Wiktor Opublikowano 3 Października 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2024 Koledzy, zdecydowanie preferuje kontakt na PW, w takim wypadku dostaje maila i wiem że mam się skontaktować. Bardzo żałuję że nie mam czasu na forum którego kiedyś byłem aktywnym uczestnikiem ale wiele się zmieniło co mnie zresztą cieszy bo pracy ma dużo a na ryby też trzeba jechać Pozdrawiam Wiktor 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 4 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2024 Póki co ze zdziwieniem ogromnym oddałem okulary WX na zgłoszenie reklamacyjne do sklepu , w którym kupiłem je 7 lat temu . Przyjęli bez problemu i wysłali dalej . Jeśli reklamacja będzie nieskuteczna odezwę się . Pozdrawiam . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaTom Opublikowano 31 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2024 Cześć.Wiktor, czy wystawiasz fakturę za swoje usługi? Gdzie ewentualnie można przymierzyć i dopasować robione przez Ciebie okulary?Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisspin Opublikowano 11 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2024 Po zamówieniu u Wiktora pierwszej pary okularów ok 7 lat temu zamawiałem u niego jeszcze 4 pary z różnymi szkłami. Za każdym razem profesjonalna porada i towar pierwsza klasa. Okulary warte swojej ceny. Serdecznie polecam i pozdrawiam cię Wiktor. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr O. Opublikowano 4 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia Witam.Potrzebuje kontakt do Wiktora żeby zlecić okulary.Bardzo bym prosił któregoś z kolegów korzystających z Jego usług o jakiś kontakt na PW. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 5 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia Witam.Potrzebuje kontakt do Wiktora żeby zlecić okulary.Bardzo bym prosił któregoś z kolegów korzystających z Jego usług o jakiś kontakt na PW.tu masz namiary:Salony Optyczne Gdańsk Kolbudy | Dom Wzroku 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr O. Opublikowano 5 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia Dziękuję bardzo. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 5 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia Dziękuję bardzo.zamawiaj w ciemnomam od Wiktora kilka pari do kompa, i do auta, i na rybypolecam, znam go od dawna 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mido Opublikowano 8 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca Podziele się swoją opinią. Okulary zamawiałem osobiście w salonie w Gdańsku. Przemiła obsługa i bardzo profesjonalne podejście przy składaniu zamówienia. Z radością dołączyłem do grona zadowolonych klientów. Zdecydowanie polecam! Wysłane z mojego SM-A546B przy użyciu Tapatalka 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yochimu Opublikowano 23 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca Cześć, mam takie pytanie co do tej polaryzacji, to są okulary polaryzacyjne zwykłe czy lustrzane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 26 Czerwca Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca Cześć. jakie zamówisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert_103 Opublikowano 29 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września Cześć,Przymierzam się do nowych okularów korekcyjnych (wada P/L -1,25/-2 AR) i zainteresowały mnie szkła polaryzacyjne z fotochromem o których wspominałeś w drugim poście – czy nadadzą się do codziennego użytkowania (oczywiście z wyłączeniem pracy przy komputerze…). Miałem fotochromy od Ciebie, które były rewelacyjne – szkła pracujące od zupełnie przeźroczystych do pełnego zaciemnienia… b. komfortowe w słoneczne dni – Zastanawiam się czy fotochrom w tych nowych szkłach jest równie skuteczny (zapewne należy się spodziewać pewnego kompromisu w działaniu fotochromu) … i z drugiej strony, czy pod wieczór nie będą zbyt ciemne w pomieszczeniu, wspominałeś o 5% wstępnego zabarwienia – nie mając takich szkieł ciężko zgadnąć czy to dużo … jest jeszcze kwestia jazdy samochodem - czy fotochrom działa w samochodzie? i czy nie będą za ciemnie podczas jazdy nocą - polaryzacja Polaryzacja oczywiście do łowienia ryb – ciekawe jak się sprawuje i czy polaryzacja rzeczywiście jest skuteczna (widoczność w wodzie z rana przy pstrągowaniu…)… Proszę o pomoc i radę – czy warto rozważać fotochromy z polaryzacją do codziennego użytku (i jazdy samochodem)? I czy sprawdzą się przy rybach.Pytanie również do kolegów, użytkowników okularów ze szkłami z fotochromem i polaryzacją – czy polaryzacja rzeczywiście jest skuteczna i czy fotochrom jest wystarczający, jak sprawdzają się przy jeździe samochodem - szczegółnie czy nie za ciemne nocą – wszelkie opinie, rady mile widziane. Czy ponownie kupując okulary – tez wybralibyście ta opcje?PS.Oczywiście najprościej byłoby kupić oddzielnie fotochromy i polaryzacyjne i do jazdy samochodem…ale właśnie tego chciałbym uniknąć, ponieważ okulary łatwo uszkodzić/zgubić… jakby była jedna para cały czas na nosie… to zdecydowanie większa szansa, że się nie uszkodzą ani nie zgubią …ale Czy dadzą radę Dzięki z góry za pomoc i rady.Pozdrawiam Robert Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert_103 Opublikowano 13 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października ...wieczory już coraz dłuższe...może ktoś znajdzie chwile i podzieli się opnią o szkłach transition extractive polarised - szczególnie skuteczność polaryzacji przy łowieniu pstrągów i jazda samochodem. dzięki z góry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi