Skocz do zawartości

spinningomania.pl

koyot

Rekomendowane odpowiedzi

Witam czy ktoś ma doświadczenia z tym sklepem ? spinningomania.pl

Mam problem z realizacją zamówienia/zwrotem pieniędzy i  zanim uderzę z GRUBEJ rury chcę się upewnić że dotychczas wszystko było  OK.

Nie chcę zrobić syfu jeżeli człowiek jest OK.

Edytowane przez Spigott

• 3 miesiące temu...

Mi się udało odzyskać kasę. Też miałem z nimi batalię. Odciąganie w czasie, mydlenie oczu. Coś tam przestało działać jak powinno (o ile w ogóle działało). Lepiej nie robić tam zakupów. U mnie trwało to około miesiąca.

Edytowane przez Lucas

• 2 miesiące temu...

Witam!

No niestety nie zerknąłem wcześniej w jakiekolwiek opinie i również się władowałem na minę. Co prawda kwota niewielka ale nie mam zamiaru odpuścić. Przygoda (telefony i sms-y) trwa już ponad miesiąc, "słyszałem" tak jak inni różne historie, zapewnienia i ostatnio obiecanki.

Myślałem, że rynek już sam szybko weryfikuje takie sklepy, jednak jak widać jestem "nie na czasie".

Zdecydowanie odradzam a wręcz przestrzegam.

W regulaminie dane są , podawać nie będę bo rodo :)

Swoją drogą może i jestem ślepy , ale nie doczytałem ile sklep ma czasu na wysyłkę po zaksięgowaniu (sprytnie ?)

Regulamin tego sklepu jest, a raczej chyba był (bo zdaje się, że się zwija) nad wyraz ubogi a w takim wypadku wiadomo, że ma 30 dni na realizację zamówienia. Tylko jaki obecnie sens ma istnienie czegoś takiego? Po takim okresie możemy w praktyce dopiero działać czyli wysyłać pisma, powiadamiać organy a jak ktoś chce uzyskiwać postanowienia wykonawcze i uruchamiać powoli komornika i wpisywać do KRD. Nie bez powodu jesteśmy cenieni w Europie za najlepszą logistykę i obecnie sklepy oferujące 3-4 dni dostawy to są praktycznie u nas "żółwie" chyba, że są to przesyłki duże wysyłane kurierem no to wiadomo - musi to chwilę potrwać. Większość sklepów w których ja zamawiam wyrabia się w ciągu 2 dni a mój faworyt w większości robi to w 24 godziny.

Istnienie takiego "ślimaka" o którym tutaj rozmawiamy to po prostu jakaś pomyłka zwłaszcza, że jeszcze trzeba tracić czas i się o swoje wielokrotnie upominać słysząc jakieś bzdury które nie mają potwierdzenia w rzeczywistości.

Właściciel zdaje się "inwestuje" również w wyposażenie łodzi - Boat Garage także jeśli będzie to hulać podobnie to nie zazdroszczę klientom.

Właściciel zdaje się "inwestuje" również w wyposażenie łodzi - Boat Garage także jeśli będzie to hulać podobnie to nie zazdroszczę klientom.

Klient mojego kumpla, który robi uzbrojenia łodzi, powierzył tym "profesjonalistom" na początku tego roku swoją łódkę. Powierzył im też zaliczkę w kwocie kilkudziesięciu (zdaje się, że 80) tys. złotych na całą elektronikę. Miały być dwa sonary, nowa ulterra i coś tam jeszcze. A po kilku miesiącach przed jakimś majowym wyjazdem na ryby były tylko nerwy i ciągłe próby odzyskania pieniędzy, które na szczęście udało się odzyskać

Na stronę sklepu spiningomania.pl już się chyba nie da wejść. Przynajmniej u mnie strona nie działa 

Widać, że to na prawdę dobra firma .....

• 1 miesiąc temu...