Wiktor Opublikowano 11 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2024 Witam Wszystkich Zapraszam do kontaktu wszystkie osoby zainteresowane okularami polaryzacyjnymi z korekcja lub bez. Wykonuje wszelkie kombinacje okularów jedno i wieloogniskowych. Sam od lat łowię w polaryzacyjnych progresach. Łowię ryby od 1981 roku, okulary noszę od 1997 roku i od tego czasu jestem optykiem . Tak więc doświadczenia mam bardzo dużo Zapraszam do innego wątku założonego w maju 2016 roku gdzie w temacie wykonywanych przeze mnie okularów wiele się dzieje https://jerkbait.pl/topic/74642-okulary-polaryzacyjne-z-korekcj%C4%85/ Zapraszam każdą zainteresowaną osobę, pogadamy, wyjaśnię co i jak. Ceny ustalam indywidualnie ponieważ sztywnego cennika nie da się zrobić bo każdy potrzebuje innych opcji ale zapewniam że ceny są bardzo dobre w porównaniu do innych firm na rynku, szczególnie tych mocno "marketingowych" o których dużo rozmawia się na tym forum. Zapraszam do salonów stacjonarnych w Gdańsku i okolicach, jestem optometrystą więc jak najbardziej wykonam na miejscu badanie wzroku. Przez lata dorobiłem się również sposobów na wykonanie indywidualnych okularów na odległość więc jeżeli mieszkasz daleko od Gdańska to również poradzimy Zapraszam i pozdrawiamWiktor 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 11 Lutego 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2024 Będę się w miarę możliwości wrzucać w wątek co ciekawsze realizacje i proszę pamiętać że damskie również robimy Na zdjęciu poniżej pierwsza udana polaryzacja chemiczna, producent Transition czyli światowy lider i pionier w temacie fotochromu.Soczewki wstępnie zabarwione na szaro około 5% przy maksymalnym zaciemnieniu 80%. Sprawność polaryzacji wzrasta wraz z zaciemnieniem i jest naprawdę niezła. Wykonałem tych okularów już kilkanaście par a sam nosze dwie w wersji progresywnej i naprawdę dają radę. Gorąco polecam chociaż nie są tanie ale coś za coś. Na zdjęciu w oprawie Oakley czyli Top PozdrawiamWiktor 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 11 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2024 Wiktor jaka orientacyjna cena? 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszf Opublikowano 11 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2024 Witam.. i też podepnę się pod info ceny.. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 11 Lutego 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2024 Szkła około 1300 zł oprawa 550 zł. Pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 11 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2024 Posiadam dwie pary okularów od Wiktora. Pierwsze kupiłem używane na forum. Drugą parę, Wiktor wykonał już specjalnie dla mnie gdyż potrzebuję możliwe jasnych szkieł. Przyznam, że to jedyne okulary jakie jestem w stanie nosić przez cały dzień łowienia czy jazdy autem. Mój post nie jest formą reklamy, jestem autystą, moja wrażliwość na bodźce zewnętrzne jest wyraźnie wyższa niż u wielu osób, wszystkie okulary, które miałem wcześniej tak mnie wk..., że zdejmowałem je wielokrotnie podczas łowienia nie mogąc wytrzymać tego jak bardzo mi przeszkadzały w widzeniu. Zatem jeśli ktoś szuka okularów widnych, jasny i które nie zaburzają odbioru rzeczywistości a nawet nieco wyostrzają kontury, polecam wyroby Wiktora. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 11 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2024 Ja również polecam usługi Wiktora,którego przy okazji pozdrawiam. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest-Natura Opublikowano 11 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2024 Witam.Wiktor - poproś adminów zeby przenieśli ten wątek z ogłoszeń, do któregoś z innych działów - tak na stałe.Na pewno nie będą mieli nic przeciwko temu, bo to generalnie nie jest typowo sprzedażowy post, a jak już przeczytają, że proszą o to sami forumowicze, to myślę że znajdzie się wątek o okularach korekcyjnych dla wędkarzy.I prośba do Adminów - kojarzę bardzo dobrze Wiktora z forum dla muszkarzy flyfishing.pl, gdzie od wielu lat doradza i dorabia okulary dla wielu wędkarzy, którzy w pewnym momencie swojego życia po prostu ich potrzebują.Każdego z nas to kiedyś czeka ... a mnie się właśnie to zdarzyło Ogromnym komfortem dla mnie i pewnie dla wielu innych, była by świadomość, że na "Jerku" jest wątek, gdzie zawsze można wejść i spróbować rozwiazać ten problem Pozdrawiam. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 11 Lutego 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2024 Witam.Wiktor - poproś adminów zeby przenieśli ten wątek z ogłoszeń, do któregoś z innych działów - tak na stałe.Na pewno nie będą mieli nic przeciwko temu, bo to generalnie nie jest typowo sprzedażowy post, a jak już przeczytają, że proszą o to sami forumowicze, to myślę że znajdzie się wątek o okularach korekcyjnych dla wędkarzy.I prośba do Adminów - kojarzę bardzo dobrze Wiktora z forum dla muszkarzy flyfishing.pl, gdzie od wielu lat doradza i dorabia okulary dla wielu wędkarzy, którzy w pewnym momencie swojego życia po prostu ich potrzebują.Każdego z nas to kiedyś czeka ... a mnie się właśnie to zdarzyło Ogromnym komfortem dla mnie i pewnie dla wielu innych, była by świadomość, że na "Jerku" jest wątek, gdzie zawsze można wejść i spróbować rozwiazać ten problem Pozdrawiam. Dziękuję Ci bardzo Jak najbardziej z Adminami jestem w kontakcie i na 100% coś wymyślą żeby temat był widoczny.PozdrawiamWiktor 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 13 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2024 polecam usługi Wiktorazrobił mi kilka par okularówi do łowienia, i do auta, i do kompaPS Wiktor, do zobaczenia u Skury ;-) 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 13 Lutego 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2024 polecam usługi Wiktorazrobił mi kilka par okularówi do łowienia, i do auta, i do kompaPS Wiktor, do zobaczenia u Skury ;-)Do zobaczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek22 Opublikowano 10 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2024 Witam Wielkie dzięki za okularki. Jedne i drugie super jakość - zgodnie z obietnicą. Pozdrawiam serdecznieKrzysiek z Łomży 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 10 Kwietnia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2024 Witam Wielkie dzięki za okularki. Jedne i drugie super jakość - zgodnie z obietnicą. Pozdrawiam serdecznieKrzysiek z ŁomżyBardzo dziękuję Krzysiek Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peryskop Opublikowano 2 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2024 Hej Wiktor jakieś nowości ??? coś przy mojej wadzie się znajdzie z jaśniejszymi szkłami ??? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amstaf358 Opublikowano 22 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2024 A okulary polaryzacyjne zakładane na okulary zdrowotne masz kolego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi 56 Opublikowano 5 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2024 Po raz drugi zamawiałem okulary u Wiktora .Tym razem sprawa była bardziej skomplikowana bo jedne z okularówmiały być zwykłe progresywne a drugie progresywne z polaryzacją głównie do wędkowania. Obydwie parysą takie jak oczekiwałem pomimo tego , że wszystko załatwialiśmy telefonicznie. Polecam wszystkim usługiWiktora bo warto.Dzięki Ci Wiktor. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 7 Lipca 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2024 Hej Wiktor jakieś nowości ??? coś przy mojej wadzie się znajdzie z jaśniejszymi szkłami ???No pewnie dzwoń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 7 Lipca 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2024 A okulary polaryzacyjne zakładane na okulary zdrowotne masz kolego? Hej. Ja robię gotowe okulary nie produkuje żadnych nakładek. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 7 Lipca 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2024 Po raz drugi zamawiałem okulary u Wiktora .Tym razem sprawa była bardziej skomplikowana bo jedne z okularówmiały być zwykłe progresywne a drugie progresywne z polaryzacją głównie do wędkowania. Obydwie parysą takie jak oczekiwałem pomimo tego , że wszystko załatwialiśmy telefonicznie. Polecam wszystkim usługiWiktora bo warto.Dzięki Ci Wiktor.Bardzo dziękuję to był ciężki projekt ale wszystko się udało. Bardzo się cieszę. Pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dario69 Opublikowano 26 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2024 Cześć Wiktor!Okulary od Ciebie służyły dzielnie przez długi czas, ale oprawki naprawiane kilka razy powoli dokonują żywota.Czy ten model oprawek(Solano) jest jeszcze dostępny? Szkła są ciągle ok, więc może udałoby się je zainstalować w nowych oprawkach...?Pozdrawiam Darek. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 28 Lipca 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2024 Cześć Wiktor!Okulary od Ciebie służyły dzielnie przez długi czas, ale oprawki naprawiane kilka razy powoli dokonują żywota.Czy ten model oprawek(Solano) jest jeszcze dostępny? Szkła są ciągle ok, więc może udałoby się je zainstalować w nowych oprawkach...?Pozdrawiam Darek.Zobaczymy co da się zrobić, pogadamy na PW 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 11 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2024 Cześć Wiktor . Wprawdzie korekta lekka w optyce by się przydała ( jakiś czas temu było -0,5 i -0,75 o ile pamiętam ) , ale zapytam o coś bez niej . Model jednych z najbardziej reklamowanych wędkarsko WX , kupiony wiele lat temu . Oczywiście optyka po czasie okazała się do d... A może od początku taka była , tylko nie chciałem tego dostrzec ? Tak czy inaczej oprawki są OK i mi odpowiadają . Czy jest sens montować u Ciebie soczewki bez korekcji ze stosownym przyciemnieniem , lustrem itd...? Z ekonomicznego punktu widzenia oczywiście , czy wychodzi podobnie jak z korekcją ? 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 30 Września 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2024 Cześć Wiktor . Wprawdzie korekta lekka w optyce by się przydała ( jakiś czas temu było -0,5 i -0,75 o ile pamiętam ) , ale zapytam o coś bez niej . Model jednych z najbardziej reklamowanych wędkarsko WX , kupiony wiele lat temu . Oczywiście optyka po czasie okazała się do d... A może od początku taka była , tylko nie chciałem tego dostrzec ? Tak czy inaczej oprawki są OK i mi odpowiadają . Czy jest sens montować u Ciebie soczewki bez korekcji ze stosownym przyciemnieniem , lustrem itd...? Z ekonomicznego punktu widzenia oczywiście , czy wychodzi podobnie jak z korekcją ? Doczekałeś się odpowiedzi? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 30 Września 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2024 Niestety nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 3 Października 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2024 Cześć Wiktor . Wprawdzie korekta lekka w optyce by się przydała ( jakiś czas temu było -0,5 i -0,75 o ile pamiętam ) , ale zapytam o coś bez niej . Model jednych z najbardziej reklamowanych wędkarsko WX , kupiony wiele lat temu . Oczywiście optyka po czasie okazała się do d... A może od początku taka była , tylko nie chciałem tego dostrzec ? Tak czy inaczej oprawki są OK i mi odpowiadają . Czy jest sens montować u Ciebie soczewki bez korekcji ze stosownym przyciemnieniem , lustrem itd...? Z ekonomicznego punktu widzenia oczywiście , czy wychodzi podobnie jak z korekcją ? Cześć. Jak zwykle...to zależy Wiele zależy od oprawki, jej krzywizny bazowej co jest szczególnie ważne przy polaryzacji gdzie nie mogą występować napręzenia bo polaryzacja będzie działać słabiej.Więc moje usługi sa zdecydowanie najbardziej opłacalne dla kogoś kto korekcji potrzebuje i wtedy ceny są korzystne w przypadku braku korekcji już nie musi tak być. Wyślij mi wiadomośc na PW z kontaktem to zadzwonię i pogadamy o opłacalności wymiany.PozdrawiamWiktor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi