Dano-G Opublikowano 27 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2024 Czasem, gdy mam już zmęczenie szczupakami czy sandaczami, wybieram się na jazie…Dają mi frajdę z wędkowania, choć nadal nie umiem ich łowić. Jak już myślę, że coś rozkminilem to nagle nie działa. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skius Opublikowano 30 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2024 (edytowane) Nowy kijek ( dzięki ManieQ) i pyk.... Edytowane 30 Lipca 2024 przez skius 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 6 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2024 Poranny jasiek z mojego micro ciurka ;P 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 6 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2024 Popołudnie zaliczone, jaź i kleń (ten w drugim wątku) 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 15 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2024 Nocna Wisła znów łaskawa, 2 klenie, 3 jazie, kilka płotek, i kilka spiętych ryb. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 3 Września 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2024 Dwa jazie z dziś, mocno prześwietlona woda, ryby jakby nie domykały pysków, bo brań miałem kilkanaście, a tylko dwie ryby. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi