Tarłoś Opublikowano 17 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 (edytowane) Witam,wiem że nie w tym dziale ale spróbuję.Potrzebny mi jest schemat kołowrotka SHIMANO AERO 2000 GTM ( z lat 90-tych a konkretnie to chyba nawet z 1990 roku ).Jeżeli ktoś z Was ma taki schemat lub ma schemat do pokrewnego kołowrotka np SHIMANO AERO GT 1000, 3000, 4000 to bardzo proszę o skan takiego schematu.To jest model trzyłożyskowy - ten bez łożyska oporowego. Bardzo mi zależy na takim schemacie. W zamian za pomoc w znalezieniu tego schematu oferuje 5 gum Daiwa Tournament D'fin w różnych kolorach i w dwóch wielkościach. PozdrawiamTarłoś Edytowane 20 Listopada 2012 przez Tarłoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 17 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 Mam w Polsce 3010 GT (z szeroką rolką kabłąka) i chyba wszystkie papiery do niego. Jak się uda, będę w kraju w niedzielę (mgły!) i postaram podesłać Ci schemat w pdf. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tarłoś Opublikowano 17 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 Będę zobowiązany.Pzdr.Tarłoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JarekC Opublikowano 17 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tarłoś Opublikowano 18 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Witam, jednak 1010 gt rożni się od tego co mam na warsztacie.Dalej proszę o skan schematu SHIMANO AERO 2000 GTM z lat 90-tych ( na trzech łożyskach z pojedyńczą korbą)Pzdr.Tarłoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tarłoś Opublikowano 20 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 Witam, w zamian za pomoc w znalezieniu schematu oferuję 5 gum Daiwa Tournament D'fin w różnych kolorach i rozmiarach.Pzdr.Tarłoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 20 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 strona co prawda nie dziala ale moze warto skorzystac z emaila ktory jest podany... http://www.reeldr.com/SCHEMATICS/SHIMANO/index.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 20 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 Nie mam czasu szukać tutaj teraz, ale może Ty znajdziesz. http://www.nutterrodandreel.com/ProductData.cfm?id=Shimano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 20 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 Może pomoże? http://www.anglers-net.co.uk/forums/lofiversion/index.php/t813750.html http://www.reelschematic.com/schematics/Shimano/Shimano/SHIMANO%20BA%20AERO%206-10(90-18).pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_7 Opublikowano 20 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 Coś takiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tarłoś Opublikowano 20 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 Dzięki ale niestety nie ma tam tego schematu ( przeglądałem już te strony wcześniej )Najbardziej zależy mi na skanie schematu dokładnie tego kołowrotka z pierwszego postu ( zdjęcie ) może ktoś z Was na taki zabytek??????Dalej szukamPzdr.Tarłoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 20 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 A Super Aero GT 1000 by było? Znajomy ma(jak nie sprzedał) taki w sklepie wędkarskim, jeśli by było to samo to mogę podjechać do niego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tarłoś Opublikowano 21 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 Witam,dzięki Wszystkim za pomoc - udało sięPzdr.Tarłoś 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 30 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Jakby ktoś był zainteresowany to zupełnie niechćacy znalazłem ostatnio na dnie szuflady schematy:SUPER AERO GT w wielkości 1000, 3000, oraz 4000 moge zeskanować lub komuś tego ten... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mari Opublikowano 31 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 Tak w ogóle to chyba nawet jest taki wątek . Może tam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kadet Opublikowano 30 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 (edytowane) P1020051.JPGWitam. Próbował może ktoś wstawić łożysko w miejsce tulejki lożyskującej wormshafta. Element 4126 na schemacie. Edytowane 30 Stycznia 2015 przez Kadet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro Opublikowano 1 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Ktoś próbowal...Może nie "w miejsce" tylko skrócenie tulejki i pod nią łozysko + z dwu stron podkładeczki...Troche "pitolenia się" jest, a efekt praktycznie żaden poza świadomością, że można sobie dorysować kolejne trzy drobne gówienka do schematu... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOc Opublikowano 27 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 Jakby ktoś był zainteresowany to zupełnie niechćacy znalazłem ostatnio na dnie szuflady schematy:SUPER AERO GT w wielkości 1000, 3000, oraz 4000 moge zeskanować lub komuś tego ten...Ja bym prosił o skan Areo gt 4000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi