Skocz do zawartości

Dorsze z kutra

tornado

Rekomendowane odpowiedzi

Dodam jeszcze ze rejs planowany na godzine 6 , na miejscu oprócz nas wędkarze ze Szczecina Krakowa łącznie 15 osób,  do godziny 8- mej zwodzono ze może odpali , po 9-tej juz wszystko jasne , alternatywy nie było wszyscy na wodzie niestety 1000km na marne, tylko po to zeby wymarznąc od 23-ciej dnia poprzedniego przy bodajże -3 st.

• Like 1

Kolego czytałem twojego podobnego posta na kilku forach. Teraz mam mieszane odczucia czy bronić wędkarzy czy armatora. Ponieważ twoja ekipa jest zdegustowana że nie popłynela, ale amator wam zadośćuczynił zwracając wam koszty przyjazdu. A tak na przyszłość jak chcecie mieć pewność to zadzwoncie na Emiliade lub Elvisa. Polecam.

Kolego czytałem twojego podobnego posta na kilku forach. Teraz mam mieszane odczucia czy bronić wędkarzy czy armatora. Ponieważ twoja ekipa jest zdegustowana że nie popłynela, ale amator wam zadośćuczynił zwracając wam koszty przyjazdu. A tak na przyszłość jak chcecie mieć pewność to zadzwoncie na Emiliade lub Elvisa. Polecam.

taa,ale to motorówki i jak ktos jedzie 500km to czasem fajnie sie walnąć gdzies i ogrzac w drodze na łowisko..ale fakt faktem motorówki są duzo łowniejsze niż kutry...

Również mogę polecić wyprawy na Emiliadzie i Elvisie 3. Łódki bardzo wygodne, Tomek i Adam znają się na swojej robocie :)

Fakt , trzeba przyznać- pieniądze za paliwo zostały zwrócone, zgadza się, ale nie myśl że to wyglądało w ten sposób ze ktoś przyszedł powiedział mea culpa, i rozliczył chłopakom koszt dojazdu, zapomnij takie rzeczy to nie w Polsce, niestety ale  pieniążki zostały oddane tylko dlatego  ,że  towarzystwo mocno się o nie ,,upomniało,,  tak to delikatnie określę , nawet  chciano je nam przelać  na konta hehehe,-już to widzę. W szoku byłem ze można być tak nieodpowiedzialnym, i liczyć na farta ze moze znowu odpale na tych wysłużonych akumulatorach, pech chciał że w nocy przyszedł mróz i cały misterny plan poszedł w pi...u, teraz też już wiem ze jak płynąc to na sprawdzonych jednostkach, zresztą z tego co dowiedzieliśmy się to tydzień wcześniej wypłynął ale z godzinnym opóżnieniem, zgadnij przez co???

Panowie, jest zabookowany termin na Marinero na 30.10. (piątek). Wyjazd z okolic Warszawy (Mińsk Mazowiecki, Halinów) lub samej Warszawy -  możemy pozbierać. Brakuje 5 osób - wykruszyły się. Koszty 250 + paliwo. Wyjazd czwartek w nocy powrót w piątek po łowieniu. Transport Opel Vivaro kierowca jest. Obiecałem braciakowi że pomoge zebrac ekipę. 

Edytowane przez bartsiedlce

Panowie, jest zabookowany termin na Marinero na 30.10. (piątek). Wyjazd z okolic Warszawy (lub samej Warszawy) -  możemy pozbierać. Brakuje 5 osób - wykruszyły się. Koszty 250 + paliwo. Wyjazd czwartek w nocy powrót w piątek po łowieniu. Transport Opel Vivaro kierowca jest. Obiecałem braciakowi że pomoge zebrac ekipę. 

chętnie bym się skusił jak jest jeszcze wolne miejsce.

Panowie, jest zabookowany termin na Marinero na 30.10. (piątek). Wyjazd z okolic Warszawy (lub samej Warszawy) -  możemy pozbierać. Brakuje 5 osób - wykruszyły się. Koszty 250 + paliwo. Wyjazd czwartek w nocy powrót w piątek po łowieniu. Transport Opel Vivaro kierowca jest. Obiecałem braciakowi że pomoge zebrac ekipę. 

No nie przed samym świętem  :rolleyes: . No i program tak bardziej hardkorowy :rolleyes: . 2x byłem w takim układzie ale za jednym wyjazdem - po raz pierwszy i ostatni a było to ponad 10 lat temu chyba. Za duży chłopiec jestem i nie nagrzeszyłem aż tak żeby się tak męczyć. Lubię jak biały człowiek odpocząć przed albo po rejsie.

No nie przed samym świętem  :rolleyes: . No i program tak bardziej hardkorowy :rolleyes: . 2x byłem w takim układzie ale za jednym wyjazdem - po raz pierwszy i ostatni a było to ponad 10 lat temu chyba. Za duży chłopiec jestem i nie nagrzeszyłem aż tak żeby się tak męczyć. Lubię jak biały człowiek odpocząć przed albo po rejsie.

Właśnie dlatego tak hardkorowo bo przed samym świętem :) specjalnie jazda w nocy żeby było luźno. Łódka była rezerwowana jakiś miesiąc temu.

• 2 miesiące temu...
  • 4 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...