Naczelny Mięsiarz Opublikowano 18 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2024 Witam, mam pytanie, czy orientuje się ktoś czy w ogóle gdziekolwiek są dostępne jeszcze jakieś budżetowe wędziska np. z jaxona o długości 3,3m, 3,5m do krótkiej nimfy? Oprócz mikado 3m i robinsona 3m nie mogę nic dłuższego znaleźć. Będą jeszcze coś w tym stylu produkować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabriel Kozdraś Opublikowano 18 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2024 Z jaxona chyba green point był w fishing mary na ebay wystawiony Gdzieś chyba na fff ktoś monolita sprzedawał Napisz na fff i tu na bazarku i może trafisz nawet coś lepszego jak jaxon w dobrej kasie.G Wysłane z mojego SM-G991B przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi