harvi Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 Witam. Macie jakies pomysly jak najlepiej mocowac czujnik echosondy do lodzi ktora wyporzyczamy.Troche glupia bylo by wiercic w cudzej lodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maroni Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 najprostszy sposób to przetwornik mocowany do łodzi za pomocą przyssawki pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harvi Opublikowano 6 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 Solidnosc polaczenia za pomoca przyssawki bedzie wystarczajaca ??Czy trzeba awarujnie przymocowac linke do czujnika i stalego elemntu lodzi??Ktora z firm produkacych echosondy daje opcje z przyssawka. Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maroni Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 z tego co wiem przyssawka wystarcza a seryjnie robi to HUMMINBIRD, ale jeżeli będziesz pływać z jakimś większym silnikiem to ja bym zapobiegawczo przywiązał przetwornik do łodzi, jest jeszcze inna opcja zamocowania przetwornika mianowicie aluminiowy uchwyt (sam taki używam i jestem zadowolony) JAXON takie gadżety robi, w sklepie basa go można kupić http://www.bass-sklep.pl/go/_info/?id=2082 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harvi Opublikowano 6 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 Maroni, Wielkie dzieki!!!Chodzilo mi nawet po glowie zrobienie czegos podobnego we wlasnym zakresie. Ale przy tak smiesznej cenie nie warto sobie nawet zawracac glowy.Powiedz mi tylko jeszcze jak masz sama echosonde przytwierdzona do lodzi (przyssawka) ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maroni Opublikowano 7 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2007 ja mam coś takiego http://www.bass-sklep.pl/go/_info/?id=341 , echosonda jest przykręcona do pudełka w którym jest akumulator i niema potrzeby dodatkowo tego mocować, po prostu stawiam w łodzi i stoipozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tornado Opublikowano 7 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2007 Ssawka zda egzamin tylko na idealnej powierzchi żelkotu na chropowatych zapomnij.zrób se prosty uchwyt z uniwersalnym imadłem i po zabawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 8 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 Na basspro mają uchwyty do przetworników - takie imadełko z teleskopowo wystawianą u-przekrój rączką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harvi Opublikowano 8 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 Wlasnie sia zastanawiam czy zamist kupowac ekstra uchwyt do echosondy nie lepiej kupic wlasna lodz <_< Sprawdzilem ceny uzywek i wyglada to zachecajaco, wszytko rozbija sie teraz o trailer 80 km/h. Nowe se dosc drogie (50% ceny uzywanej lodzi) a w SH brak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harvi Opublikowano 13 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 No i kompleksowo rozwiazalem problem zamocowania czujnika, nabylem lodz Teraz tylko odpowiednie echo i jazda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERMOS Opublikowano 13 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 Wiatam .@harvi gdzie kotwiczysz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harvi Opublikowano 13 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 ==> Termos13Obecnie lodz trzymam pod praca, okolice Kungsangen.Chce zamienic wozek 30 na 80 km/h co mi zwiekszy zasieg z Malaren na szkiery <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERMOS Opublikowano 13 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 Rozumiem ze trzymasz lajbe stacjonarnie ?Ja probOje bezskutecznie dostac miejsce w okolicach M?RK?.Jeden z moich znajomych kotwiczy (nazwy nieznam)gdzies na Malaren .Lowilem tam ostanio w zeszlym roku fajne sandaly. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harvi Opublikowano 13 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 Narazie trzymam pod robota bo musze troche pogrzebac przy lodzi.Jak ja zmodyfikuje pod swoje potrzeby to prawdopodobnie bede trzymal na wodzie. Niedaleko pracy jest bryga i 2000 sek/rok wydaje sie cena rozsadna.Jesli dobrze mi w glowie swita to potzreba Ci miejsca pod S?dert?lje ?? Pewnie latwiej dostaniesz fajne syrianki niz miejsce na lodke <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERMOS Opublikowano 13 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 Jestem ciekaw co to za sprzet ,nabyles? S?d?rtelje-Tak to tam.Czekam trzy lata ,to se poczekam jeszcze trzy.Poki co TUMBA CITY. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harvi Opublikowano 13 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 Finska konstrukcja 4*1.6 m 10 hp + styrpulpet.W tym tygodniu jestem dosc zajety, w przyszlym mozemy sie jakos zdzwonic. Na PW bedzimysie kontaktowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERMOS Opublikowano 13 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 Trymam reke na kierownicy- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERMOS Opublikowano 13 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 Trzymam reke na kierownicy- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERMOS Opublikowano 18 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 @harvi -Co powiesz na niedziele rano ,u mnie na lajbie .Mozna roche potrolowac i poganiac za okonkiem.szczegoly na prv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi