rafaelo1996 Opublikowano 28 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 cczemu co waga za mała bedzie ;d ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 29 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 Duży ster+duża kotwica+lekki korpus, takie zestawienie potrafi (ale nie musi) postawić wobka do pionu i nadać niebanalną pracę, nie ma co zgadywać i oceniać ze zdjęcia sugerując się ogólnymi regułami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coco_bryce Opublikowano 29 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 Powiem krótko, są po testach i zostawiam je tak jak są akcja w wodzie bardzo mnie zadowoliła, że nic nie musiałem poprawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 29 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 Przy takim sterze nieprzyjemnie się łowi, kij wygina strasznie, duży opór... Ja staram sie uzyskać super akcje na jak najmniejszym sterze - przy zachowaniu głębokości nurkowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 29 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 Przy takim sterze nieprzyjemnie się łowi, kij wygina strasznie, duży opór... Ja staram sie uzyskać super akcje na jak najmniejszym sterze - przy zachowaniu głębokości nurkowania. OK, pełna zgodność. Mam wrażenie, że gdyby nie ster, woblery były by skuteczniejsze . Tzn. czasem mam wrażenie, że ryby się od steru "odbijają". Ale, zwłaszcza początkującym, polecam zrobić ster za duży, gdyż jest przysłowie mówiące "łatwiej kijaszek obcińkować, niż go później pogrubasić" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coco_bryce Opublikowano 29 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 Początki to początki zbiegiem czasu będę coś kombinował dalej na razie się uczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 29 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 Stery można zawsze skrócić. Dawaj tylko większe oczka - bo ten przy maluchu jest nie do skorygowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coco_bryce Opublikowano 7 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Pływający 8,5 cm waga 14 gram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coco_bryce Opublikowano 7 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 6 cm pływający 4 gram coś z piórkiem ale słabo wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 7 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 (edytowane) Coraz ładniejsze te wobki. Fajny ten trociowy Edytowane 7 Stycznia 2013 przez tomasxt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ch4ron Opublikowano 7 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 6 cm pływający 4 gram coś z piórkiem ale słabo wyszło To piórko jest obcięte, czy zamalowane od strony brzuszka? Ze swojego doświadczenia wiem, że obcięte pióro nie wygląda ładnie, zarówno w muszce jak i na woblerze. Gdyby nie to woblerek kolorystycznie bardzo by mi się podobał w całości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 7 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 (edytowane) 6 cm pływający 4 gram coś z piórkiem ale słabo wyszło Następnym razem spróbuj nie ucinać pióra, tylko go pomalować. Już po przyklejeniu. Powinno wyjść lepiej O, jak widzę ch4ron myśli podobnie Edytowane 7 Stycznia 2013 przez woblery z Bielska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coco_bryce Opublikowano 7 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 tam jest zamalowane bo brzuch bardzo lipnie wyszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coco_bryce Opublikowano 7 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 I coś jeszcze takiego o co poszła ładna wymiana zdań na początek wątku Uklejka 10 cm, waga około 20 gram. Dostały juz stery bo jeszcze się nie nauczyłem bezsterowych robić. Pod danym kątem ładnie wpada w niebieskawy kolor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coco_bryce Opublikowano 17 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 (edytowane) Kalkomania od Tomka. Słaba jakościowo fotka, ale coś tam widać Edytowane 17 Stycznia 2013 przez coco_bryce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kksm Opublikowano 17 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 Zapowiada się na prawdę ciekawie Dobra robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Coco Folia Alu na tło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coco_bryce Opublikowano 18 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Coco Folia Alu na tło.Jest alu tylko na zdjęciu nie widać tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coco_bryce Opublikowano 17 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 (edytowane) Moje pierwsze bezsterowce w obudowie już znanej przez wielu wędkarzy 8,5 cm waga około 20 gram w opadzie delikatne lusterkowanie przy średnim tempie ściągania delikatne drganie i przecina wodę w lini prostej, a przy szybkim ściąganiu dochodzą odejścia na boki. Edytowane 17 Marca 2013 przez coco_bryce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coco_bryce Opublikowano 27 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 Imitacja błazenka 7,5 cm Zobaczymy czy zębaty się skusi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkamojehobby Opublikowano 27 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 Aż sam jestem ciekaw reakcji szczerbatego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coco_bryce Opublikowano 27 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 Mam nadzieje że nemo coś połapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coco_bryce Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 (edytowane) Co myślicie o takim malowaniu żeby przenieść na wobka Dla mnie to ciężka sprawa ;p Edytowane 4 Kwietnia 2013 przez coco_bryce 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Imitacja błazenka 7,5 cm Zobaczymy czy zębaty się skusi Heh widzę że nie tylko ja mam takie pomysły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coco_bryce Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 (edytowane) hehe kolorystyka mi się spodobała Pracę wobka bezsterowego udało mi się uzyskać z pozycji nr. 3 Edytowane 4 Kwietnia 2013 przez coco_bryce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi