pitt Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 czy ktos wie na ktorych blankach lamiglasa sa zbudowane te wedki? XPS 702XPS 702 X http://www.lamiglas.com/prod_indiv.php?id=17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 Pitt, miałem w rękach kilka certified pro Lamiglasa zarówno castów jak i spinnów. To dość miekkie kije. Do drop shota lepszy jest chyba kijek X-fast z mocnym dolnikiem. Ja używam Avida 6,9 o deklarowanej mocy 10 lbs. Kijek ma oznaczenie katalogowe AC69MLXF i jest też w wersji od korbę AS69MLXF. Prowadzenie gumy czy wertykalnych wabi typy zipper salmo, to czysta przyjemność. jak w przypadku większości St croixow c/w nieco niedoszacowany. Ładuje sie od 4g, a komfort rzutowy pojawia się przy 6g jigupozds JW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 6 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 dzieki jurek, ja znam te avidy ale pytalem docelowo o blanki tych lamiglasow, wie ktos cos? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi