Onufry kocipała Opublikowano 6 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2024 Cześć Natknołem się na ten filmik jak złożyć oporowke w obecnych kolowrotkach shimano.Pamiętam, że sam kiedyś szukałem takiego filmiku zatem wrzucam tu może komuś się przyda https://youtu.be/oQSj7Y1fDK4?si=y1tYjXOO9ftprBct 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 9 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2024 Ten kto wymyślił oporówkę w nowych Shimaniakach będzie się smażył w najdalszych kręgach piekieł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tetsu Opublikowano 9 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2024 (edytowane) Ten kto wymyślił oporówkę w nowych Shimaniakach będzie się smażył w najdalszych kręgach piekieł.Nie stety trzeba uważać żeby blaszka nie odpadła. Po odkręceniu oporówki przytrzymujemy ją i przechylamy kołowrotek ośka do dołu wtedy oporówka będzie odwrócona blaszką do góry i nie powinno się nic rozlecieć. Edytowane 9 Listopada 2024 przez tetsu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 9 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2024 Najważniejsze żeby nie pogubić tych drobinek. Reszta do zrobienia. Ostatnio robiłem kilka młynków i każda była mocno zasyfiona więc obowiązkowo były myte wałeczki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 10 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2024 Jest precyzyjniej zobrazowany filmik z istotnymi niuansami tu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 10 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2024 Ja po prostu kleję tą blaszkę do reszty trzema odrobinami kropelki. Działa, można całość umyć w benzynie a jak trzeba rozebrać to klej na tyle delikatnie trzyma, że wystarczy nożykiem podważyć u blaszka odchodzi od reszty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi