homax Opublikowano 13 Kwietnia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2024 13go wszystko zdarzyć się może 13go świat w jaziowym kolorze.. 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert2 Opublikowano 14 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2024 Pozdrawiam,Robert 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andego Opublikowano 21 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2024 (edytowane) W tym roku również się nic nie zmieniło i pierwszymi moimi rybami sezonu okazały się być jazie. Udało się złowić kilka ładnych sztuk w tym jednego jaziobolenia. Rozpoczęcie uważam za wyjątkowo udane Edytowane 21 Kwietnia 2024 przez andego 47 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert2 Opublikowano 22 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2024 Dziś tylko trzy ryby, ale rozmiarowo fajne (48, 50 i 51 cm).Pozdrawiam,Robert 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert2 Opublikowano 24 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2024 (edytowane) Dzisiaj sześć ryb. Marcin to żaden wynik - w kwietniu miałem już 18, 15 i 11 sztuk na jedno wędkowanie. Największe jazie dzisiaj to 47 i 51.Pozdrawiam,Robert Edytowane 24 Kwietnia 2024 przez robert2 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 25 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2024 Dzisiaj sześć ryb. Marcin to żaden wynik - w kwietniu miałem już 18, 15 i 11 sztuk na jedno wędkowanie. Największe jazie dzisiaj to 47 i 51.Pozdrawiam,RobertSuper ! Opaskowe? czy raczej dzikie klimaty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert2 Opublikowano 25 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2024 Opaskowe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 4 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2024 (edytowane) Wczoraj namierzyłem klenie, 11 brań, zero wcięcia mimo że brania z fontanną wody. Dziś klenie omijały smużaka, za to udało sie skusić dwa jazie. Edytowane 4 Maja 2024 przez Tomek.M 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 5 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2024 Dopływ większej nizinnej rzeki, na końcu zestawu dwu centymetrowy wobler własnej produkcji i przez kilka godzin miałem dobrą zabawę, w sumie udało się przechytrzyć siedem ryb. Niektóre odprowadzały przynętę prowadzoną przy powierzchni po kilka metrów, wrażenia bezcenne ????. 28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert2 Opublikowano 7 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2024 Pozdrawiam,Robert 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert2 Opublikowano 11 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2024 Dzisiaj pięć jazi (43, 48, 50, 51 i 56)Największy na zdjęciuPozdrawiam,Robert 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 16 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2024 Jaziowy przyłów przy troutach. Pobrał imitację robalka Wysłane z mojego M2101K6G przy użyciu Tapatalka 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert2 Opublikowano 17 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2024 Dzisiaj największy (53)Pozdrawiam,Robert 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
md30 Opublikowano 21 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2024 Pierwszy jaź złowiony na spinning jako przyłów przy łowieniu okoni. Wiedziałem że są w tym "rowie" ładne jazie, ale złowić nigdy nie mogłem. Zawsze przy próbie podejścia do brzegu, na wodzie robiły się "fale i po miejscówce. A dojść do wody bezszelestnie tam się nie da, brzeg usypany żołędziami i suchymi liśćmi. Z ciekawostek, to w ten dzień dość mocno wiało i udało mi się jeszcze jednego mniejszego wyciągnąć. Zaliczyłem też jeden spad już przy podbieraniu. Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert2 Opublikowano 28 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2024 Pozdrawiam,Robert 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert2 Opublikowano 28 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2024 Zapomniałem o "rodzynku" 57 cm. Pozdrawiam,Robert 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wacha Opublikowano 28 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2024 Robercie, może i łowisz duże jazie, może i łowisz dużo jazi, ale...(cholera do czego by się tu przyczepić? Hmmmm...o już wiem) ...strasznie słabo wybarwione płetwy mają te Twoje wiślane ryby, także "rodzynek" ???? ???? ???? ****************************Mucha czy spin jeśli to nie jest tajemnicą? PozdrawiamAdam W. (Wacha) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert2 Opublikowano 29 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2024 Adamie,Jazie łowię na muchę.Zdjęcia nie oddają rzeczywistych kolorów ryb (wszystkich łowionych przeze mnie, nie tylko jazi), bo to są (z wyjątkiem dwóch) słabej jakości zrzuty ekranów z filmików nagranych kamerką ustawioną na selfie w starym smartfonie. Czasami wystarczy mocniej zachmurzone niebo i wtedy prawie nic nie widać.„Rodzynek” był znacznie ładniej ubarwiony (wliczając w to płetwy J) niż jaź, którego zaprezentowałem na poprzedniej stronie w dniu 14.04.2024 – tylko wtedy to nie był zrzut ekranu z filmiku (zdjęcie zrobił kolega, który umie to robić).Poniżej zrzut ekranu leszcza. Uwierzyłbyś, że ten leszcz był ciemnego, miedziano-złotego koloru?Pozdrawiam,Robert Robercie,może i łowisz duże jazie,może i łowisz dużo jazi,ale...(cholera do czego by się tu przyczepić? Hmmmm...o już wiem)...strasznie słabo wybarwione płetwy mają te Twoje wiślane ryby, także "rodzynek" ???? ???? ????****************************Mucha czy spin jeśli to nie jest tajemnicą?PozdrawiamAdam W. (Wacha) 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybi81 Opublikowano 5 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2024 Nocny misiek. 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 26 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2024 Pierwsze w życiu Dwa takie powyżej 45, jeden czterdziestak i z 20 szt około trzydziestakow. Przyjemne łowienie, choć trochę gorąco było. Spodobało mi się - popracuje jeszcze nad nimi [emoji3]Wiem wiem - za granicą się nie liczy [emoji4], ale dla oka wrzucam Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiazay Opublikowano 27 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2024 Panie kochany! Pamiętam jak 2 lata temu w Szwecji caaałe stada takich do ok 50 cm pływały "pod nogami" obrotówka meps 3-4 byla najlepsza ???????????? i nie wiem co by się musiało wydarzyć aby tak było w Polsce. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 27 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2024 Panie kochany! Pamiętam jak 2 lata temu w Szwecji caaałe stada takich do ok 50 cm pływały "pod nogami" obrotówka meps 3-4 byla najlepsza i nie wiem co by się musiało wydarzyć aby tak było w Polsce.Na szkierach w tym roku pływały stada ryb 55-65, było ich tyle że woda zmieniała kolor "na czarny" w tych miejscach....setki...ale odpuściliśmy im....natomiast widok - NIEZIEMSKI. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 15 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2024 W tym roku mało czasu ale czasami coś się trafi. Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert2 Opublikowano 19 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2024 Pozdrawiam,Robert 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 24 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2024 Dziś dwa muchowe, prócz kleni. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi