Skocz do zawartości

Garage Sale i lepkie ręce

hlehle

Rekomendowane odpowiedzi

Przykre, trzeba pilnować niestety. Chociaż z drugiej strony wstyd. Jak byłem z młodym i on mówił że patrzył jak było kłębowisko, bo sam to musiałbym mieć chyba jedno oko na Maroko a drugie na Kaukaz.

Wysłane z mojego motorola edge 40 pro przy użyciu Tapatalka

Edytowane przez psulek

Ja miałem dziś zawodnika, który dał dyla dla niedopłaconych trzydziestu złotych. Mam cichą nadzieję,że kij mu strzeli na pierwszym lepszym zaczepie. Na temat innych lepkich rączek się nie wypowiem, choć między dziewiątą a jedenastą był spory kocioł i ciężko było samemu ogarnąć sytuację. Zresztą jak ktoś przyjdzie coś zwędzić, to zrobi to na pustej sali. Współczuję Danielu, bo to obciach i niesmak po fajnej imprezie.

Edytowane przez Maciej W.

Wszędzie są lepkie ręce. Na Rybomanii z echosond wyciągnęli nam kartę navionicsa i lakemaster jednego dnia.
Także gdyby ktoś widział na sprzedaż kartę lakemaster, to na bank kradziona :P

Edytowane przez karkoszek
  • Like 1

Wszędzie są lepkie ręce. Na Rybomanii z echosond wyciągnęli nam kartę navionicsa i lakemaster jednego dnia.

Także gdyby ktoś widział na sprzedaż kartę lakemaster, to na bank kradziona :P

Tak i do tego amerykańska to była, więc zdobywca może sobie ją włożyć, no tam gdzie potrzeba. 

Reklama na FB przyniosła wymierne efekty, jeśli chodzi o frekwencję. Zapomnieliśmy tylko o tym, że trzeba mieć oczy dookoła głowy, bo pojawiło się sporo nowych twarzy. Na forum ananasów nie brakuje, ja jednak podejrzewam wyczyny elementu napływowego. Wejście za free, to można wpaść i spróbować coś zwędzić. Niestety trzeba odkurzyć zasadę ograniczonego zaufania.

• Like 5

Mnie nie było niestety na szczęście ... Ale ze dwie kamery plus tabliczki : " Sala monitorowana" mogły by ostudzić zapędy reprywatyzacyjne :ph34r:

Dwie kamery? :) Dajcie już może sobie spokój z tymi złotymi myślami. Dwie kamery zrobią nic, impreza jest dla Was, zwiedzających bezpłatna, wystawcy płacą grosze za stolik, ergo nie ma i nie będzie środków na kamery, lasery i rakiety :D. Żeby kamery, te hipotetyczne, których nie będzie, miały jakikolwiek sens potrzebna jest ich bieżącą obsługa (dlaczego jej nie będzie, patrz zdanie wyżej). Oczywiście osoba odpowiedzialna za mienie innych może również sama odpowiadać w zaostrzonym reżimie prawnokarnym, czy któryś z 2 pomysłodawców zgłasza się na ochotnika? Jedynie wystawcy mogliby zamontować coś na stoliku, ale osobiście jako klient czułbym się źle takie stoisko odwiedzając, PAMIĘTACIE MOŻE PRZEZ CO M.IN. PADŁ WARSZAWSKI SKLEP BASS CZY PRZYPOMNIEĆ JAK SIĘ CZUŁ KLIENT W ŚRODKU? Na każdych targach wędkarskich od lat pojawiają się złodzieje, doszukiwanie się ich rodowodu to głupota i strata czasu. Wracając jeszcze do kamer, do tego jest dodatkowo potrzebne konsensualne otoczenie prawne, być może nawet potwierdzone pisemnie przez odwiedzających... Muszę jeszcze coś dodawać, żebyście zrozumieli?

Edytowane przez Hesher
  • Like 4

Też o tym myślałem, bo w sumie co za problem zamontować sobie szerokokątną action camera. Co do zgody na filmowanie, to ja sobie monitoruję populację rybika cukrowego tą kamerą, a że złodziej przypadkowo się nagrał - cóż życie. Ale zastanawiam się, czy to ma sens. Na pewno trzeba bardziej się skupiać jak robi się młyn.