koyot Opublikowano 13 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2024 (edytowane) Witam czy ktoś ma doświadczenia z tym sklepem ? spinningomania.pl Mam problem z realizacją zamówienia/zwrotem pieniędzy i zanim uderzę z GRUBEJ rury chcę się upewnić że dotychczas wszystko było OK.Nie chcę zrobić syfu jeżeli człowiek jest OK. Edytowane 13 Marca 2024 przez Spigott Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dante Opublikowano 13 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2024 Kupowałem tam uchwyt ram. Był problem z wysyłką. Raz słyszałem, że wysłany, dzień później że jutro wyślą, potem w ramach przeprosin mieli dołożyć motomiarkę. W sumie towar dostałem z opóźnieniem i bez miarki. Pierwszy i ostatni zakup w tym sklepie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koyot Opublikowano 13 Marca 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2024 (edytowane) Dokładnie to samo kupiłem RAM bo mieli w dobrej cenie ale bujam się już 2 tydzień ze zwrotem kasy. Te same obietnice i gratisy za opóźnienie. Edytowane 13 Marca 2024 przez Spigott Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koyot Opublikowano 13 Marca 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2024 Cierpliwie czekałeś czy pisałeś pisma o odstąpieniu itp ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dante Opublikowano 13 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2024 Aż tak źle nie było, wystarczyło kilka telefonów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koyot Opublikowano 14 Marca 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2024 Z poślizgiem ale uregulowane. temat do zamknięcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
md30 Opublikowano 14 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2024 Z poślizgiem ale uregulowane. temat do zamknięciaMoże przeczytali twój temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hardy50 Opublikowano 12 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2024 Odświeżam. Zero kontakty. Telefonów nikt nie odbiera. Wysyłki brak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemofight Opublikowano 12 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2024 (edytowane) ... Edytowane 12 Lipca 2024 przez przemofight Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 12 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2024 (edytowane) Mi się udało odzyskać kasę. Też miałem z nimi batalię. Odciąganie w czasie, mydlenie oczu. Coś tam przestało działać jak powinno (o ile w ogóle działało). Lepiej nie robić tam zakupów. U mnie trwało to około miesiąca. Edytowane 12 Lipca 2024 przez Lucas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CDC Opublikowano 16 Września 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2024 Witam!No niestety nie zerknąłem wcześniej w jakiekolwiek opinie i również się władowałem na minę. Co prawda kwota niewielka ale nie mam zamiaru odpuścić. Przygoda (telefony i sms-y) trwa już ponad miesiąc, "słyszałem" tak jak inni różne historie, zapewnienia i ostatnio obiecanki.Myślałem, że rynek już sam szybko weryfikuje takie sklepy, jednak jak widać jestem "nie na czasie". Zdecydowanie odradzam a wręcz przestrzegam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzczupakRzeczny Opublikowano 16 Września 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2024 W regulaminie dane są , podawać nie będę bo rodo Swoją drogą może i jestem ślepy , ale nie doczytałem ile sklep ma czasu na wysyłkę po zaksięgowaniu (sprytnie ?) ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CDC Opublikowano 20 Września 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2024 W regulaminie dane są , podawać nie będę bo rodo Swoją drogą może i jestem ślepy , ale nie doczytałem ile sklep ma czasu na wysyłkę po zaksięgowaniu (sprytnie ?) Regulamin tego sklepu jest, a raczej chyba był (bo zdaje się, że się zwija) nad wyraz ubogi a w takim wypadku wiadomo, że ma 30 dni na realizację zamówienia. Tylko jaki obecnie sens ma istnienie czegoś takiego? Po takim okresie możemy w praktyce dopiero działać czyli wysyłać pisma, powiadamiać organy a jak ktoś chce uzyskiwać postanowienia wykonawcze i uruchamiać powoli komornika i wpisywać do KRD. Nie bez powodu jesteśmy cenieni w Europie za najlepszą logistykę i obecnie sklepy oferujące 3-4 dni dostawy to są praktycznie u nas "żółwie" chyba, że są to przesyłki duże wysyłane kurierem no to wiadomo - musi to chwilę potrwać. Większość sklepów w których ja zamawiam wyrabia się w ciągu 2 dni a mój faworyt w większości robi to w 24 godziny.Istnienie takiego "ślimaka" o którym tutaj rozmawiamy to po prostu jakaś pomyłka zwłaszcza, że jeszcze trzeba tracić czas i się o swoje wielokrotnie upominać słysząc jakieś bzdury które nie mają potwierdzenia w rzeczywistości.Właściciel zdaje się "inwestuje" również w wyposażenie łodzi - Boat Garage także jeśli będzie to hulać podobnie to nie zazdroszczę klientom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruz Opublikowano 23 Września 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2024 Właściciel zdaje się "inwestuje" również w wyposażenie łodzi - Boat Garage także jeśli będzie to hulać podobnie to nie zazdroszczę klientom. Klient mojego kumpla, który robi uzbrojenia łodzi, powierzył tym "profesjonalistom" na początku tego roku swoją łódkę. Powierzył im też zaliczkę w kwocie kilkudziesięciu (zdaje się, że 80) tys. złotych na całą elektronikę. Miały być dwa sonary, nowa ulterra i coś tam jeszcze. A po kilku miesiącach przed jakimś majowym wyjazdem na ryby były tylko nerwy i ciągłe próby odzyskania pieniędzy, które na szczęście udało się odzyskaćNa stronę sklepu spiningomania.pl już się chyba nie da wejść. Przynajmniej u mnie strona nie działa Widać, że to na prawdę dobra firma ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okonilowca Opublikowano 18 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2024 (edytowane) Coming soon... Edytowane 18 Listopada 2024 przez maxxym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michci0 Opublikowano 18 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2024 Możesz zaczynać. Chętnie posłuchamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi