Skocz do zawartości

Woblery Martin

coco_bryce

Rekomendowane odpowiedzi

Ładne , nawet kształtem przypominają pewne znane już na forum woblerki . :)

no mnie również przychodzi do głowy konkretny człowiek

zrobiłeś pierwszego woblera w życiu i już chcesz go sprzedawać ??

http://allegro.pl/wo...2801217313.html

he he no cóż, życie :D

Edytowane przez madpaw

Niedługo Tomek będzie miał więcej kopistów chętnych coś uszczknąć z cudzej pracy . Wydaje mi się , że jeśli nie zaangażujesz w tą pasję umysłu i serca to kasy z tego mieć nie będziesz . Nie zniechęcam jednak , a wręcz zachęcam do własnych przemyśleń , prób , testów i udanych konstrukcji .

Przepraszam, ale nie chodzi mi o to żeby coś kopiować, tylko o to żeby zobaczyć i ocenić, ale jak ktoś czegoś nie umie ocienić tutaj to specjalnie wystawiłem to na allegro, a ,,WY'' tylko potraficie wejść na allegro i zobaczyć nowe woblerki i kogoś krytykować. Jeśli chodzi o raptora7 Tomka to się zgadzam z tym, że kształtem jest podobny, ale dlaczego od razu jest taka dziwna sytuacja na forum?

Edytowane przez coco_bryce

Niby temat zamknięty przez samego autora, ale Panowie proponuję uderzyć się w pierś i na przyszłość łagodniej traktować nowicjuszy. Nie od razu Rzym zbudowano, a już na pewno nie od razu w oryginalnym stylu. Autor natomiast nie powinien od razu się zrażać tylko zacisnąć zęby, tworzyć, czerpać z tego satysfakcję, wyciągać wnioski, aby na n-tej stronie swojego wątku usłyszeć słowa uznania. W kilku tematach na tym forum taki progres widać i nie każdy wobler w swym kształcie był od razu oryginalny.

Odpowiem od razu, że sam sam sporo dłubie, ale w formie którą zacytuję

Chińskie przysłowie: "Kopiowanie jest najwyższą formą uznania"

Coż może kiedyś wymyśle coś oryginalnego i się pochwalę tymczasem kopiuje min. ukleje (wygląd).

pozdrawiam

życzę wszystkim dystansu, także sobie w zbyt szczegółowym kopiowaniu ;)

Obym tylko tym postem nie wywołał jakiejś burzy ;) po prostu obejrzałem już wszystkie wątki i chce więcej ;)

Edytowane przez prezes79

Mialo byc o wobkach a jest o kasie jak zwykle.Jaki zwiazek ma to ze kolega zrobil 1 wobek i chce go sprzedac z tematem lurebuilding??Pozatym to jego ma prawo.Ja wystawie na allegro mala plastikowa kulke za 1000000zl jak ktos bedzie chcial kupic jego sprawa jego strata ale dlaczego mnie o to krytykowac.Gdyby kolega napisal ze robi wobki i bedzie rozdawal za darmo to byloby....u ja ale fajnie ale zajebiaszczo ..ja tez..mi tez jednego...wyslalem priv..itp.itd.Skupcie sie wszyscy na temacie a nie na weszeniu

• Like 1

Będę tworzył i czerpał z tego satysfakcje, będę dążył do tego żeby swój pomysł wykonać, ale tutaj nic już nie wstawię. Aha jeszcze jedno wracając do mojej uklejki to jestem z niej bardzo zadowolony jak na początki, wersja moja a Tomka jest zupełnie inna, ale podobna w części ogonowej. Pozdrawiam wszystkich