gorgol Opublikowano 1 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2024 Cześć ja z takim pytaniem:Obecnie od lata opłacam składki w pzw Tarnobrzeg,ale w tym roku nie bede tu wędkował i nie bede robił opłata na2024r.Chce opłacic składki na Krosno,mozecie powiedziec jak to działa,czy ja im mam wysłąc kartę aby miec znaczki czy mogę taką opłate wykonac on line, czy jeszcze jakos inaczej.Z góry dziekuje za odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek TJ Opublikowano 1 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2024 Nie prościej zadzwonic do okręgu Krosno? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 1 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2024 Na pewno na miejscu. Aby wykupić zezwolenie musisz mieć opłacona składek członkowska PZW. Chyba że chcesz płacić razy 2 jako niezrzeszony. Niżej spróbuj coś poczytać lub zadzwoń do Okręgu, jak pisał kolega wyżej. https://zezwolenia.pzwkrosno.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeralda Opublikowano 6 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2024 Zawsze mnie ciekawiło dlaczego w Krośnie nie można wykupić rocznego zezwolenia on-line z wodami górskimi (jest tylko na nizinne)... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 6 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2024 (edytowane) Zawsze mnie ciekawiło dlaczego w Krośnie nie można wykupić rocznego zezwolenia on-line z wodami górskimi (jest tylko na nizinne)...Może dlatego że na nizinne nie ma limitu a na wody górskie jest 40 wyjść Jeżeli przekroczysz 40 wyjść na wody górskie trzeba kolejna opłatę Przynjmiej kiedyś tak było Edytowane 6 Marca 2024 przez Rampampam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeralda Opublikowano 6 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2024 No ale przecież obowiązek prowadzenia rejestru połowów obowiązuje również nabywców on-line? Sent from my Armor 8 using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 7 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2024 Sklep lipien w Zagórzu. Dzwonisz do Pani i się umawiasz na dowolna porę. Niestety osobiście z kartą 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorgol Opublikowano 9 Marca 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2024 Dzięki już ogarnięte/opłacone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 10 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2024 Płaciłeś na miejscu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorgol Opublikowano 13 Marca 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2024 Wysłałem kartę do kumpla i zrobił oplate Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi