Gość Achates Opublikowano 12 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2024 Witam SerdecznieJak w temacie jestem zablokowany i czemu ? Mam prośbę lepiej na prv, jeśli zakładam otrzymam odpowiedź, nie chcę poruszać tematu publicznie BC Pozdrawiam Piotr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Voiteh Opublikowano 12 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2024 Witamy na forum, proponuję zacząć swoją przygodę od:https://jerkbait.pl/topic/15638-powitanie-na-jerkbaitpl/następnie od przeczytania regulaminu w szczególności podpunktu 1-wszego:https://jerkbait.pl/topic/62922-regulamin-gie%C5%82dy-jerkbaitpl/ 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Achates Opublikowano 25 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2024 Witam,Zanim zacznie się pisać sprawdzić sprawdzić datę rejestracji, a nie podawanie punktów regulaminu, zapytanie było do moderatorów, administratorów.Żenujące odpowiedź Pozdrawiam Piotr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Voiteh Opublikowano 26 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2024 Kolego Piotrze, chciałem dla Ciebie jak najlepiej i zwyczajnie chciałem Ci pomóc, jeśli to było pytanie do moderatora/administratora to mogłeś wysłać do któregoś z nich prywatną wiadomość i po prostu zapytać, nie zakładając nowego tematu, fakt nie sprawdziłem daty rejestracji, mój błąd, ale nie mam w zwyczaju sprawdzać kto i kiedy się rejestrował, skoro jesteś użytkownikiem tego forum z kilkuletnim stażem, to powinieneś znać zasady i regulamin giełdy, podsumowując chciałem dobrze wyszło jak wyszło.PozdrawiamVoiteh 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Gość Achates
Witam Serdecznie
Jak w temacie jestem zablokowany i czemu ?
Mam prośbę lepiej na prv, jeśli zakładam otrzymam odpowiedź, nie chcę poruszać tematu publicznie BC
Pozdrawiam Piotr
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi