Esox1999 Opublikowano 9 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Meeega woblery !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 9 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Myślę że powinienem z tarła 2015 mieć parę strzebli 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bertold12 Opublikowano 10 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 Myślę że powinienem z tarła 2015 mieć parę strzebli HAHA a mi do pary samca brakuje bo dwie samiczki już mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 10 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 Bertold, żeby nie było z tymi samiczkami jak w kawale..Oba samce, oba kotne... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 10 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 Myślę że powinienem z tarła 2015 mieć parę strzebli Parę czyli kilka, czy też chłopczyka i dziewczynkę? Nieważne, przez telefon się dogadamy. Teraz jestem zajęty trochę innymi tematami, natomiast kolejne strzeble chcę zrobić nieco inne malowanie, niż do tej pory. Zobaczymy, co z tego wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bertold12 Opublikowano 10 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 No to piszę się jako pierwszy w kolejce 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 21 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 Nadchodzi era poppera 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 21 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 Janusz, popperki jak zwykle cudowne.Jak na nie patrzę, to przypomniało mi się, jak postanowiłem zrobić sobie podobne. Oczywiście w pewnym stopniu mi się to udało i nawet okonków połowiłem. Ale jakież było moje zdziwienie, jak kolega poprosił mnie o zrobienie takich samych, tylko 20-to centymetrowych Zrobiłem mu dwie sztuki i zabrał je do Nowej Gwinei. Tylko dwie ryby na nie wyciągnął. W pierwszym wyrwało drut, a z drugiego zostały trociny. Teraz dał mi zadanie zrobić coś takiego z żywicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 21 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 Wyglądają apetycznie Masz Janusz sytuacje w których poperek działa zdecydowanie lepiej niż wobler ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 21 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 Tak. Na jednym z łowisk (Dziećkowice) są sytuacje, że bije wszystkie inne przynęty. Przyznam, że dopiero w ubiegłym roku tak naprawdę sam połowiłem na popperki. Wcześniej tylko moi klienci mówili, jakie są łowne Emocje zbliżone do łowienia na suchą muchę. W tym roku już od wiosny będę na nie łowił, również na rzekach w poszukiwaniu pstrągów i kleni. Jestem ciekaw, co czas pokaże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 21 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 Pytam jakie masz na nie efekty bo przyznam szczerze nie mam do poperów przekonania.Kilka lat temu dostałem z USA kilka hlapaczków .O dziwo na najmniejsze nie złowiłem żadnej ryby.Jedynie różowy klocek 8 cm. z kotwicą nr.4 atakowany był przez klenie.Inna sprawa że pewnie tak jak wobler -woblerowi nierówny tak i mogą być poperki-killerki i nic nie warte wypełniacze pudełka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 21 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 Przyznam, że tez nie miałem przekonania do popperów, ale zmieniłem zdanie, właśnie na Dziećkowicach, przy wieczorowej flaucie.Okonie nie były imponujących rozmiarów ale zabawa nie do opisania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 21 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 (edytowane) Ja łowiąc żyłką nie miałem efektów. Po zastosowaniu plecionki owszem, wyjść miałem sporo (przy podszarpywaniu), natomiast skuteczność mizerna. No, ale skoro inni chwalą, próbowałem i ja. Długo to trwało nim nauczyłem się... nie wyrywać przynęty z pyska Gdy zwolniłem tempo, powoli zwijając linkę i tylko nieznacznie (i z rzadka) podszarpując, woda się otworzyła Edyt: I tak jak Irek napisał, zabawa wciąga, nawet jeśli akurat nie biorą największe. Przy okazji - średnia łowiona na popperka była wyraźnie większa od średniej na inne przynęty. Edytowane 21 Lutego 2015 przez woblery z Bielska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 21 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 Wystarczyło, że puścił dwa bąbelki powietrza . Też miałem problem z zacięciem, ale po kilku nieudanych próbach jakoś poszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 22 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 Słonecznica. Ona.Lubi zmieniać sukienki. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 22 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 To dla samiczek, na każdy humor inna 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 23 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 50 twarzy Słonecznic.No dobra, trochę mniej 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 23 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Oooo, widzę, że tło pod woblery zmieniłeś na same woblery (holo) - dobry ruch. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brown Opublikowano 23 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 WOW Janusz,holo wzorek ekstra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 23 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Holo rzàdzi Fajne maluchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 23 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Folia holograficzna (i holograficzny papier) jest ciężkim materiałem. Może przy płaskich boczkach, ale ja robię obłe. Z drugiej strony, to naprawdę świetnie wygląda. I "trochę" tego nakupiłem Chciałem popróbować z holograficzną folią transferową, ale w mojej wiosce rzecz nie do dostania Jeden z kolegów nawet zaoferował się pomóc i przysłać trochę "do testów". Nie będę pisał który to, bo obiecał w ubiegłym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 23 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Przyślę Ci przyślę, z własnej krwawicy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 24 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Eleganckie Słoneczka, powtarzając kolegów Holo Rulez ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 24 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Okonie kontratakują: 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marceli Opublikowano 24 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 bardzo fajne okonki o wcześniejszych pięknotkach nie wspomnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi