gregx1 Opublikowano 24 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2024 Od czasu do czasu też zdarzają mi się kiełbki, ale nie na SDR-a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziad Wodny Opublikowano 24 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2024 Bestia. Chyba nie będę więcej brodził Miało maleństwo farta, przy tych rozmiarach znacznie bardziej prawdopodobne było, że dostanie kotwicą w gorsze miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marienty Opublikowano 6 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2024 Woda mocno poniesiona i mętna. Uparłem się, żeby złowić sandacza. Zestaw pozwalający wyholować również wymiarowego sumka. Uparłem się, żeby przez większość czasu łowić jaxonowskim Karasiem 9cm, który dawał mi już nocne sandacze (niewymiarowe). Nie jest to klasyczny wobler na nocne sandacze ale w tak brudnej wodzie jego praca mocno do mnie przemawia.Woblera uznaję też za mało kleniowego. Jedno branie i klenik ok 43cm. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldziu Opublikowano 6 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2024 Fajny klenik. Zmień kotwice, bo jak już siadzie coś dobrego to może być lipa. Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybi81 Opublikowano 10 Czerwca 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2024 Z przymrużeniem oka tu wrzucam, ale takiego przyłowu jeszcze nie miałem. Skarpeta wypełniona piachem???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homax Opublikowano 14 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2024 (edytowane) Miały być jazie..A tu takie pięknoty.. Edytowane 14 Czerwca 2024 przez homax 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 14 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2024 A skąd wiedziałeś że będa jazie?Czy na drugiej fotce to nie jest własnie jaź? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 14 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2024 No gdzież jaź ? Piękna płoć ! 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 15 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2024 A skąd wiedziałeś że będa jazie?Czy na drugiej fotce to nie jest własnie jaź?Jaź z czerwonym okiem? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wacha Opublikowano 15 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2024 Jaź z czerwonym okiem?Owszem, ale tylko w przypadku kiedy jest mocno "wczorajszy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homax Opublikowano 16 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2024 (edytowane) Podczas szukania białorybu taka ciekawostką.. Edytowane 16 Czerwca 2024 przez homax 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 16 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2024 Na Zegrzu Babki skutecznie obrywają ogonki w keitechach! Ta Twoja to już niezły okaz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homax Opublikowano 16 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2024 W sumie sympatyczna rybka. Walczy lepiej niż adekwatnej wielkości okoń czy płotka. Niestety zgodnie z przepisami nie przeżyła tego spotkania 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golsyl1980 Opublikowano 18 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2024 Bolek przy okoniowaniu . Szybka fota na ławce i do wody ,bo wszędzie żużel i betonowy brzeg . Aha 86 cm . 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 28 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2024 Wiślany przyłów. Ktoś chyba nie lubił tej laleczki... 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 28 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2024 Można by dostać zawału, w końcówce holu... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek_u Opublikowano 28 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2024 Można by dostać zawału, w końcówce holu...Kiedyś chyba ktoś z jerka tez przylowił duża lalkę...I za żadne skarby nie chciałbym być na miejscu chłopaków ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wacha Opublikowano 28 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2024 Jednej wiosny natrafiłem nad brzegiem rzeki na marzannę (ale to okazało się dopiero później). Głowa z balona, na niej była doklejona czapka, rękawiczki gumowe...marzanna była zakleszczona przy powalonych drzewach...ruch wody poruszał płynnie jej głową, jedna ręka była oparta tak bardzo naturalnie o gałązkę... na 99% pomyślałem, że trafiłem wtedy na wiślanego topielca... ???? Ale na szczęście kiedy podszedłem bliżej okazał się marzanną. Swoją drogą powinny być wykonywane w całości z materiałów naturalnych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziad Wodny Opublikowano 28 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2024 "a kotwicę wiążemy tak" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregx1 Opublikowano 6 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2024 Ponieważ p. Staszek Cios był kiedyś zainteresowany połowem piekielnic i uklei na spinning, wrzucam ciekawostki z dzisiejszego polowania. Do tego rozmiarowo wyjątkowo mikre. Fotka strzebli sprzed kilku dni niestety nie wyszła - ale była jeszcze mniejsza 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkoszek Opublikowano 29 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2024 A to mój życiowy okoń 53 cm ???? 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacperek993 Opublikowano 4 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2024 (edytowane) Przy boleniowaniu , hak kotwicy w pyszczku ???? Edytowane 4 Sierpnia 2024 przez kacperek993 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbynio63 Opublikowano 4 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2024 Dzisiaj na mormyszkę z ochotką Barkley.59 cm do wycięcia płetwy ogonowej.Spinning Gammarus 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 10 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2024 Miał być jaź, a tu płotka ;P 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qh_ Opublikowano 30 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2024 (edytowane) Rekord mój. Życiówka na spinning. https://zapodaj.net/plik-nwVSHEbURi Edytowane 30 Sierpnia 2024 przez Qh_ 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi