tpe Opublikowano 16 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 (edytowane) Żona zaczyna coś przebąkiwać o urlopie w Kenii....Pewnie będę musiał tam pojechać i na razie odłożyć w czasie wyprawę do NZ. Coś niecoś wiem o kenijskim BIG GAME z łodzi, zastanawia mnie możliwość łowienia na spina z plaży? Jak myślicie warto brać jakiegoś travelka i próbować złowić coś na poperka? Edytowane 16 Listopada 2012 przez tpe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 16 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 Pewnie, że warto Ja bym proponował kolego żebyś założył nowy temat " Rzeka Tana " to będziesz na bieżąco; toć chłopaki chiba tam łowią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 16 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 Odezwij się do chłopaków z Bayangoł i z Muskie, byli i łowili różnymi metodami i w różnych wodach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 16 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 Pewnie, że warto Ja bym proponował kolego żebyś założył nowy temat " Rzeka Tana " to będziesz na bieżąco; toć chłopaki chiba tam łowią Wiesz kolego, jak się nie ma nic do powiedzenia na dany temat, lepiej milczeć... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 16 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 Odezwij się do chłopaków z Bayangoł i z Muskie, byli i łowili różnymi metodami i w różnych wodach. Dzięki Bart, zapytam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 16 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 Wiesz kolego, jak się nie ma nic do powiedzenia na dany temat, lepiej milczeć...Przepraszam, żartowałem, oddaję głos bardziej zorientowanym; tylko się nie pchać, po kolei Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
francisco scaramanga Opublikowano 3 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 TPE, widzę, że moja żona ma podobne gusta co i Twoja, szczepiłeś się już czy jeszcze nie?? Grudzień i styczeń to najlepsza pora na wyjazd z pewnych "drobnych" względów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 4 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 TPE, widzę, że moja żona ma podobne gusta co i Twoja, szczepiłeś się już czy jeszcze nie?? Grudzień i styczeń to najlepsza pora na wyjazd z pewnych "drobnych" względów. To na razie plany ;-) Przede wszystkim będę musiał kupić/zrobić jakiś mocny 4 cz. patyk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 9 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Poza patykami proponuję zainteresować się szczepieniami, zdrowie jest ważne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr-perch Opublikowano 12 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 Kalkulował ktoś koszty wyjazdu we dwoje (niekoniecznie przez biuro) ? A może by tak w kilka par ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mari Opublikowano 12 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 Kolega był z zoną zimą 2011. Wyszło drogo. W tym roku pojechał na Los Roqes. Było taniej, ale też nie tanio. Ten kolega nie ma większych ograniczeń finansowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
francisco scaramanga Opublikowano 13 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 Proponuję zrobić szczepienia mimo wszystko wcześniej dlatego, że u ubiegłym sezonie zimowym w last min. za 9 dniowy pobyt w hotelu 4,5 * all trzeba było wyłożyć na stół lekko ponad 2000,00 zł / os.W tym sezonie z racji kryzysu ... hmm może być podobnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 13 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 Kierunek Kenia zdecydowanie warto poprzedzić wizytą w powiatowej stacji SANEPID-u. Sugestie szczepień warto brać serio. Nie jest fajnie polegnąć w połowie wycieczki na gównianą chorobę, którą można wyeliminować za 80 zeta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskie Opublikowano 23 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 Bylm 2 razy w Kenii. Poza trollingowaniem z profesjonalnymi przewodnikami (łowiłem piękne żaglice, dorado "mahi mahi", wahoo, tuńczyki żółtopłetwe i barakudy) wynająłem małą miejscową "dłubankę" z rybakami i trochę spinningowałem nad przybrzeżną rafą travelkiem na woblery i poppery. Złowiłem kilka trewali (coś jak "jack"), bardzo waleczne. Możesz nabyć specjalne obuwie do chodzenia po rafie i wejść maksymalnie w ocean (szczególnie przy odpływie). Wtedy masz szansę na jakiegoś drapieżnika. Ja od dwóch lat zauroczyłem się poppingiem morskim i obecnie większość wyjazdów planuję w miejsca, gdzie można spinningować popperami lub stickbaitsami. Najbliższe jest na Morzu Czerwonym To dwa razy bliżej, niż Kenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskie Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 znajomy w zeszłym tygodniu wrócił z Kenii. W ciągu godziny wyholował 3 marliny !!! http://www.forumsumowe.pl/t-wdkarskie_wakacje_2.html&pid=79899#post_79899 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi