rapa10 Opublikowano 15 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2012 Witam wszystkich kolegów dopiero zaczynam łowić ta metodą kijek posiadam dostałem w prezencie a jest to Team Dragon 2.40m c.w.3-14g i teraz szukam do niego młynka,mam kilka na oku ale nie wiem który wybraćOkuma Alumina 273Okuma Aveon AE-200LX Okuma Calera CS-266 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 15 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2012 (edytowane) Kijek niczego sobie, ale te Okumy to raczej średni zakres przynęt. Kolega na tym kiju używa Curado 101D i jest zadowolony. Raczej idź w tym kierunku. Ten patyk raczej do lajtowych połowów, więc w przypadku złego zestawienia z multikiem będzie d..pa. Edytowane 15 Listopada 2012 przez Novis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek_martyna Opublikowano 15 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2012 Witam Moim zdaniem shimano curado 101 d lub scorpion 1001. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
busz231 Opublikowano 16 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 ja polecam curado 51.jaśli masz okrojony budrzet może alumina jest malutka powinna pasować.machałem tym młynkiem i jest przyzwoity ale nie potrafię określić od ilu gram będzie latał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TAJMIEN Opublikowano 16 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 a ja bym radził kupić mocniejszy kijek i jakiegoś okrąglaka ABU c3 albo c4 i próbowac jakimś cięższym zestawem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi