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 Tym razem przy zdobieniu plamek pod okiem i na górnej części łuków skrzelowych zastosowałem nowy sposób zdobienia. Z efektu jestem bardzo zadowolony Przy okazji, oczy również zyskały nowy wygląd. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bertold12 Opublikowano 5 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 Janusz na fotce coś tam widać jakąś plamkę Ale ja wolę real przy świetle dziennym Pany wobler powala Janusz ja go chyba powieszę na honorowym miejscu i nie będzie widział wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 5 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 No co zrobić... Wiem, że w słońcu odkrywa swoje walory, w świetle dziennym "da się na niego patrzeć", a na zdjęciu... Dodajmy, zrobionym przeze mnie zdjęciu... Parę razy stwierdzałem, żem dupa nie fotograf. I nic się nie zmieniło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 6 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Janusz marudzisz.Masz tak zwaną trzecią rękę?Rób zdjęcia kiedy woblery jest w trzeciej ręce.No chyba, że chcesz by ci wróżyć z lewej [emoji14] Wysłane z mojego HTC One_M8 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 8 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 (edytowane) Jakoś taki niedawno temu rozlałem sobie farbę. Czerwoną. Dała znać o sobie moja słynna gracja, trochę porównywalna z zawodnikami sumo. Zawadziłem łokciem o "na chwilę" odłożony słoik, który po locie koszącym zaliczył przyziemienie i stracił denko. Zamówiłem nową. W "międzyczasie" zrobiłem sobie kilka zapasowych robali. Białych, zielonych, żółtych, oliwkowych, brązowych. Nawet czarnych.No i przyszły trzy zamówienia. I w każdym przynajmniej jeden czerwony robal Ot, ludzka złośliwość Edytowane 8 Lutego 2015 przez woblery z Bielska 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aseel Opublikowano 8 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 ale tego robactwa ci się namnożyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 8 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 ale tego robactwa ci się namnożyło Ciepła zima 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 8 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Za każdym razem jak widzę te Twoje strzeble robię się miękki jak kaczuszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 8 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Jacku, specjalnie dla Ciebie 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 9 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 No co zrobić... Wiem, że w słońcu odkrywa swoje walory, w świetle dziennym "da się na niego patrzeć", a na zdjęciu... Dodajmy, zrobionym przeze mnie zdjęciu... Parę razy stwierdzałem, żem dupa nie fotograf. I nic się nie zmieniło Woblery docenia się ze względu na walory a nie wygląd. W tym przypadku posiadają one jedno i drugie. Dlatego zdjęciami nie ma co się przejmować. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bertold12 Opublikowano 9 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Oj jest w nich potencjał Już miałem okazję się przekonać Szkoda tylko że tak póżno, ale myślę że nadrobię straty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi