seemoore Opublikowano 14 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 Jesienne waleczne dorsze z płytkiej wody. Głębokość 14m więc z wypuszczaniem nie było problemu. Pilker 60-100 gram na przywieszki zakładałem 3D Manic Shrimp (kolor golden). Ilościowo bez rewelacji ale trafiały się okazy po 3-5kg co w naszym morzu nie zdarza się za często. Gdzie łowiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kotwitz Opublikowano 14 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 Gdzie łowiłeś?Obstawiam wartę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 15 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 Gdzie łowiłeś? łowiłem z jednostki Kontradmirał wypływamy z Władysławowa, łowiliśmy w rejonie 15minut drogi od portu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foxy77 Opublikowano 22 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 21.11.2014 o 4,40 meldujemy się na Nautic-u II a godz 6,30 wypływamy z Władysławowa, na pierwszym łowisku ok 8,30 - ryby mocno rozproszone, tak przez cały dzień, ten kto się postarał to się nałowił... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiwaldi1970 Opublikowano 22 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 Na Darłowie wczoraj też podobnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiwaldi1970 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Dzisiaj mój kumpel był w Darłówku na kutrze z floty Stachonia ryby dużo tylko że drobnica, w sumie każdy połowil. Ja mialem na jutro ale odwołane wpłynięcie. Trudno wybije się w innym terminie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
russian80 Opublikowano 5 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 nie Stachonia tylko Sochonia panowie jakby ktos chciał na wedkowanie w Darłowie mam duze znizki dla siebie i kolegów wiec smiało walic do mnie.. na priv.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiwaldi1970 Opublikowano 5 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 Ok. Przejezyczenie, sorki za nazwisko powinno być Sochonia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foxy77 Opublikowano 19 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 ktoś to czytał...http://gryf24.pl/2014/04/24/zmniejszy-sie-wymiar-ochronny-dorsza-baltyckiego/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiwaldi1970 Opublikowano 19 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 No cóż nie ma pogody, ławice rozbite, to i nie ma info. Neptun rozdaje karty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiwaldi1970 Opublikowano 19 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Co do wymiarów ryb, zmniejszają bo zasobność ryb, to też maleje wymiar ryb. Nie dla wędkarzy tylko dla rybaków, bo mogą zmniejszyć oczka w sieciach. Taka prawda. Smutna, ale prawdziwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawitogdy Opublikowano 21 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 http://swiatrolnika.com/469-wlew-wod-z-morza-polnocnego-do-baltykuMoże trochę to pomoże może nie.Ja ostatnio pływałem z Władysławowa w sobotę - wynik : porażka po 1-3 ryb na głowę. Totalne bezrybie, zero zapisów na echo. Taka gra w ciemno, właściwie było to pierwsze wypłynięcie od początku grudnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 http://swiatrolnika.com/469-wlew-wod-z-morza-polnocnego-do-baltykuMoże trochę to pomoże może nie.Ja ostatnio pływałem z Władysławowa w sobotę - wynik : porażka po 1-3 ryb na głowę. Totalne bezrybie, zero zapisów na echo. Taka gra w ciemno, właściwie było to pierwsze wypłynięcie od początku grudnia. Jakim kutrem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiwaldi1970 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Jak się orientuję to wlew wód oceanicznych do Bałtyku zawsze powodował wzrost rozwoju ryb przy tym wielkościowy. Trzeba teraz poczekać na te zmiany. Wiadomo nie jest to dotknięcie cudowną różdżką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cheli Opublikowano 22 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 Witam, pływał ktoś może w ostatnich dniach z Darłówka, wybieramy się w najbliższym czasie z ekipą, szukam aktualnych informacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawitogdy Opublikowano 23 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Jakim kutrem?Kuter Ostry, ale wszystkie co wyszły miały podobne wyniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Kuter Ostry, ale wszystkie co wyszły miały podobne wynikiKuter dobry. Wyniki słabizna jak to się zdarza, może ryba rozproszona po sztormie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jans Opublikowano 23 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Witam, pływał ktoś może w ostatnich dniach z Darłówka, wybieramy się w najbliższym czasie z ekipą, szukam aktualnych informacji.Ten rejon. http://morskapasja.pl/index.php/topic/395-sezon-2015-rozpoczęty/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foxy77 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Witam, może znajdzie się ktoś chętny na wyjazd 01,02,2014 - wykruszłyło się kilka osób z ekipy i kilka miejsc jest wolnych - Nautic I lub Nautic II - Władysławowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietruk Opublikowano 24 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Panowie termin mi się zbliża, macie jakieś wieści z nad naszego morza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 24 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Na portalu morskim cisza. Może zadzwoń do jakiegoś szypra.Ja jeszcze 3 tygodnie do terminu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietruk Opublikowano 24 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Sam zadzwoni jak wyjazd dojdzie do skutku .Oczekuje bardziej wieści od wędkarzy, a nie kolorowania od szypra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jans Opublikowano 24 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Dzisiaj Wladek promocja ,daleko 65-75m . Przez najblizsze trzy dni świeże wiesci na morskim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 24 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Sam zadzwoni jak wyjazd dojdzie do skutku .Oczekuje bardziej wieści od wędkarzy, a nie kolorowania od szypra.Myślisz żeby Cię okłamał ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 24 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 (edytowane) Dzisiaj Wladek promocja ,daleko 65-75m . Przez najblizsze trzy dni świeże wiesci na morskim.Czyli promocja się zaczęła Oby do 14-go Edytowane 24 Lutego 2015 przez Tomek88 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi