Dany7676 Opublikowano 1 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2024 Czy ma ktoś z was doświadczenie z mieszaniem w jednym "słoiku" przynęt Libra Lures (wormsy, larwy i nimfy)? Czy takie wymieszanie gumek o różnych kolorach, zapachowe i bezzapachowe wpłynie jakoś na ich przebarwianie i żywotność?Mam tego trochę a nie chcę tarabanić z sobą wszystkich słoiczków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 1 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2024 Nic sie niezabarwi tylko zapachy pomiksuja ale spokojnie mozna mieszac.Ale i tak smierdza wiec róznicy niema.Chyba ze sa bezzapachowe. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rally Opublikowano 2 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2024 Mam tak pomieszane od czasu jak są na rynku i nic się nie dzieje jeżeli chodzi o kolor. Kiedy do bezzapachowych wrzucisz jedną gumę z atraktorem to wszystkie będą już zapachowe ,nie pomaga za bardzo mycie, ta guma łatwo absorbuje aromat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JimbeamPK Opublikowano 12 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2024 Witam,Czy nowe gumy z serii Predator też można mieszać kolorami?Próbował ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rally Opublikowano 12 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2024 (edytowane) Nie doczytałem że o predatora chodzi, zwykle bez problemu Edytowane 12 Sierpnia 2024 przez rally Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JimbeamPK Opublikowano 12 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2024 Skontaktowałem się z producentem. Odpowiadam sam sobie, ale tak mogą się przebarwiać ponieważ są z innego materiału, gdyby ktoś też pytał 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gringo Opublikowano 27 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2024 A czy ktoś mieszał gumy libry i fitness bait? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi