Mikros Opublikowano 27 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Mi na Bugu się keitechy wcale nie sprawdziły . Próbowalem wielokrotnie ale niestety nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tarpio Opublikowano 1 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 U mnie na Odrze udało mi się skusić parę sandaczy. Dobre choć mało trwałe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kieroz Opublikowano 2 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Dokladnie guma jest bardzo dobra na sandacze, okonie a nawet szczupaki ale trwalosc jej pozostawia wiele do zyczenie mogli by za to zejsc z ceny ale bardzo ja szanuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qmichalq Opublikowano 3 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 (edytowane) U mnie na okonie porażka żadnego brania, po zmianie na zwykłe twistery brania się pojawiły, sprawdzone kilkanaście razy i zawsze bez brania. Teraz mam zamiar sprawdzić fish arrow i fin-s-fish, zakupiłem podobnie jak swing impactów troche do testów. Edytowane 3 Stycznia 2015 przez qmichalq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
count_martin3z Opublikowano 28 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 Panowie, a mam pytanie, bo przeleciałem na szybko wątek i nie znalazłem... Jakie polecacie offsety do poniższych przynęt aby nie traciły na pracy? Wyobraźcie sobie, że w mojej wsi są 4 sklepy wędkarskie i w żadnym nie ma offsetów nawet żeby przymierzyć. Będę musiał zamawiać z netu stąd mam obiekcje. Easy Shiner 3" Easy Shiner 4"Swing Impact 3"Swing Impact 4"Swing Impact Fat 2.8"Swing Impact Fat 3.8" Dzięki z góry za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MieczysławS Opublikowano 28 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 Witam,z mojej bazy danych wynika:Easy Shiner 3" - Decoy Worm 19 S.S. Finesse Offset Hook #1, Owner Twistlock Finesse Hook #2-1, Gamakatsu Offset EWG #2, Owner Rig’N Hook #1/0, Easy Shiner 4" - Gamakatsu G-Lock Worm #3/0, Gamakatsu Offset EWG# 2/0, Owner Rig’N Hook #4/0, Owner J-Lite Hook #3/0, Owner Big Wide Bite J Hook #3/0, Triangle WideGap-Hook 2/0.Swing Impact 3" - Owner Twistlock Finesse Hook #6, Owner Big Wide Bite J Hook #4, Owner Rig’N Hook #4, Owner Down Shot Offset #2, Decoy Worm 19 S.S. Finesse Offset Hook #3,.Swing Impact 4" - Owner J-Lite Hook #2/0, Owner Big Wide Bite J Hook #2/0, Owner Rig’N Hook #3/0, Gamakatsu G-Lock Worm #3/0, Triangle WideGap-Hook #2/0, Gamakatsu Offset EWG #2/0. Swing Impact Fat 2.8" - nie mam tej przynęty.Swing Impact Fat 3.8" - Owner Rig’N Hook #4/0, Owner Big Wide Bite J Hook #4/0, Owner J-Lite Hook #4/0, Falcon Superline Red Body Hook #3/0, Gamakatsu Offset EWG #3/0.Wszystkie te haki przymierzałem i zbroiłem nimi te przynęty.Pozdrawiam i życzę powodzenia 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
count_martin3z Opublikowano 1 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 (edytowane) Dzięki wielkie. Sorki, ze teraz pisze, ale nawet nie widziałem, ze odpowiedziałeś. Kolego szanowny, a miedzy ES 3" a 4" faktycznie jest taka dużą różnica w Ownerach Rig? Edytowane 1 Lutego 2015 przez count_martin3z Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MieczysławS Opublikowano 4 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Jeszcze raz sprawdziłem swoją bazę danych i wszystko jest O.K.Długość (mierzona od strony zewnętrznej) zakrzywionej części haka Owner Rig’N Hook 1/0 to 28,3mm, a Owner Rig’N Hook 4/0 to 38,2mm.Długość Easy Shiner 3'' to 70mm a Easy Shiner 4'' to 95mm różnica 25mm, więc różnica w wielkości haków niespełna 10mm jest właściwa.A jeśli nie wierzysz Kolego, to kup cały typoszereg tych i pozostałych modeli, tak jak ja to zrobiłem i sprawdź sam.Pozdrawiam i życzę powodzenia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackot_88 Opublikowano 22 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 Panowie pytanko, Easy Shinery 5 cali jest sens zbroić w offset? Jeżeli tak, to jaki rozmiar haka?Będę wdzięczny za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prawie30 Opublikowano 23 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 Ma ktoś doświadczenie z seria Live Impact? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 23 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 Ma ktoś doświadczenie z seria Live Impact?Łowiłem na te przynęty głownie pstrągi,przyłowem były okonie,szczupaki i kleń. Dość uniwersalna przynęta.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
count_martin3z Opublikowano 24 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 Panowie pytanko, Easy Shinery 5 cali jest sens zbroić w offset? Jeżeli tak, to jaki rozmiar haka?Będę wdzięczny za pomoc 4 celowe zbroiłem w 3/0. To u Ciebie 4/0 spokojnie, ale w zależności od kształtu haka, firmy i modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nalewator Opublikowano 25 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 Czy ktoś się orientuje czy jest jakiś zamiennik gumy Sexy Impact 2,8". Gumy są rewelacyjne na okonie tylko ich trwałość to porażka po 2-3 rybach guma rozerwana spada z haka (klejenie niewiele pomaga). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elling Opublikowano 28 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 Czy ktoś się orientuje czy jest jakiś zamiennik gumy Sexy Impact 2,8". Gumy są rewelacyjne na okonie tylko ich trwałość to porażka po 2-3 rybach guma rozerwana spada z haka (klejenie niewiele pomaga).jest!!! kosadaka sota worm, ale nie wiem czy ona jest w Polske Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elling Opublikowano 28 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 Ma ktoś doświadczenie z seria Live Impact?bardzo ladna gumka na okonia i sandacza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 28 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 jest!!! kosadaka sota worm, ale nie wiem czy ona jest w Polske ale fajna gumka jak cenowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 28 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 ale fajna gumka jak cenowo? np:http://www.ebay.co.uk/itm/7-leurre-souple-Sota-Worm-70-KOSADAKA-7cm-peche-perche-streetfishing-rockfishing-/201323337413?var=&hash=item2edfce56c5:m:mZr87OKx1Rq6RvoqiZeOpGA 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elling Opublikowano 28 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 (edytowane) na Ukrainie kosztuje 5 zl za opakowanie(8 gumek) ona jest nie taka miekka jak keitech! ale sandacz jej je Edytowane 28 Października 2015 przez elling Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 28 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 Co do zbrojenia w offsetu na stronie keitecha macie podane rozmiary offsetow do przynęt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elling Opublikowano 28 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 (edytowane) Co do zbrojenia w offsetu na stronie keitecha macie podane rozmiary offsetow do przynęt Edytowane 28 Października 2015 przez elling 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nalewator Opublikowano 29 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 5zł za paczkę (8szt) piękna cena. Ciekawe czy jakiś sklep z Ukrainy wysyła do nas. Z Ebay cena już nie powala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 29 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 Myślę, że na Alliexpress można znaleźć w podobnej, może nawet niższej, cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 29 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 Myślę, że na Alliexpress można znaleźć w podobnej, może nawet niższej, cenie. hmmm... tam akurat nie znalazlem. Sa tam inne przynety tej firmy, ale akurat sota worm nie widzialem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nalewator Opublikowano 29 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 W ukraińskich sklepach internetowych znalazłem za 25 hrywien paczka.http://fisherway.com.ua/seriya-kosadaka-sota-worm.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 29 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 hmmm... tam akurat nie znalazlem. Sa tam inne przynety tej firmy, ale akurat sota worm nie widzialem. Może to nie będzie sota worm tylko jakiś inny, kolejny, 'zamiennik' Choćby taki: http://www.aliexpress.com/store/product/Artificial-bait-rubber-lures-32pcs-10cm-3g-silicone-lure-Soft-Plastic-Fly-Fishing-Shad-Lures-Worm/1188954_32413011229.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi