vBartek Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 (edytowane) Makamba śledzisz ten temat? Czy jest to jedyna jak do tej pory wypowiedź topowego przedstawiciela świata wędkarskiego? Jeszcze nie widziałem żadnych poważniejszych opinii w tym temacie. PS. Czy zauważyłeś, że artykuł podany przez Ciebie w pierwszym poście został zedytowany? edit. Oficjalnie napisał to samo również na swojej stronie:http://www.facebook.com/bertusrozemeijer Edytowane 25 Listopada 2012 przez vBartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 25 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 (edytowane) Tak , widziałem.To chyba sam autor artykułu zadziałał. Temat śledzę dokładnie. Słyszałem już jedną ciekawą wypowiedź (z branży) na temat tego filmiku i BYĆ MOŻE celu w jakim powstał (lub w jaki można go obrócić)Niestety nie jestem upoważniony do cytowania tej wypowiedzi ani by powiedzieć od kogo ja usłyszałem. Podpowiem tylko ,że do całej tej afery pasowałoby kilka regułek , które zna każdy uczeń szkoły handlowej czy ekonomicznej , a i można jej przypasować jedno z naszych starych przysłów. Cieszę się też , że Bertus Rozemeijer wyłamał się z kręgu milczenia i jasno ustosunkował się do filmiku , bo wielu znajomym Dietmara jakoś niewygodnie się w tej sprawie publicznie odezwać. Edytowane 25 Listopada 2012 przez makamba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 27 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Pojawił się nowy filmik poświęcony historii słynnemu sandaczowi zza grobów.Wersja muzyczno-wizualna jakiegoś muzykanta.Ktoś się postarał... http://www.youtube.com/watch?v=cH7SHJ3CcIo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shorty Opublikowano 27 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Generalnie bardzo dobrze , że sprawa nie skończyła się na wykasowanym filmiku z YT i usuniętymi wpisami z FB. Jestem ciekaw czy będzie jakieś sprostowanie tej sytuacji czy poczeka ,aż wszystko całkowicie przycichnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 27 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bajzi Opublikowano 27 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 THIS IS THE END... Następnym razem jemu podobni zastanowią się po stokroć zanim wstawia podobną szmirę. Sprostowania raczej nie budiet. Bo niby co by miał napisać że nie zauważył że sandaczowi się zeszło . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 27 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 27 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 siut.... nie zdazylem obejrzec tego ostatniego... :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saalar Opublikowano 27 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Co za szmira. Myślałem, że tylko z karpiszonami robia podobne wałki. Rekord polski w karpiu pełnołuskim mi się przypomina. Sprzedaż ma wzrosnać a reszta sie nie liczy. Polak czy gebels, co za różnica? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vBartek Opublikowano 28 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 ...Sprostowania raczej nie budiet... Właśnie się zastanawiam że może jednak bo na stronie FB Bertusa Rozemajera jakis holender napisał "Beste allemaal, Ik zag net dat de discussie op TF gesloten is, Dietmar Isaiasch geeft een korte verklaring en zal alle vragen op de beurs aankomend weekend beantwoorden als die er zijn"Holenderski jest mi obcy ale google tłumaczy to tak:"Szanowni Państwo, Właśnie zauważyłem, że debata jest zamknięta w TF, Dietmar Isaiasch daje krótki opis i wszystkie pytania będą na wystawie przyszły weekend odpowiedzieć tam"Osobiście chciałbym to zrozumieć że w przyszły weekend będzie sprawę wyjaśniał tyle, że nie wiem czy aż tak wierzyć tłumaczącemu robotowi googla. PS. "TF" to chyba totalfishing.nl ma ktoś linka do tej debaty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 28 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 jakis holender PS. "TF" to chyba totalfishing.nl ma ktoś linka do tej debaty? To Raffie Cordes.Właściciel biura organizującego wycieczki wędkarskie.Na Totalfishing jeszcze nic nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 28 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Cholera! Ten ostatni , muzyczny filmik usunięty już. Ma ktoś kopię przypadkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 28 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Chciałem obejrzec a tu lipa. Szybko usunięty. Tak przy okazji. Makamba - dzieki uprzejmości jednego z forumowiczów stanę sie wkrótce posiadaczem starej dobrej 12 stopowej Daiwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 5 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 W necie pojawił sie kolejny duzy sandacz. Jakoś dziwne to foto: http://www.facebook.com/photo.php?fbid=452673208102963&set=a.114907398546214.8087.111231085580512&type=1&theater Zdanie Szanownych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 5 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 Mogą zastanawiać odbarwienia, szczególnie w okolicy pokrywy skrzelowej, ale płetwy trzyma... Olbrzymi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 5 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 Ktoś se jaja w PS robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 5 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 No nie wiem... Grzebane było, to pewne, ale mam wrażenie, że nie jest to mała ryba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 5 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 ja to bym takiego do WW albo WP głosił ,a nie na jakimś FB się chwalił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 5 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 na pewno duży, a nawet bardzo duzy ale jakiś taki "sztuczny"......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 5 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 ja to bym takiego do WW albo WP głosił ,a nie na jakimś FB się chwalił To niepolska ryba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz K Opublikowano 5 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 Podobną fotkę mieliśmy niedawno tutaj, ryba miała być bardzo duża i tak na zdjęciu wyglądała, w rzeczywistości była "troszkę" mniejsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 6 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 To niepolska ryba...Daniel .chodziło mi w sensie ,gdybym ja takiego złowił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mdziam_78 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 też uważam, że to fake jakoś nienaturalnie ułożyły mu się palce tak jakby lekko w powietrzu ją trzymał, rozmazanie konturów przy pysku i białe plamki nad okiem. Copy/Paste jak nic.Swoją drogą taka ryba to ponad 20kg pewnie, piękna przygoda by była ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 7 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 Ale facet jaki dopakowany, ze bez cienia wysiłku na twarzy na wyciągniętych rekach bydlę dobre 120cm trzyma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 7 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 (edytowane) Może zdjęcie sfałszowane, może koleś przypakowany, a może ryba nie tak duża jak się wydaje. Przy dzisiejszym trendzie pstrykania fotek z rybkami i dostępnym coraz lepszym sprzęcie do tegoż pstrykania o iluzję coraz łatwiej. Dzisiejszy wędkarz doskonały, gwiazda wędkarskich społeczności internetowych jawi się jako osobnik niski, raczej drobnej postury, najlepiej o nieproporcjonalnie długich kończynach górnych. Wędkarz taki i z kiełbia na fotce brzanę zrobi, a jak już mu się trafi coś wymiarowego to ręce się same do oklasków składają a „gratkom” nie ma końca. Za czas jakiś kolejnym niezbędnikiem każdego szanującego się wędkarza/fotografa stanie się zapewne gadżet jak na obrazku niżej, to dopiero fotki będą! Edytowane 7 Kwietnia 2013 przez Dagon 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi