maximus Opublikowano 13 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 Panowie ,macie namiar na sklep internetowy z pełną,powtarzam PEŁNĄ ofertą ripperów Jankes,Aqua,Shad zwykłe i laminaty.Chodzi o 4' rozmiary i większe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 krzychun Opublikowano 13 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 www.kingshad.plmieli wszytko co potrzebowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 maximus Opublikowano 13 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 Dzięki kolego,o to mi chodziło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bass-74 Opublikowano 13 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 Ja wiem, ale Ci nie powiem , no chyba że na następny wyjazd zrobisz tą dobrą kawę co ostatnio . Potwierdzam kingshad.pl , mają spooory wybór. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 maximus Opublikowano 13 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 Masz ją jak w banku tylko zwiększę dozę specyfiku ,ale wtedy powrót na "piechura" !A wracając do meritum,sprawdziłem,fakt mają wszystko czego mi trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
maximus
Panowie ,macie namiar na sklep internetowy z pełną,powtarzam PEŁNĄ ofertą ripperów Jankes,Aqua,Shad zwykłe i laminaty.Chodzi o 4' rozmiary i większe.
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi