vBartek Opublikowano 16 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 (edytowane) Witam, Znajoma chce kupić chłopakowi prezent urodzinowy i zapytała mnie o zdanie w sprawie takiego zegarka:http://allegro.pl/zegarki-wedkarskie-zegarek-casio-aw82d1a-na-ryby-i2770080017.html. Może ktoś z Was dostał lub tez używa podobnego osprzętu (kolejnego, "niezbędnego" do złapania wieeelkiej ryby ) i wyrazi swoja opinię? Przyznam, że nie wiem czym powinien charakteryzować się wędkarski zegarek (wstyd mi). Edytowane 16 Listopada 2012 przez vBartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 shared Opublikowano 16 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 Ten ze srebrną tarczą dostałem w prezencie właśnie jako kolejny niezbędnik prawdziwego wędkarza . Wykonanie przyzwoite, zapięcie pewne, bransoleta wytrzymała. Całkowicie wodoszczelny jednak nie jest (jak pisze sprzedawca) więc pod wodę go nie wkładałem, ale zachlapania czy deszcz mu niestraszne. Czas mierzy przyzwoicie (przekłamuje na plus około 5 sekund na miesiąc). Jeśli chodzi o bajery wędkarskie, to jest to coś ala kalendarz brań i ja to traktuję z przymrużeniem oka Szerszy opis tutaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 vBartek Opublikowano 16 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 Dzięki, dopiero z Twojego linka wynika, że przy oznaczeniu wodoszczelności 50m nie można za bardzo ryzykować z zanurzaniem go. Jednym słowem odpada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 angler1212 Opublikowano 16 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 No i gdyby jeszcze barometr miał to ten prezent byłby jeszcze lepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pawelHERP Opublikowano 17 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 Lepszy będzie każdy G-Shock Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 francisco scaramanga Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Ja to ucieszył bym się z takiego wędkarskiego zegarka, brakuje tylko barometru............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość outsider Opublikowano 8 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 Jeżeli chcesz zegarek na lata http://zegarownia.pl/zegarek-suunto-vector-military-foliage-green-ss010600f10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 godski Opublikowano 8 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 Ten ze srebrną tarczą dostałem w prezencie właśnie jako kolejny niezbędnik prawdziwego wędkarza . Wykonanie przyzwoite, zapięcie pewne, bransoleta wytrzymała. Całkowicie wodoszczelny jednak nie jest (jak pisze sprzedawca) więc pod wodę go nie wkładałem, ale zachlapania czy deszcz mu niestraszne. Czas mierzy przyzwoicie (przekłamuje na plus około 5 sekund na miesiąc). Jeśli chodzi o bajery wędkarskie, to jest to coś ala kalendarz brań i ja to traktuję z przymrużeniem oka Szerszy opis tutaj. Mam też taki. Ma jedną bardzo poważną wadę. To plastikowe "szkiełko" jest bardzo podatne na zarysowania. Dwa razy przejechałem przypadkowo po ścianie a rysy jak cholera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tpe Opublikowano 8 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 Panowie tylko G-Shock ;-) Dotrwałem fajnego na brytyjskim Amazonie, za niecałe 50 euro z przesyłką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
vBartek
Witam, Znajoma chce kupić chłopakowi prezent urodzinowy i zapytała mnie o zdanie w sprawie takiego zegarka:
http://allegro.pl/zegarki-wedkarskie-zegarek-casio-aw82d1a-na-ryby-i2770080017.html. Może ktoś z Was dostał lub tez używa podobnego osprzętu (kolejnego, "niezbędnego" do złapania wieeelkiej ryby
) i wyrazi swoja opinię? Przyznam, że nie wiem czym powinien charakteryzować się wędkarski zegarek (wstyd mi).
Edytowane przez vBartekOdnośnik do komentarza
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi