kornik1978 Opublikowano 11 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Dodam jeszcze ze rejs planowany na godzine 6 , na miejscu oprócz nas wędkarze ze Szczecina Krakowa łącznie 15 osób, do godziny 8- mej zwodzono ze może odpali , po 9-tej juz wszystko jasne , alternatywy nie było wszyscy na wodzie niestety 1000km na marne, tylko po to zeby wymarznąc od 23-ciej dnia poprzedniego przy bodajże -3 st. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiwaldi1970 Opublikowano 13 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 Kolego czytałem twojego podobnego posta na kilku forach. Teraz mam mieszane odczucia czy bronić wędkarzy czy armatora. Ponieważ twoja ekipa jest zdegustowana że nie popłynela, ale amator wam zadośćuczynił zwracając wam koszty przyjazdu. A tak na przyszłość jak chcecie mieć pewność to zadzwoncie na Emiliade lub Elvisa. Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
russian80 Opublikowano 14 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Kolego czytałem twojego podobnego posta na kilku forach. Teraz mam mieszane odczucia czy bronić wędkarzy czy armatora. Ponieważ twoja ekipa jest zdegustowana że nie popłynela, ale amator wam zadośćuczynił zwracając wam koszty przyjazdu. A tak na przyszłość jak chcecie mieć pewność to zadzwoncie na Emiliade lub Elvisa. Polecam.taa,ale to motorówki i jak ktos jedzie 500km to czasem fajnie sie walnąć gdzies i ogrzac w drodze na łowisko..ale fakt faktem motorówki są duzo łowniejsze niż kutry... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiwaldi1970 Opublikowano 14 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Na alvorach jest trochę miejsca aby usiąść i ewentualnie kimnąć pod pokładem, bo to już większe motorówki. Reasumując można z nich spokojnie łowić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.synowiec-83 Opublikowano 14 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Kolego czytałem twojego podobnego posta na kilku forach. Teraz mam mieszane odczucia czy bronić wędkarzy czy armatora. Ponieważ twoja ekipa jest zdegustowana że nie popłynela, ale amator wam zadośćuczynił zwracając wam koszty przyjazdu. A tak na przyszłość jak chcecie mieć pewność to zadzwoncie na Emiliade lub Elvisa. Polecam. Również mogę polecić wyprawy na Emiliadzie i Elvisie 3. Łódki bardzo wygodne, Tomek i Adam znają się na swojej robocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornik1978 Opublikowano 15 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 Kolego czytałem twojego podobnego posta na kilku forach. Teraz mam mieszane odczucia czy bronić wędkarzy czy armatora. Ponieważ twoja ekipa jest zdegustowana że nie popłynela, ale amator wam zadośćuczynił zwracając wam koszty przyjazdu. A tak na przyszłość jak chcecie mieć pewność to zadzwoncie na Emiliade lub Elvisa. Polecam.Fakt , trzeba przyznać- pieniądze za paliwo zostały zwrócone, zgadza się, ale nie myśl że to wyglądało w ten sposób ze ktoś przyszedł powiedział mea culpa, i rozliczył chłopakom koszt dojazdu, zapomnij takie rzeczy to nie w Polsce, niestety ale pieniążki zostały oddane tylko dlatego ,że towarzystwo mocno się o nie ,,upomniało,, tak to delikatnie określę , nawet chciano je nam przelać na konta hehehe,-już to widzę. W szoku byłem ze można być tak nieodpowiedzialnym, i liczyć na farta ze moze znowu odpale na tych wysłużonych akumulatorach, pech chciał że w nocy przyszedł mróz i cały misterny plan poszedł w pi...u, teraz też już wiem ze jak płynąc to na sprawdzonych jednostkach, zresztą z tego co dowiedzieliśmy się to tydzień wcześniej wypłynął ale z godzinnym opóżnieniem, zgadnij przez co??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiwaldi1970 Opublikowano 15 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 Domyślam się że zawiodły również akumulatory. Cóż armator myślał że się podladowaly podczas rejsu a nie pomyślał że czas na nowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 20 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 Czy z W-wy jakaś ekipa w II połowie listopada na dorsze by się nie zabrała? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foxy77 Opublikowano 21 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Czy z W-wy jakaś ekipa w II połowie listopada na dorsze by się nie zabrała?jak przypasuje termin to może dołączę z kolegą, dojedziemy sami bo mamy bliżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 21 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 jak przypasuje termin to może dołączę z kolegą, dojedziemy sami bo mamy bliżejDlatego pytałem o W-wę bo samemy i nudno jechać i mało ekonomicznie wychodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower26 Opublikowano 22 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 (edytowane) Panowie, jest zabookowany termin na Marinero na 30.10. (piątek). Wyjazd z okolic Warszawy (Mińsk Mazowiecki, Halinów) lub samej Warszawy - możemy pozbierać. Brakuje 5 osób - wykruszyły się. Koszty 250 + paliwo. Wyjazd czwartek w nocy powrót w piątek po łowieniu. Transport Opel Vivaro kierowca jest. Obiecałem braciakowi że pomoge zebrac ekipę. Edytowane 11 Kwietnia 2016 przez bartsiedlce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irgod Opublikowano 22 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 (edytowane) Panowie, jest zabookowany termin na Marinero na 30.10. (piątek). Wyjazd z okolic Warszawy (lub samej Warszawy) - możemy pozbierać. Brakuje 5 osób - wykruszyły się. Koszty 250 + paliwo. Wyjazd czwartek w nocy powrót w piątek po łowieniu. Transport Opel Vivaro kierowca jest. Obiecałem braciakowi że pomoge zebrac ekipę. chętnie bym się skusił jak jest jeszcze wolne miejsce. Edytowane 11 Kwietnia 2016 przez bartsiedlce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 22 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 (edytowane) Panowie, jest zabookowany termin na Marinero na 30.10. (piątek). Wyjazd z okolic Warszawy (lub samej Warszawy) - możemy pozbierać. Brakuje 5 osób - wykruszyły się. Koszty 250 + paliwo. Wyjazd czwartek w nocy powrót w piątek po łowieniu. Transport Opel Vivaro kierowca jest. Obiecałem braciakowi że pomoge zebrac ekipę. No nie przed samym świętem . No i program tak bardziej hardkorowy . 2x byłem w takim układzie ale za jednym wyjazdem - po raz pierwszy i ostatni a było to ponad 10 lat temu chyba. Za duży chłopiec jestem i nie nagrzeszyłem aż tak żeby się tak męczyć. Lubię jak biały człowiek odpocząć przed albo po rejsie. Edytowane 11 Kwietnia 2016 przez bartsiedlce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower26 Opublikowano 22 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 No nie przed samym świętem . No i program tak bardziej hardkorowy . 2x byłem w takim układzie ale za jednym wyjazdem - po raz pierwszy i ostatni a było to ponad 10 lat temu chyba. Za duży chłopiec jestem i nie nagrzeszyłem aż tak żeby się tak męczyć. Lubię jak biały człowiek odpocząć przed albo po rejsie.Właśnie dlatego tak hardkorowo bo przed samym świętem specjalnie jazda w nocy żeby było luźno. Łódka była rezerwowana jakiś miesiąc temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 22 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 Łódka była rezerwowana jakiś miesiąc temu.To i tak jak na Marinero to krótki termin . No tyle że święto i pewnie dlatego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drago75 Opublikowano 23 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 Panowie. Polecicie jakąś jednostkę na dorsze wypływającą z Gdańska. Coś gdzie spokojnie można połowić i miło spędzić czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borovik Opublikowano 23 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 Poszukaj Beryla, przynajmniej głodny nie wrócisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irgod Opublikowano 30 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 Czy z W-wy jakaś ekipa w II połowie listopada na dorsze by się nie zabrała?daj znać jaki konkretnie termin. Moglibyśmy się wybrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alex62 Opublikowano 30 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 To jest ogólnie forum ,, jerkbait '' dział wieści z nad wody , nikt tu nie zmusza do C&R , ale jest to mile widziane . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 1 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 (edytowane) Panowie portal Jerkbait.pl propaguje idę wypuszczania złowionych ryb i nie ma tu wyjątków co do działów. Z góry dziękuje.Sebo Edytowane 11 Kwietnia 2016 przez bartsiedlce 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foxy77 Opublikowano 13 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 Witajcie, na piątek 15 stycznia Zwolniło nam się jedno miejsce na rejs na dorsza z Władysłswowa, także jak ktoś ma ochotę to może się zabrać z nami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brysiek Opublikowano 9 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 czesc panowie wybiera sie ktos z wawki lub okolic w najblizszym czasie na dorszyka chetnie dolacze podzielimy koszty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapi81 Opublikowano 6 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Witam moze nie w 100 % na temat ale nie ma co zakladac nowego, macie moze namiary na sprawdzone jednostki na zatoce na trola lososiowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadget Opublikowano 6 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 http://trollingboat.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 7 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 (edytowane) Na łośki pływa druga łódź z Gdańska. http://www.dorszowanie.pl/ Edytowane 7 Marca 2016 przez vako Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi