AdrianMariusz Opublikowano 13 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2024 Witam, powróciłem do wędkarstwa po ponad 20 latach za sprawą 4 letniego synka która stawia pierwsze kroki z batem i metoda....jednak naszła mnie ochota poganiać za kropkami... ktoś orientuje się gdzie można udać sie za pstrągiem? Kiedyś biała przemsza była swietnym łowiskiem a teraz dalej tak jest ? może ktoś coś podpowiedzieć? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokot Opublikowano 13 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2024 Jeśli jestes z Sosnowca i chcesz zacząć łowić na Śląskich wodach, w pierszej kolejności musisz zadbać o potrzebne dokumenty np... paszport;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kefaspirit Opublikowano 13 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2024 Swego czasu Biała Przemsza była całkiem dobrym łowiskiem pstrąga- głównie dzięki działaniu Stowarzyszenia Przyjaciół Białej Przemszy. Po czym zakręcono wodę....I już po sprawie. Poczytaj o wstrzymaniu pompowania wody z byłej kopalni cynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 13 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2024 Chyba w dół od Sławkowa coś tam jeszcze pływa, ale niestety nie sprawdzałem. Inna rzecz, że nawet jeśli tak, to na cuda liczyć nie można. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokosz Opublikowano 14 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2024 (edytowane) W dalszym ciągu jest w okolicy Czarna koleżanka tej, wspomnianej Białej. Od kilku lat cały odcinek specjalny dostępny również dla spinningistów. Edytowane 14 Marca 2024 przez Kokosz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdrianMariusz Opublikowano 15 Marca 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2024 Poniżej Sławkowa było zatrucie w 2023.... a zamkniecie kopalni to zaszkodziło sztole bo wyschła na białej jedynie obniżył się poziom....czyli co nikt że Śląska nie gania za kropkami czy został już tylko ściek w naszym województwie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdrianMariusz Opublikowano 15 Marca 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2024 Kolego Kokot coś Ci się pomyliło to ty potrzebujesz paszport przyjeżdżając do Sosnowca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 15 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2024 "Poniżej Sławkowa było zatrucie w 2023" - nie wiedziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 16 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2024 Wg WIOSiu zatrucie było że Sławkowa, ale to nieprawda. Byłem w tym czasie i ryby nartwe znalazłem do Okradzionowa. Filmy przesłane do Wioś. Rozmowa z nimi to ......krew człowieka zalewa na ignorancję urzędnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdrianMariusz Opublikowano 16 Marca 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2024 czyli co wszystko padło? czy jest gdzieś szansa na kontakt z rybą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 16 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2024 Trochę zostało,ale bardzo dużo padło ,w tym chyba całe zarybienie wcześniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdrianMariusz Opublikowano 16 Marca 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2024 powiedz jakbyś mógł który odcinek jest lepszym wyborem sławków okradzionów , czy może pomiedzy błedowem a dopływem rzeki Biała i strumieniem błedowskim gdzie głębsza woda i lepsze miejscówki bardziej dziko. W ogóle dziękuję za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 16 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2024 Ja znam odcinek od połączenia Przemszy z Białą do ujścia Koziego Brodu i wszędzie mozba złowić pstraga ,rzadziej klenia. Nie na odcinka lepszego i gorszego. Ważne by być pierwszym ba wodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdrianMariusz Opublikowano 17 Marca 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2024 Byłem dziś niestety bez efektu:/ poza złamana szczytówka od ultra light nonic może następnym razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi