stoner Opublikowano 22 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 przepraszam za przekręcenie nazwy użytkownika cyco_bryce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychun Opublikowano 22 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 cyco_bryko a może Tobie się działy pomyliły, może miało być w dziale "sprzedam".Kolego, zastanów się co Ty piszesz. Co Ci do tego, że chce je (go) sprzedać? Tutaj to robi? Naciąga kogoś?Ciekaw jestem czy chociaż przetestowałeś tego wobka i wiesz jaką ma pracę?Przepraszam z góry, ale mnie zastanawia czy Ty wszystko u siebie przetestowałeś? Chłop założył wątek pokazujący efekty swojej pracy, a tu go "bohema" forumowa obskoczyła. Czyżby "nie pamięta wół jak cielęciem był"?EOT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martek Opublikowano 22 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 (edytowane) Chłop założył wątek pokazujący efekty swojej pracy, a tu go "bohema" forumowa obskoczyła. Czyżby "nie pamięta wół jak cielęciem był"?EOT Dobrze napisane....."zawodowce" z forum nikomu nie popuszczą a i powiedzą -co można sprzedawać-kiedy,gdzie i za ile Edytowane 22 Listopada 2012 przez martek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 22 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 (edytowane) Nie no kolega mi dał link do tego wątku że lekko o mnie zahacza.Panowie dajcie na luz.Kształt typowy dla Boleniówki,fakt podobny do Raptora jak kupe innych woblerów a Raptor do nich.Co miał zrobić boleniówkę a kształt krowy żeby nie była podobna.Po za tym ja sprzedaje kształtki pod Raptory więc nawet jak by to była kopia w 100% to nie mogę mieć pretensji.Nie da się tak i nie "nada". Edytowane 22 Listopada 2012 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 22 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 .Co miał zrobić boleniówkę a kształt krowy żeby nie była podobnaTomy mistrz a znajac twoje dziela to nawet na takiego cielaka by sie polowilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 22 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 (edytowane) . Edytowane 22 Listopada 2012 przez grunwald1980 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
superKRYSTEK1 Opublikowano 22 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 (edytowane) Widać że nie macie co robić, ja też wzoruję się na Tomka woblerkach. Proszę bardzo: Odrazu uprzedzam że Tomek wie o tym że kilka wobków mam zrobionych na jego wzór. Także nie musicie mu teraz wchodzić w cztery litery żeby zabłysnąć. Linków też mu nie wysyłajcie bo sam napewno tu zajrzy nieraz. Jak piszecie o podróbkach to zastanówcie się kto pierwszy na świecie wymyślił przynętę o nazwie WOBLER. Potem powstają kopie kopii, kolejne kopie z kopii itd. Chłopak zrobił swojego wobka wzorując się na innym który mu się podoba, zostawcie go w spokoju. Niech dłubie i się chwali. Ja sam już w życiu dużo wobków zrobiłem i dużo podrabiałem. Rybki nie biorą to z nudów czepiacie się człowieka o wobka Prosze bardzo: Orginał na górze a dwa dolne moje, wzorowałem się na oginalnym jigwoblerze. Edytowane 23 Listopada 2012 przez superKRYSTEK1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 (edytowane) Nic się tu nie stało wymiana zdań.Linka dostałem nie w tym sensie że ktoś mnie kopiuje.Nikomu też napewno nie chodzi o włażeniu mi w cztery litery.Normalnie zaczynam się bać.Po za tym chłopaki nic takiego znowu nie napisali żeby się autor tak obraził,zamknął wątek itd. Edytowane 23 Listopada 2012 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
superKRYSTEK1 Opublikowano 23 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 (edytowane) Tomek nie o to chodzi żeby się bać tylko że gościa zjechali za to że wzorował się na Twoich wobkach. Czy to jest normalne? Każdy ma dostęp do Twoich zdjęć, ma też dostęp do Twoich korpusów z wyciętym kształtem korpusu. Można przecież to kupić u Ciebie. Założe się że kilka osób widząc ładne wobki próbowała dany wobler zrobić. Napewno są też userzy którzy wzorują się na Twoich wobkach. Wkurza mnie takie podejście niekrótych userów, zjechać kogoś i tyle. Edytowane 23 Listopada 2012 przez superKRYSTEK1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 23 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 (edytowane) Jestem ciekaw jak po tylu latach od wymyslenia miał by wygladac wobler skoro kazy kolejny tworca muslaby robic inny wzor niz poprzednik xD troche ufowoby raczej by wyszly ... najlepiej pierdo.... ze ktos odgapia , msakra . Edytowane 23 Listopada 2012 przez RafałWrocław Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 23 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Raczej został zjechany za to, że pierwszego wobka od razu sprzedaje Co do kształtu - każdy z nas coś kopiuje, czy to z natury, czy to z innych woblerów. Paweł - i parę innych osób raz po raz coś wymyśli nowego.Każdy z nas próbuje zrobić chyba kopię ryby w naturze, co znowu Tomy - ma w malowaniu i ostatnio kalce opanowane w perfekcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coco_bryce Opublikowano 23 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 zrobiłem już ich kilka i mam prawo jednego z nich sprzedać. Dobrze,że jest trochę osób którzy kumają Uklejka to uklejka a nie chomik!!! a jeśli chodzi czy je przetestowałem to pływają do góry brzuchami i kotwice im się stroszą jak u jeżozwierza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
superKRYSTEK1 Opublikowano 23 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Ma prawo do sprzedaży swoich wyrobów jak każdy z Was. Proponuję żeby administracja forum wykasowała niepotrzebne posty z tego tematu łącznie z moimi. Nie zaśmiecajmy nowemu userowi tematu, co zrobi z pierwszym i kolejnym wobkiem to jest jego sprawa. Ps. Proszę nie pisać mi na @ i na PW "jak" i "za ile".O porady proszę pytać się tych wszystkich co tu mieli dużo do powiedzenia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coco_bryce Opublikowano 23 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Niebawem wznowie wątek. Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coco_bryce Opublikowano 28 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 11 cm waga 31 gram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coco_bryce Opublikowano 28 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 (edytowane) 10 cm, waga 15 gram Edytowane 28 Listopada 2012 przez coco_bryce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coco_bryce Opublikowano 28 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 2,5 cm, waga 1,1 gram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coco_bryce Opublikowano 28 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 2 cm, waga 1,8 gram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-jakubnob- Opublikowano 28 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 bardzo przyjemne mikruski ale kotwiczki maja troche za duze tak mi sie wydaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coco_bryce Opublikowano 28 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 (edytowane) bardzo przyjemne mikruski ale kotwiczki maja troche za duze tak mi sie wydaje Wiem wiem trochę mają,ale się wymieni jak się kupi bo teraz nie miałem na stanie Edytowane 28 Listopada 2012 przez coco_bryce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 28 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Stery też chyba przy długie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 28 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 bardzo przyjemne mikruski ale kotwiczki maja troche za duze tak mi sie wydaje 1. Czasem, zwłaszcza przy miniaturkach, waga kotwiczki ma podstawowe znaczenie i wtedy jej wielkość schodzi na plan drugi.2. Dajmy szansę Autorowi na niekoniecznie konwencjonalne podejście do tematu. A nuż nas zaskoczy niezwykłą łownością woblerków z "za dużą kotwiczką"? Osobiście daleki jestem od oceniania dzieła tylko po okładce. Wielkość kotwiczek czasem zależy od "aktualnych stanów magazynowych", a czasem jest wynikiem prób lub przemyślanej koncepcji.3. Powodzenia w struganiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 28 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Stery też chyba przy długieTak jak napisałem wyżej. Może "za długim sterem", przy odpowiednim obciążeniu, uzyskał niebanalną akcję? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 28 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 2,5cm. 1,1g. na bank nie pracuje. Oczko za wysoko (za male) + przydlugawy ster. ale ten nizej mikrusek bardzo ladny, aczkolwiek ster ciut chyba tez za duzy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 28 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 też tak patrzę na ster wydaje się kapkę za duży co to kotwiczek hmm kolega trafił w sedno woblery z bielska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi