jans Opublikowano 24 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 14-tego to mam promocje ale na Soroya. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 24 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Good 4 u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietruk Opublikowano 24 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 (edytowane) Myślisz żeby Cię okłamałNo co Ty - ma na czole napisane Caritas i za "Bóg zapłać" pływa Edytowane 24 Lutego 2015 przez Pietruk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 26 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Ja miło wspominam Amelię Bis - Ustka. Załoga ok. Szyper naprawdę się stara. Z Władka polecam Orion One. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cortez Opublikowano 26 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 w Kołobrzegu dorszy ogrom ale nie na każdej jednostce łowią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawitogdy Opublikowano 27 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 ja jutro ruszam z Ostrym, dam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 27 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 ja jutro ruszam z Ostrym, dam znać Koniecznie. Ja jeszcze mam 2 tygodnie i nie mogę się doczekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawitogdy Opublikowano 28 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Wróciłem i odwołuję promocję we Władku. Wyniki od 3 szt do 20 na osobę na łódce. Sporo wymiarowych. Najlepiej gryzły na pchełki/myszki imitacje wszy morskiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 28 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 (edytowane) Wróciłem i odwołuję promocję we Władku. Wyniki od 3 szt do 20 na osobę na łódce. Sporo wymiarowych. Najlepiej gryzły na pchełki/myszki imitacje wszy morskiej. Juz nie mają co jeść w tym naszym bałtyku więc na wszy i pchły się przerzuciły. Panowie, iskać się przed dorszową wyprawą Edytowane 1 Marca 2015 przez godski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiwaldi1970 Opublikowano 28 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 To widzę i jak czytam inne fora że są duże rozbieżności. Chyba że na tych forach internetowych ci co piszą to armatorzy i szyprowie i mówią że jest grubo, a rece bolą od wymachiwania i mówienia machaj wedą to i ryby będą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawitogdy Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Juz nie mają co jeść w tym naszym bałtyku więc na wszy i pchły się przeżuciły. Panowie, iskać się przed dorszową wyprawą Akurat szprotkę wypluwały. To widzę i jak czytam inne fora że są duże rozbieżności. Chyba że na tych forach internetowych ci co piszą to armatorzy i szyprowie i mówią że jest grubo, a rece bolą od wymachiwania i mówienia machaj wedą to i ryby będą.Ręce to bolały ale od wyciągania pilkerów 200 gr z 70 metrów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popek Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Byłem w sobotę we Władku i rybka współpracowała aż miło,średnio od 40-70 ryb na głowę,przeważnie boli...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiwaldi1970 Opublikowano 10 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Wczoraj byłem w Darłówku na motorówce. Pogoda mimo mało optymistycznych prognoz całkiem odpisała, mniejszy wiatr. Do 13 tej ryby jako tako wychodziły. Później tylko sporadycznie. Wielkościowo osobiście jestem zadowolony, kilka grubych ryb, był i drobiazg. Nie wiem co na innych łódkach bo jednostek z wędkarzami było jak na lekarstwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magik Opublikowano 10 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Możesz podać na jakiej motorówce byłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 10 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 My ruszamy na motorówke Marinero w piątek. Napiszemy co i jak. Mają byc wraki grane... . 9 osób w tym większość z forum. Nie byłem na dorszach ponad 10 lat.Wtedy się łowiło zupełnie inaczej. Linka min. 40 lb. I wielkie , cieżkie morskie młyny. Teraz z powodu karłowatej populacji wystarczy podobno linka 20 LB. Zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiwaldi1970 Opublikowano 11 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 My ruszamy na motorówke Marinero w piątek. Napiszemy co i jak. Mają byc wraki grane... . 9 osób w tym większość z forum. Nie byłem na dorszach ponad 10 lat.Wtedy się łowiło zupełnie inaczej. Linka min. 40 lb. I wielkie , cieżkie morskie młyny. Teraz z powodu karłowatej populacji wystarczy podobno linka 20 LB. Zobaczymy.Czyli łódka typu Alvor patrząc na zdjęcia, we Władku wraków dostatek, tylko aby rybki współpracowały. 9 plus cały bałagan to już pełna łajba. Napiętych kijów życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tornado Opublikowano 11 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Na te rybki co ostatnio się łowi wystarczy 10LB hahaha. Pozdrawianki dla Marcina Ortela Tornado Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 My ruszamy na motorówke Marinero w piątek. Napiszemy co i jak. Mają byc wraki grane... . 9 osób w tym większość z forum. Nie byłem na dorszach ponad 10 lat.Wtedy się łowiło zupełnie inaczej. Linka min. 40 lb. I wielkie , cieżkie morskie młyny. Teraz z powodu karłowatej populacji wystarczy podobno linka 20 LB. Zobaczymy.No i d...a blada. Wyjazd odwołany. Pogoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiwaldi1970 Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Przez najbliższe 10 dni będzie ciężko wypłynąć, chyba że coś się zmieni w wiatrach i lżej powieje. Ja teraz mam coś na koniec miesiąca. Może się uda jak Neptun będzie łaskawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Teoretycznie w przyszłą sobotę i niedzielę mam wypłynięcie z Darłowa. Zobaczymy, jaka będzie aura... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alex62 Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 My ruszamy na motorówke Marinero w piątek. Napiszemy co i jak. Mają byc wraki grane... . 9 osób w tym większość z forum. Nie byłem na dorszach ponad 10 lat.Wtedy się łowiło zupełnie inaczej. Linka min. 40 lb. I wielkie , cieżkie morskie młyny. Teraz z powodu karłowatej populacji wystarczy podobno linka 20 LB. Zobaczymy.W lecie byłem na motorówce w Darłówku i kapnąłem się na łajbie że mam tylko sznurek 0,24 , myślałem że szału dostanę . Szyper mi mówił że on łowi 0,14 do 0,16 max - takie czasy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
russian80 Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 jakby ktos panowie chcial mam duze znizki w darlowie na kutrach,ze wzgledu ze kuzyn w sumie dwoch kuzynow ma 4lajby.. dla chlopakow z jb zalatwiam znizki 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 jakby ktos panowie chcial mam duze znizki w darlowie na kutrach,ze wzgledu ze kuzyn w sumie dwoch kuzynow ma 4lajby.. dla chlopakow z jb zalatwiam znizki Pomyslimy, pomyslimy. A łowni są ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiwaldi1970 Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 jakby ktos panowie chcial mam duze znizki w darlowie na kutrach,ze wzgledu ze kuzyn w sumie dwoch kuzynow ma 4lajby.. dla chlopakow z jb zalatwiam znizki A konkretnie ile? I na jakich łajbach? Jak nie chcesz pisać oficjalnie to na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
russian80 Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 spoko spoko w pracy jestem i tak zerkam tu co chwila... mam wejscie na kuterek alisia ,pilot 55 ,shanon,zlota rybka, i bomik.. nie ukrywam ze alisia wlascicielem jest moj kuzyn i dobry kolega wiec tu napewno sie dogadam.. Jacek [alisia] ma kuter od 2lat przedtem plywal za szypra na dar 116, a jeszcze przedtem od urodzenia na swoim kutrze dar 130 ..wiec lowiska ma w malym palcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi