cyprys19 Opublikowano 30 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2024 Rekord mój. Życiówka na spinning. Jak nie będziesz wstawiał fot bezpośrednio przez jerkbait to za kilka dni znikną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qh_ Opublikowano 30 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2024 Zawiesił mi się fotosik. Tak wstawiłem, nie wiedziałem, ze znikają. Nie umiem tez zmniejszyć zdjeć, żeby sie łapali na JB 2mega. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinus Opublikowano 31 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2024 Zawiesił mi się fotosik. Tak wstawiłem, nie wiedziałem, ze znikają. Nie umiem tez zmniejszyć zdjeć, żeby sie łapali na JB 2mega.Przerzuć przez whatsapp - prościej się nie da... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 9 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2024 A to dzisiejszy przyłów przy okoniach 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 11 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2024 Następne byczki i jazgarz 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qh_ Opublikowano 11 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2024 Ale byczek ten jazgarz … mój był wielkości kciuka … Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
md30 Opublikowano 11 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2024 W tym tygodniu jako przyłów trafiła mi się tołpyga biała. Długość równe 100cm. Zdjęcia nie mogę wrzucić, bo regulamin forum tego zabrania. A zabrania, ponieważ rybę zgodnie z regulaminem łowiska, musiałem zabrać . Ryby osobiście nie zabrałem, tylko zgłosiłem do koła i oni ją zabrali. Sama ryba została wyholowana na wędce Dragon Viper Pike do 30g, plecionka Leydun PE0.8 x8, Kołowrotek RedArc 3000 i guma Westin ShadTeez 9cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 11 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2024 musiałeś zapłacić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
md30 Opublikowano 12 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2024 Za co? To woda PZW Wrocław z dodatkową opłatą i pozwoleniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 12 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2024 Ja to się chyba na te byczki przerzucę 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qh_ Opublikowano 12 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2024 W tym tygodniu jako przyłów trafiła mi się tołpyga biała. Długość równe 100cm. Zdjęcia nie mogę wrzucić, bo regulamin forum tego zabrania. A zabrania, ponieważ rybę zgodnie z regulaminem łowiska, musiałem zabrać . Ryby osobiście nie zabrałem, tylko zgłosiłem do koła i oni ją zabrali. Sama ryba została wyholowana na wędce Dragon Viper Pike do 30g, plecionka Leydun PE0.8 x8, Kołowrotek RedArc 3000 i guma Westin ShadTeez 9cm. Mocna ryba. Następny dowód że plecionki typu pe 0,8 to już mogą naprawdę bardzo dużo. Gratulacje. Jakby sie tak dobrze zastanowić, to każda ryba wraca do wody … tak czy siak 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziad Wodny Opublikowano 12 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2024 Mocna ryba. Następny dowód że plecionki typu pe 0,8 to już mogą naprawdę bardzo dużo. Gratulacje. Jakby sie tak dobrze zastanowić, to każda ryba wraca do wody … tak czy siak Cytując klasyka: "wypuszczę go, ale d..ą" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matss87 Opublikowano 15 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2024 W weekend odwiedziłem rodzinną rzekę. Poszedłem w ulubiony dołek i jak zwykle o tej porze się nie zawiodłem. Masa okoni 24-29cm, kilka małych sandaczyków i niespodziewany przyłów.Założyłem 7centymetrową jaskółkę na główce 2g. Tego dnia okonie, pomimo głębokiego łowiska, zbierały praktycznie wszystko na głębokości 1,5m.Kilka rzutów, agresywniejszych podbić i czuje w łokciu branie. Zacinam, ryba ucieka w nurt rzeki. Po kilkunastu sekundach ląduje w podbieraku. Udało mi się złowić mojego życiowego lina, ponad 30 cm. Zabawa przednia a zdziwienie tym większe, że skusił się na sporą jaskółkę. Sprzętowo typowo na okonia:Graphiteleader 21GCORS-642L-HSShimano Soare XR 22 C2500SSunline Sunline PE 0,3 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybi81 Opublikowano 29 Października 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2024 Kawał maczety w pokrowcu uwiesił się na końcu zestawu.YGK 0,6 plus przypon z żyłki 0,20 sprawdzony porządnie podczas holu???? 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 29 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2024 Żeńska forma maczetnika - kuzyna miecznika, dosyć rzadka w naszych wodach 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 30 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2024 Kawał maczety w pokrowcu uwiesił się na końcu zestawu.YGK 0,6 plus przypon z żyłki 0,20 sprawdzony porządnie podczas holu???? IMG_20241028_133500.jpgHaha grubo, ciekawe czy właśnie jakiegoś narzędzia zbrodni wy....go do rzeki nie wyjąłeś 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiazay Opublikowano 30 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2024 Weź to lepiej na policję zanies a nie w domu trzymaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybi81 Opublikowano 30 Października 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2024 Zostawiłem tam gdzie fotka zrobiona została, miejscowi się zaopiekują tak jak okoniami po których widać łuski. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 30 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2024 Hahahaha dobre Zbychu. Będą mieli do ogłuszania ryb i walki o mety ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 2 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2024 Prosiaczek na dropa, przynęta tantka w kolorze lox. Wysłane z mojego M2101K6G przy użyciu Tapatalka 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 2 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2024 Buzi w ryjek dałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 2 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2024 Noooo a jak ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedin Opublikowano 2 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2024 Brawo ładny kaban... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qh_ Opublikowano 16 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2024 (edytowane) Dziś Odra darzyła nie tylko rybami, więc nie tylko wędkarze łowili … https://zapodaj.net/plik-rmwS0XBLzX Edytowane 16 Listopada 2024 przez Qh_ 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marienty Opublikowano 20 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2024 Dziś Odra darzyła nie tylko rybami, więc nie tylko wędkarze łowili … Jeśli to nie tajemnica... To Janówek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi