smk111 Opublikowano 20 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2024 Hej, Używał ktoś raków firmy JPN "Raid"? Zastanawiam się nad tymi gumami, tylko ta cena jest odstraszająca Ciekawy jestem opinii użytkujących tych gum, czy faktycznie robią tak robotę na jakie się zapowiadają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarny1 Opublikowano 21 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2024 nie wiem jak gumy, ale przynęty powierzchniowe mają świetne:)autorskie, solidnie przemyślane rozwiązania, wysoka skuteczność, super wygląd i niestety również wysoka cena... jak bym miał brać przynęty jakiejś firmy na testy nie patrząc na koszty to raid byłby na pierwszym miejscu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smk111 Opublikowano 21 Lutego 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2024 No raczki wyglądają bosko, praca również. Chyba przetestuję to nie wiem jak gumy, ale przynęty powierzchniowe mają świetne:)autorskie, solidnie przemyślane rozwiązania, wysoka skuteczność, super wygląd i niestety również wysoka cena... jak bym miał brać przynęty jakiejś firmy na testy nie patrząc na koszty to raid byłby na pierwszym miejscu:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JDM fan Opublikowano 2 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2024 Hej, Używał ktoś raków firmy JPN "Raid"? Zastanawiam się nad tymi gumami, tylko ta cena jest odstraszająca Ciekawy jestem opinii użytkujących tych gum, czy faktycznie robią tak robotę na jakie się zapowiadają Z tych co mam to Fish Roller i Super Fish Roller są dla mnie w samej czołówce przynęt gumowych. Warta polecenia jest tez Hira Tailor (musze dokupić bo ostatnią zerwałem). No i oczywiście bawię się Two Way bo klenie je sobie upodobały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi