seemoore Opublikowano 5 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 Licho :-). Trzymajcie kciuki za jutro :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOSMAN 76 Opublikowano 5 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 Panowie a jakie macie opinie o Maximusie z Władysławowa, kolega namawia mnie na październik i nie wiem co tu robić. Pomocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seemoore Opublikowano 5 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 Ponoć dobry :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawitogdy Opublikowano 6 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 Panowie a jakie macie opinie o Maximusie z Władysławowa, kolega namawia mnie na październik i nie wiem co tu robić. Pomocy.Nigdy z nimi nie pływałem ale wieloletnie doświadczenie Dettlafów pozwala wierzyć w umiejętności szyprowania. Słyszałem pozytywne opinie, jedna z lepszych łódek we Władku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alex62 Opublikowano 6 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 Licho :-). Trzymajcie kciuki za jutro :-)Trzymałem,no i jak było ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiwaldi1970 Opublikowano 6 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 Dzisiaj ryby nie chciały współpracować, nawet na zawodach w Darłowie nie było szału. Kto miał trochę zawodniczego szczęścia to był na pudle. Zobaczymy co nowy dzień przyniesie. Nadzieja umiera ostatnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alex62 Opublikowano 6 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 A ja jutro na Alego 3 i co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seemoore Opublikowano 7 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 (edytowane) No ja już po :-) Wyniki przeciętne ale padły 2 sztuki 4 i 6 kg :-). Polecam zdecydowanie kuter Nereida pod szefostwem Arka. Pozdrawiam. Edytowane 7 Września 2014 przez seemoore 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiwaldi1970 Opublikowano 8 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 Ja też po (niedziela). Wyniki też przeciętne, ale połowiłem. Generalnie słaby dryf do zanikającego. Kto umiał machać wędą to połowił zadowalająco , choć wielkość ryb nie powalała na kolana . Było kilka ryb 2+. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin77 Opublikowano 8 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 Panowie a jakie macie opinie o Maximusie z Władysławowa, kolega namawia mnie na październik i nie wiem co tu robić. Pomocy. BOSMAN 76, nawet się nie wahaj...może się spotkamy na pokładzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seemoore Opublikowano 8 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 (edytowane) Ja też po (niedziela). Wyniki też przeciętne, ale połowiłem. Generalnie słaby dryf do zanikającego. Kto umiał machać wędą to połowił zadowalająco , choć wielkość ryb nie powalała na kolana . Było kilka ryb 2+. We Władku w sobotę był dryf masakryczny właśnie ... Cięzko było nadążyć ... Ale coś tam się połowiło. Raz jeszcze mogę polecić kuter NEREIDA. ZAłoga miła, pomocna, szyper doświadczony i chętny do działania. Pływa nawet dłużej, niż by musiał. Pozdrowionka. Edytowane 9 Września 2014 przez seemoore Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin77 Opublikowano 8 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 To fajnie. Dobrze że i rybka i pogoda Wam co nieco dopisała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seemoore Opublikowano 8 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 No dopisała, ale jakiegoś super szału z rybami nie było. Padły dwie sztuki, odpowiednio 4 i 6kg, więc to już ładniutkie Każdy coś tam jednak wyciągnął... MOże w październiku lub listopadzie też się wybiorę, to będzie lepiej. Co myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 8 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 No dopisała, ale jakiegoś super szału z rybami nie było. Padły dwie sztuki, odpowiednio 4 i 6kg, więc to już ładniutkie Każdy coś tam jednak wyciągnął... MOże w październiku lub listopadzie też się wybiorę, to będzie lepiej. Co myślicie? Z rybami prawdopodobnie może być lepiej, z pogodą już nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 8 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 (edytowane) Z rybami prawdopodobnie może być lepiej, z pogodą już nie... Z moich skromnych obserwacji wynika, że jeśli chodzi o okres to powinno być lepiej tylko dzień dniu nie równy Marzec wymiata jak jest ciepło, ryba współpracuje a i pogoda już przyjemna, w tym roku marzec trafiłem tak, że lepiej chyba się nie da, a może i da, bo rozmiarowo mogłoby być lepiej. Edytowane 8 Września 2014 przez Tomek88 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin77 Opublikowano 8 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 (edytowane) Dokładnie tak jak Pumba napisał...ja też mam termin w październiku, ale nie wierzę że się uda...plus jest taki, że obejrzę mecz z Niemcami jak nie pojadę Tomek, miałem to samo w marcu Edytowane 8 Września 2014 przez Martin77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seemoore Opublikowano 9 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 Panowie, wybiera sie ktoś na dniach do Właska? Wiatr wydaje się korzystny, więc może i ryba współpracuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foxy77 Opublikowano 9 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 jak wszystko ułoży się po mojej myśli to - 18,21, i 29 wrzesień będę starał się połowić na naszym Bałtyku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seemoore Opublikowano 9 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 Na jakiej jednostce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foxy77 Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Na jakiej jednostce? Nautic I lub Nautic II Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foxy77 Opublikowano 20 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 18,09,2014 - 7 rano ruszamy Maximussem - pierwsze łowisko o 7,25 - głębokość 13m - pierwsze rybki na pokładzie, potem łowiliśmy na ok 25 m przez cały dzień. Ryby waliły we wszystko. Na koniec prąd był tak silny, że pilki 350 gr nie trzymały się dna nawet przez chwilę. Z wielkością ryb szału nie było - wszystko między 40-60cm Kolejny wyjazd 29,09 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seemoore Opublikowano 25 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 Jak tam dalej? :-) Coß się dzieje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiwaldi1970 Opublikowano 26 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Teraz trochę sztormowo, to nikt się nie chwali. A z drugiej strony jest mało wilków morskich którzy piszą na forach . Prawie są te same "twarze". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr123 Opublikowano 26 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Tydzień temu było słabo średnia koło 5 na głowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietruk Opublikowano 30 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 Jak ostatni weekend minął, był ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi