lewyspec Opublikowano 16 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 Witam szanowną brać, czy ktoś z kolegów miał okazję lub posiada kołowrotek z 2012r. quantum exo. Chyba mnie korci , ale za wiele nie wiadomo o nim. Czy ktoś może coś na ten temat napisać ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackabyss Opublikowano 16 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 Tu jest recenzja http://fishing-test.pl/koowrotki/22-koowrotki/427-quantum-exo - choc na wynik recenzji na tej stronie zawsze przymykam oczy ;/Tego modelu nie mialem, bo mam srednie wspomnienia z ta firma ;/Mialem do czynienia z innymi "topowymi" modelami tej firmy. Bardzo poprawne konstrukcje, swietne lozyska, generalnie brak luzow, na przekladni, calkiem dobrze krecily. Z zewnatrz elegancko wykonany, w srodku niestety, china na 102Zniechecilo mnie ukladanie linki, oraz dosc dziwnie pracujacy rotor - zreszta jedno z drugiego wynika.Wedlug mnie niekorzystana relacja cena/jakosc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lewyspec Opublikowano 17 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 No tak , ja też te testy biorę na dystans, dlatego zapytałem czy ktoś z użytkowników się wypowie ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolen Opublikowano 18 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Doszły mnie tylko słuchy, że jakiś koleś który kręci od lat Stellami Millenium dokonał jakiś czas temu zakupu EXO i jest tym modelem zachwycony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 18 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Kręciłem nim w tym tygodniu w sklepie."Na sucho" bez zastrzeżeń...Cena 190euro , a taniej można wybrać Stradic CI4. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi