hlehle Opublikowano 16 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2024 Panom z lepkimi rękami życzę uschnięcia niektórych części ciała. 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybarak Opublikowano 16 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2024 Co Ci ukradli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 16 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2024 Smutne to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 16 Marca 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2024 (edytowane) Na razie odnotowalem brak głównie woblerow i chyba czapki.Gum niestety miałem za dużo, żeby wyczaic czego brakuje. Edytowane 16 Marca 2024 przez hlehle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁYSY0312 Opublikowano 16 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2024 Raczej żałosne.... Myślałem, że jeśli kogoś stać na przyjazd, to i na przynęty mu wystarczy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom_666 Opublikowano 16 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2024 Brak słów na adekwatne okreslenie tego zachowania. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 16 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2024 Naprawdę żenujące..... Sent from my Pixel 7a using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psulek Opublikowano 17 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2024 (edytowane) Przykre, trzeba pilnować niestety. Chociaż z drugiej strony wstyd. Jak byłem z młodym i on mówił że patrzył jak było kłębowisko, bo sam to musiałbym mieć chyba jedno oko na Maroko a drugie na Kaukaz. Wysłane z mojego motorola edge 40 pro przy użyciu Tapatalka Edytowane 17 Marca 2024 przez psulek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 17 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2024 (edytowane) Ja miałem dziś zawodnika, który dał dyla dla niedopłaconych trzydziestu złotych. Mam cichą nadzieję,że kij mu strzeli na pierwszym lepszym zaczepie. Na temat innych lepkich rączek się nie wypowiem, choć między dziewiątą a jedenastą był spory kocioł i ciężko było samemu ogarnąć sytuację. Zresztą jak ktoś przyjdzie coś zwędzić, to zrobi to na pustej sali. Współczuję Danielu, bo to obciach i niesmak po fajnej imprezie. Edytowane 17 Marca 2024 przez Maciej W. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 17 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2024 Smutne to Delikatne, ale jakże trafne podsumowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkoszek Opublikowano 17 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2024 (edytowane) Wszędzie są lepkie ręce. Na Rybomanii z echosond wyciągnęli nam kartę navionicsa i lakemaster jednego dnia.Także gdyby ktoś widział na sprzedaż kartę lakemaster, to na bank kradziona Edytowane 17 Marca 2024 przez karkoszek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 17 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2024 Raczej żałosne.... Myślałem, że jeśli kogoś stać na przyjazd, to i na przynęty mu wystarczy. Karta musi się zwrócić, to dojazd też 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siarq Opublikowano 17 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2024 bardziej obstawiam na miejscowych zwiedzajacych niz podroznych 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koza11 Opublikowano 17 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2024 Wszędzie są lepkie ręce. Na Rybomanii z echosond wyciągnęli nam kartę navionicsa i lakemaster jednego dnia.Także gdyby ktoś widział na sprzedaż kartę lakemaster, to na bank kradziona Tak i do tego amerykańska to była, więc zdobywca może sobie ją włożyć, no tam gdzie potrzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 17 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2024 Panom z lepkimi rękami życzę uschnięcia niektórych części ciała.I to ludzie z jerka urwy są i będą i trzeba to tępić i to nie rozmową ale twardą ręką 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
md30 Opublikowano 17 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2024 Na jerkowej giełdzie wały robią, to i na Garage Sale nie odpuszczą. Znając życie, to wspomniany złodziej to będzie czytał. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demo69 Opublikowano 17 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2024 To była moja chyba ósma giełda, na której wystawiałem, zawsze coś ktoś zajebał. Przeważnie drobiazgi, ale... szpula do Vanquish 12 też zniknęła mi kilka lat temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 17 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2024 Może warto pomyśleć o kamerkach? Skoro co roku są takie akcje to trzeba zapobiegać na różne sposoby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 17 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2024 Reklama na FB przyniosła wymierne efekty, jeśli chodzi o frekwencję. Zapomnieliśmy tylko o tym, że trzeba mieć oczy dookoła głowy, bo pojawiło się sporo nowych twarzy. Na forum ananasów nie brakuje, ja jednak podejrzewam wyczyny elementu napływowego. Wejście za free, to można wpaść i spróbować coś zwędzić. Niestety trzeba odkurzyć zasadę ograniczonego zaufania. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupak1 Opublikowano 17 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2024 Dobrze że portfele nie poginęły czy nie wiecie że złodzieje tylko czekają na takie chwile ??? Myslicie że nie czytają takiego forum, a potem giną łódki silniki itd . Pozdro. Człowiek z... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczybilet Opublikowano 18 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2024 Na jerkowej giełdzie wały robią, to i na Garage Sale nie odpuszczą. Znając życie, to wspomniany złodziej to będzie czytał.Po czym wrzuci tu wpis "co za chu*e"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homax Opublikowano 18 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2024 Mnie nie było niestety na szczęście ... Ale ze dwie kamery plus tabliczki : " Sala monitorowana" mogły by ostudzić zapędy reprywatyzacyjne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 18 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2024 Mam w pracy 26 kamer a kradzieży na tysiące złotych miesięcznie. Prawo chroni co drobniejszych złodziei a właściwie im sprzyja... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 18 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2024 (edytowane) Mnie nie było niestety na szczęście ... Ale ze dwie kamery plus tabliczki : " Sala monitorowana" mogły by ostudzić zapędy reprywatyzacyjne Dwie kamery? Dajcie już może sobie spokój z tymi złotymi myślami. Dwie kamery zrobią nic, impreza jest dla Was, zwiedzających bezpłatna, wystawcy płacą grosze za stolik, ergo nie ma i nie będzie środków na kamery, lasery i rakiety . Żeby kamery, te hipotetyczne, których nie będzie, miały jakikolwiek sens potrzebna jest ich bieżącą obsługa (dlaczego jej nie będzie, patrz zdanie wyżej). Oczywiście osoba odpowiedzialna za mienie innych może również sama odpowiadać w zaostrzonym reżimie prawnokarnym, czy któryś z 2 pomysłodawców zgłasza się na ochotnika? Jedynie wystawcy mogliby zamontować coś na stoliku, ale osobiście jako klient czułbym się źle takie stoisko odwiedzając, PAMIĘTACIE MOŻE PRZEZ CO M.IN. PADŁ WARSZAWSKI SKLEP BASS CZY PRZYPOMNIEĆ JAK SIĘ CZUŁ KLIENT W ŚRODKU? Na każdych targach wędkarskich od lat pojawiają się złodzieje, doszukiwanie się ich rodowodu to głupota i strata czasu. Wracając jeszcze do kamer, do tego jest dodatkowo potrzebne konsensualne otoczenie prawne, być może nawet potwierdzone pisemnie przez odwiedzających... Muszę jeszcze coś dodawać, żebyście zrozumieli? Edytowane 18 Marca 2024 przez Hesher 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psulek Opublikowano 18 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2024 Też o tym myślałem, bo w sumie co za problem zamontować sobie szerokokątną action camera. Co do zgody na filmowanie, to ja sobie monitoruję populację rybika cukrowego tą kamerą, a że złodziej przypadkowo się nagrał - cóż życie. Ale zastanawiam się, czy to ma sens. Na pewno trzeba bardziej się skupiać jak robi się młyn. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi