-PYTOON- Opublikowano 18 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Witam,Poszukuję sklepów, gdzie w dobrej cenie kupię gumy Keitech czy inne produkcji U.S.A czy Japan.Chciałbym nabyć również wynalazek o nazwie Final Keeper, zapobiegający spadaniu gum w zbrojonych w offsetowe haki.Interesują mnie sklepy zarówno w Polsce jak i za granicą.Z góry dzięki za pomoc!Krzysiek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 18 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 http://www.mefistofishing.pl/final-keeper-super-patent-zobacz-film-japan-p-664.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tier Opublikowano 18 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 http://przynety-swiata.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 19 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 Ostatnio jakieś modele we wrocławskim "Krokodylu" widziałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 19 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 U nas w Olsztynie w sklepie Skalar jest spory wybór dobrych gum sandaczowych w tym kilka najlepszych Keitech. Napisz na priv do Darka może pomożę http://jerkbait.pl/user/49767-skalar-olsztyn/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Swing Impact 2'' Cola po 1,23złhttp://mazur-fishing.pl/shop/index.php?manufacturers_id=5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.synowiec-83 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Polecam Piranię, szybka i sprawna realizacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian22777 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Polecam Piranię, szybka i sprawna realizacja.I spory wybór Jak najbardziej polecam ten sklep. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymof Opublikowano 16 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 gumy są naprawdę skuteczne , być może to sprawa zapachu , albo atrakcyjnej pracy .Ja kupowałem u deichkind , z tego co wiem to jeszcze posiada w ofercie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
januszz Opublikowano 17 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 Ja również polecam Piranię! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 17 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 Świetne gumy, ostatnio skusiłem na nie kilkanaście sandaczy. Kupuję w lokalnym sklepie w mojej "wiosce"... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 17 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 Patryk, Na które modele? Easy Shiner? Swing Impact? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 17 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 Mario - Easy Shiner. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymof Opublikowano 17 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 tak EASY SHINER to bardzo skuteczne narzędzie do połowu szczególnie sandaczy . Obecnie Odra w okolicach Szczecina , bo prąd straszliwy . No i nowa plecionka DUEL którą testuję fantastycznie się sprawdza pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 17 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 Dziękuję, mam w arsenale - będe się musiał 'przyłożyć' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Demensiq Opublikowano 18 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 Znaczy powiem tak jak się najedzie na ryby to wszystko działa co było skuteczne przed rokiem i przed 10 laty ..Jak nie ma rybek w łowisku to owa przynęta opisywana na górze nie pomoże ,,,,lecz jak już na te rybki natrafimy potrafi nieraz obdarzyć całkiem nieźle ,świetnie się sprawdza jak ryba jest na mocnym żerowaniu wtedy przebija inne przynęty. Na sandacza polecam http://mazur-fishing.pl/shop/swing-impact-fat-28-7cm-420-probluered-pearl-p-117.html , http://mazur-fishing.pl/shop/swing-impact-fat-38-inch-426-sexy-shad-p-138.html ale nie kupujcie po worku z każdego koloru bo każda woda lubi co innego .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotreq Opublikowano 18 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 Dzięki kolego za info o tym worku bo bym na to nie wpadł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Demensiq Opublikowano 18 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 (edytowane) Dzięki kolego za info o tym worku bo bym na to nie wpadł Wiesz akurat nie wszyscy są tak doświadczeni jak ty kolego ,pisałem to ogółem dla wiedzy nie tak zaawansowanych JERKBAIT.PL JEST MIEJSCEM KULTURALNEJ WYMIANY POGLĄDÓW, TAKIEGO SŁOWNICTWA NIE TOLERUJEMY łowców jak ty .Po prostu mniej doświadczeni wedkarze a zapewne są na tym forum pod wpływem adrenaliny i zachwalania przez innych wedkarzy kupują po 100 na raz takich gumek i chciałem delikatnie podkreślić nie urażając ciebie ,że nie ma to wielkiego sensu...Bo w tej chwili ta guma jest mocno reklamowana ale chyba trochę przereklamowana choć nie mówię ,że są złe po prostu nie wszędzie to działa.. Edytowane 18 Czerwca 2013 przez mario Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 18 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 (edytowane) W Piranii te 7,5cm są po 2.40zł.http://www.pirania-sklep.pl/przynety_gumowe/keitech/-_swing_impact/3_7_5cm/swing_impact_-_sahara_olive_flk_-_3_-_7_5cm.htmlTylko jak na złość nie ma koloru , który mi się najlepiej sprawdzał.Co gorsza , nie widzę już tego koloru na stronie producenta.Tu na fotce z jakimś Niemcem i sandaczem 101cm.http://www.camo-news.de/2012/03/28/fangmeldung-101-cm-zander-auf-keitech-fat-swing-impact/Musiałem się ratować Berkley'em Flex'em w kolorze Firetiger i też "działa". http://www.pirania-sklep.pl/przynety_gumowe/berkley/-_flex_rib_shad/9cm/rib_shad_-_3_5_-_firetiger_-_9cm Edytowane 19 Czerwca 2013 przez makamba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateusz998 Opublikowano 18 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 A ja mam takie pytanie , jak rozmiar główek jig stosujecie do tych Keitechów ? bo polecają do gumy 7cm główkę 1/0 , a ja zwykle do takich rozmiarów używam 4/0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deichkind Opublikowano 18 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 Wszystko zależy o jakim modelu mówisz.Bo do modeli Easy Shiner 4' , Swing Impact 4' czy Swing Impact Fat 3"8 pomimo praktycznie takiej samej długości powinno się stosować róźne długości haków. Swing Impact potrzebuje jak najkrótszych grotów bo dłuższy grot zniszczy jego praceSIF to już klasyczna guma (tłuścioch w porównaniu z normalem;) ) i można zbroić jak się chce.Easy Shiner to guma najbardziej uniwersalna do sposobu zbrojenia i typu haków (jedynie jigów wymaga o cienkiej główce ołowiowej) wąska. Ktoś stwierdził że gumy przereklamowane... każdy ma prawo do swojego zdania. A moje informacje z 1szej ręki jasno mówią że Keitechy same się pieknie obroniły! Praca jest bardzo dobra, niespotykana! Robienie czarnego PR nie ma sensu, więc jak ktoś ma jechać po nich z samego faktu - niech lepiej sobie odpuści. Pozdrawiam Tomek Ps. Nie jestem zaawansowanym wędkarzem, na rybach byłem już nie pamiętam kiedy, w ogóle to łowić mi się nie chcę bo po prostu nie umiem ale o tych gumach co nie co wiem... hehehe 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Demensiq Opublikowano 18 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 Wszystko zależy o jakim modelu mówisz.Bo do modeli Easy Shiner 4' , Swing Impact 4' czy Swing Impact Fat 3"8 pomimo praktycznie takiej samej długości powinno się stosować róźne długości haków. Swing Impact potrzebuje jak najkrótszych grotów bo dłuższy grot zniszczy jego praceSIF to już klasyczna guma (tłuścioch w porównaniu z normalem;) ) i można zbroić jak się chce.Easy Shiner to guma najbardziej uniwersalna do sposobu zbrojenia i typu haków (jedynie jigów wymaga o cienkiej główce ołowiowej) wąska. Ktoś stwierdził że gumy przereklamowane... każdy ma prawo do swojego zdania. A moje informacje z 1szej ręki jasno mówią że Keitechy same się pieknie obroniły! Praca jest bardzo dobra, niespotykana! Robienie czarnego PR nie ma sensu, więc jak ktoś ma jechać po nich z samego faktu - niech lepiej sobie odpuści. Pozdrawiam Tomek Ps. Nie jestem zaawansowanym wędkarzem, na rybach byłem już nie pamiętam kiedy, w ogóle to łowić mi się nie chcę bo po prostu nie umiem ale o tych gumach co nie co wiem... heheheWidzisz akurat chyba się spotkało takich 2 co o tych gumach co nie co wie .Jest to dobra guma kiedy sandacze są na dobrym żerowaniu wtedy mogę przyznać ,że jest oczko wyżej od konkurencji ,ale w przypadku pojedynczych brań nie zachwyca niczym szczególnym ..Bo w takich przypadkach mizernych brań gdzie ryba jest nie aktywna trzeba sandaczykowi przysłowiowo trafić pod ryj i czy to bedzie zwykłe kopyto czy kogut czy wspominany wyżej kaitek nastąpi branie ..praca kajtka naprawdę wyśmienita można nim kombinować na milion sposobów nawet są próby podrabiania tych przynęt lecz tajemnica tkwi w składzie gumy .Na pewno w arsenale kajtki trzeba mieć lecz nie podniecał bym się aż tak bardzo ..A i ja po tych gumach nie jadę ,nie handluje też innymi towarami podobnej jakosci wiec konkurencja dla ciebie nie jestem ,po prostu chciałem sie podzielić odczuciami co do tej przynęty bo kaitech nie powstydził by się pijaru niczym nasz rząd PO ...Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymof Opublikowano 19 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 a więc tam gdzie ludzie i tam polemika . Podział opinii to zupełnie normalna sprawa , ona po prostu jest potrzebna . Generalnie do tej pory nie łowiłem na gumy KEITECH lecz na inne popularne , znane na rynku . Testy jakie przeprowadziłem w tym samym łowisku dały lepsze efekty . Większa liczba brań oraz wyjętych ryb to moim zdaniem efekt gumy , która jest bardziej skuteczna .Śmiem twierdzić że specyficzny zapach to duży atut , ale i praca oraz ubarwienie również przyczynia się do większej skuteczności . Ostatnia sprawa to wędkarz , ale każdy to indywidualista . pozdrawiam Bogdan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 19 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 Zapach imho zbędny, szczególnie na łowisku kilku,kilkunastu metrowym ze znacznym uciagiem. Co do polemiki w temacie przynęt, panowie zapominają ze nawet najlepsza przyjęta w słabych rękach nie zdziała cudów...odwrotnie owszem... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 19 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 @patunie siej herezji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi