Witam wszystkich FACHOWCOW i nie tylko . Zwracam sie z pytaniem do was o nastepujaca rzecz , czy jest mozliwosc zrobienia(zamontowania )hamulca recznego do przyczepy pod lodz !? Pytam poniewaz niedlugo bede (chyba) posiadaczem lodzi z USA , a z tamtad przyczepki przychodza bez hamulca . A musze takie cos miec zeby zarejstrowac przyczepe. To ze mozna takie cos zrobic to wiem bo juz dzwonilem do jednej firmy i takie cos robia !tylko ze cena mnie zabila 2000 € . Dlatego chce zrobic sam lub ze znajomym.
Pytanie
CLAUDIO
Witam wszystkich FACHOWCOW i nie tylko . Zwracam sie z pytaniem do was o nastepujaca rzecz , czy jest mozliwosc zrobienia(zamontowania )hamulca recznego do przyczepy pod lodz !? Pytam poniewaz niedlugo bede (chyba) posiadaczem lodzi z USA , a z tamtad przyczepki przychodza bez hamulca . A musze takie cos miec zeby zarejstrowac przyczepe. To ze mozna takie cos zrobic to wiem bo juz dzwonilem do jednej firmy i takie cos robia !tylko ze cena mnie zabila 2000 €
. Dlatego chce zrobic sam lub ze znajomym.
Mega Pozdro i dzieki.
Edytowane przez CLAUDIOOdnośnik do komentarza
32 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi