coco_bryce Opublikowano 17 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 (edytowane) waga 12 gram, 7 cm długości i 3 korpusy niebawem będą ubrane Edytowane 25 Marca 2013 przez coco_bryce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 17 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 Witamy na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 17 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 Ładne , nawet kształtem przypominają pewne znane już na forum woblerki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coco_bryce Opublikowano 17 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 Przeglądałem całe forum i postanowiłem, że też spróbuje swoich sił Jak na pierwszego woblerka w życiu to nie narzekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 18 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 (edytowane) zrobiłeś pierwszego woblera w życiu i już chcesz go sprzedawać ?? http://allegro.pl/wo...2801217313.html Edytowane 18 Listopada 2012 przez szpiegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 18 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 18 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 (edytowane) he he :D Edytowane 18 Listopada 2012 przez mysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 18 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 (edytowane) Ładne , nawet kształtem przypominają pewne znane już na forum woblerki . no mnie również przychodzi do głowy konkretny człowiek zrobiłeś pierwszego woblera w życiu i już chcesz go sprzedawać ?? http://allegro.pl/wo...2801217313.html he he no cóż, życie Edytowane 18 Listopada 2012 przez madpaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 18 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Ehh...nie ma to jak przyjść na forum.Zgapić , bo inaczej tego nazwać nie mogę kształt wobka od naszego forumowego guru Tomiego.A na końcu sprzedać swojego pierwszego w życiu woblera na allegro ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 18 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Panowie spokojnie, nie sam kształt czyni wobka. Zaglądacie czasem w inne miejsca niż JB? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 18 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Zaglądacie czasem w inne miejsca niż JB? Z wędkarskich stron ? Nie , na jerku mam wszystko co do szczęścia mi potrzebne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 18 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Niedługo Tomek będzie miał więcej kopistów chętnych coś uszczknąć z cudzej pracy . Wydaje mi się , że jeśli nie zaangażujesz w tą pasję umysłu i serca to kasy z tego mieć nie będziesz . Nie zniechęcam jednak , a wręcz zachęcam do własnych przemyśleń , prób , testów i udanych konstrukcji . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwek219 Opublikowano 18 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 hehe mi też jakoś dziwnie przypomina woblera kolegi z forum przynajmniej kształtem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coco_bryce Opublikowano 18 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 (edytowane) Przepraszam, ale nie chodzi mi o to żeby coś kopiować, tylko o to żeby zobaczyć i ocenić, ale jak ktoś czegoś nie umie ocienić tutaj to specjalnie wystawiłem to na allegro, a ,,WY'' tylko potraficie wejść na allegro i zobaczyć nowe woblerki i kogoś krytykować. Jeśli chodzi o raptora7 Tomka to się zgadzam z tym, że kształtem jest podobny, ale dlaczego od razu jest taka dziwna sytuacja na forum? Edytowane 18 Listopada 2012 przez coco_bryce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coco_bryce Opublikowano 18 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 I wcale nie chcę zarabiać na tym tylko bym chciał usłyszeć od was opinię na ten temat, a nie czytać o zarobkach, ze chcę zarobić na pierwszym moim woblerku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychun Opublikowano 18 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 To juz jest od bardzo dawna popularny kształt boleniówek. Krzysiek_W ma rację, klapeczki zdjąć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 19 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 Sprzedawać wypadało by obrzucane konstrókcje, ale trzeba też przypomnieć niektórym, że kształtu uklei na forum nie wymyślono. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qmichalq Opublikowano 19 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 a jak pracuje woblerek masz jakiś film ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 19 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 Chińskie przysłowie: "Kopiowanie jest najwyższą formą uznania"Czy jakoś tak podobnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coco_bryce Opublikowano 22 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 Zamykam temat. Trzymajcie się miłego tworzenia przynęt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezes79 Opublikowano 22 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 (edytowane) Niby temat zamknięty przez samego autora, ale Panowie proponuję uderzyć się w pierś i na przyszłość łagodniej traktować nowicjuszy. Nie od razu Rzym zbudowano, a już na pewno nie od razu w oryginalnym stylu. Autor natomiast nie powinien od razu się zrażać tylko zacisnąć zęby, tworzyć, czerpać z tego satysfakcję, wyciągać wnioski, aby na n-tej stronie swojego wątku usłyszeć słowa uznania. W kilku tematach na tym forum taki progres widać i nie każdy wobler w swym kształcie był od razu oryginalny. Odpowiem od razu, że sam sam sporo dłubie, ale w formie którą zacytujęChińskie przysłowie: "Kopiowanie jest najwyższą formą uznania" Coż może kiedyś wymyśle coś oryginalnego i się pochwalę tymczasem kopiuje min. ukleje (wygląd). pozdrawiamżyczę wszystkim dystansu, także sobie w zbyt szczegółowym kopiowaniu Obym tylko tym postem nie wywołał jakiejś burzy po prostu obejrzałem już wszystkie wątki i chce więcej Edytowane 22 Listopada 2012 przez prezes79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 22 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 Mialo byc o wobkach a jest o kasie jak zwykle.Jaki zwiazek ma to ze kolega zrobil 1 wobek i chce go sprzedac z tematem lurebuilding??Pozatym to jego ma prawo.Ja wystawie na allegro mala plastikowa kulke za 1000000zl jak ktos bedzie chcial kupic jego sprawa jego strata ale dlaczego mnie o to krytykowac.Gdyby kolega napisal ze robi wobki i bedzie rozdawal za darmo to byloby....u ja ale fajnie ale zajebiaszczo ..ja tez..mi tez jednego...wyslalem priv..itp.itd.Skupcie sie wszyscy na temacie a nie na weszeniu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coco_bryce Opublikowano 22 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 Będę tworzył i czerpał z tego satysfakcje, będę dążył do tego żeby swój pomysł wykonać, ale tutaj nic już nie wstawię. Aha jeszcze jedno wracając do mojej uklejki to jestem z niej bardzo zadowolony jak na początki, wersja moja a Tomka jest zupełnie inna, ale podobna w części ogonowej. Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-jakubnob- Opublikowano 22 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 jak dlamnie wszystkie boleniowe uklejki sa identyczne xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 22 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 cyco_bryko a może Tobie się działy pomyliły, może miało być w dziale "sprzedam". Ciekaw jestem czy chociaż przetestowałeś tego wobka i wiesz jaką ma pracę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi