Bartas93 Opublikowano 26 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 Moim zdaniem keitechy to jedne z najlepszych przynęt. Nieraz ratowały mi tyłek i w sumie odkąd ich używam moje wyniki znacząco poprawiły się. Łowię praktycznie tylko i wyłącznie z wykorzystaniem techniki drop shot okonie i sandacze. Miękka guma umożliwiała mi różne typy zbrojenia, od offsetowego po klasyczne. Ryby są z reguły dobrze zapięte. Co do zapachu nie wiem czy pomaga, ale moim zdaniem na pewno nie przeszkadza. Ale trzeba powiedzieć, że jest dość trwały. Co do trwałości samych gum niestety jest na minus. Często po braniu wyciągam przynętę bez ogonka, a po kilka rybach trudno ją utrzymać na haku. Z pomocą przychodzi mi wtedy zapalniczka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mopar Opublikowano 27 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 Łowiąc metodą stop shot miałem równie dobre wyniki (rasy shiner) z urwanym ogonkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbynio63 Opublikowano 1 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 Jeżeli okoń urwie ogonek easy shinera a reszta gumy jest o.k.,to nigdy takiej gumy nie wyrzucam.Nadal jest łowna(choć nie zawsze).A jak okonie są w amoku jest naprawdę killerem.Pewniej zastaje zassana.Dlatego też gumy bez akcji są skuteczne(np.typu plemnik). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kieroz Opublikowano 1 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 Rzerzywiscie Keitech to super przyneta tylko niestety malo trwala ale jezeli chodzi o okonie i sandacze to jest bardzo lowna , praktycznie zawsze lowie na nia na czeburaszce i sa super efekty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbynio63 Opublikowano 1 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 A co tam.Nie ten wątek,ale temat tu poruszony.Na okonie bywa skuteczny zapach anyżu.Maść do dziąseł Sachol jest sama w sobie idealnym atraktorem.Tylko nie mówcie nikomu!To moja tajemnica. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIKU Opublikowano 1 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 Potwierdzam dużą skuteczność kaitechówGdy na banjo okonie wisiały ledwo za skórkę to kaitechy były połknięte głęboko.Co do podobnych gum próbowałem różnych śmierdziuchów gdy na kaitechy okonie reagowały bardzo dobrze to na te śmierdzące nie było wcale brań a na banjo tylko skubnięcia.Podróby (lane w domowych warunkach) także nie wypadają dobrze mimo wypróbowania z kilku źródeł nie zauważyłem skuteczności zbliżonej do oryginałów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobek Opublikowano 1 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 Podczas szukania okonków gdy na inne przynęty nie było brań, na keitech odnotowałem najwięcej brań. Wszystkie gumy skończyły rozerwane przez szczupacze zęby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielan Opublikowano 9 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 Pewien łowca okoni zdradził mi kiedyś....... zapach ochotki To naturalne Jestem spławikowcem i często na nieszczęście po wrzuceniu do wody kul z jokersem okonie jak zwariowane potrafią w tym siedzieć i żerować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mathew.stepnicki Opublikowano 9 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 Co do zapachu orginalnych keitech'ow to napewno smierdza kałamarnicami i czymś jeszcze... Łowie na oryginalne i na ala od robertd i muszę powiedzieć, że są równie skuteczne. Na mojej wodzie okoniom nie robi to ròżnicy a to najważniejsze. Często biorą na przemian okonie z szczupakami i guma starczy na 2-3 brania. Przy orginalnych zostawialem mała fortunę a tak mogę spać spokojnie o portfel... Wysłane z mojego XT1068 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 10 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 W Japonii jest dostępny kolejny, nowy, model Keitecha - Easy Shaker (3,5" i 4,5")https://www.youtube.com/watch?v=Hu9Zl5lKI7Y\ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziubas123 Opublikowano 11 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 ciekawe kiedy pojawią się u nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 11 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 Super, ale ze Japonczycy na jakas odmiane bocznego troka lowia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz B. Opublikowano 11 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 To zestaw drop-shotowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanibal Opublikowano 11 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 Łowił ktoś na Hog Impacta? Jeśli tak to z jakim skutkiem? Czy ten cudaczek kusi okonie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo208 Opublikowano 12 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 W trzech słowach . Fajne skuteczne delikatne. 1. Fajne - znaczy łowne , fajne kształty , fajna praca 2. Skuteczne - Śmierdzące fajnie kuszą ryby i naprawdę gdy slabo żerują , one potrafią uratowac dupsko. 3. Delikatne - po wsciekłych 2-3 atakach okonia guma jest do wywalenia (chyba , że ktoś stosuję kleje do mocowania ich do haków - ja tego nie robię bo mi się nie chce ) Tyle... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanibal Opublikowano 12 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 Spejson to opinia ogólna czy o Hog Impact? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 12 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 Spejson to opinia ogólna czy o Hog Impact? Jak dla mnie ogolna Kaitechy zmusily mnie do noszenia kleju ze soba na ryby... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawido Opublikowano 12 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 (edytowane) Przed niecałym tygodniem przetestowałem wkręcaną główkę, Musagę Hannibalkę, z 3'8" Sexy Impaktem. Rezultat optymistyczny, od 16:28:https://www.facebook.com/426925307496337/videos/463438213845046/?pnref=storyPołamania, Kajtkofile. Edytowane 12 Marca 2016 przez Dawido Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 12 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 Połamania, Kajtkofile. hehehe dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanibal Opublikowano 12 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 No nic kupiłem te Hog Impacty, więc sam przetestuje. A jak klej się ich trzyma skoro są mokre i tłuste? Odtłuszczacie w jakiś sposób czy sekundowe łapią i tak? Pytam bo nigdy nie kleiłem a kupiłem trochę tych gum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 12 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 No nic kupiłem te Hog Impacty, więc sam przetestuje. A jak klej się ich trzyma skoro są mokre i tłuste? Odtłuszczacie w jakiś sposób czy sekundowe łapią i tak? Pytam bo nigdy nie kleiłem a kupiłem trochę tych gum. jakis klej cyjanopan vel kropelka bez problemu lapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prawie30 Opublikowano 12 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 Macie namiary na Custom Leecha? Wszędzie w Polandii pustynia z tą gumką.Na samuraju znalazłem, ale wolałbym zostawić kaskę w kraju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo208 Opublikowano 12 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 W moim odczuciu dotyczy wiekszości gum keitech. Naprawdę fajne przynety ,ale nie mam do nich cierpliwości tzn to klejenie itp... nie 'che mnie sie " . Jesli używam to , tylko w wyjatkowych okolicznościach ..np gdy ryba dobrze żeruje , chowam je na dno plecaka . Stosuje tylko gdy chce się wstrzelić w przynęte . Nie zmienia to jednak faktu , że są to przynęty bardzo skuteczne i trzeba je mieć ze sobą prawie zawsze : ) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziubas123 Opublikowano 4 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2016 (edytowane) hej ma ktoś może coś w rodzaju katalogu(np. w pdf-ie) gdzie są wszystkie aktualnie dostępne kolory ? tak żeby była nazwa i #nrmam na myśli coś takiego tylko pełną kolorystykę Edytowane 4 Czerwca 2016 przez dziubas123 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beton Opublikowano 3 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 Mnie strasznie irytuje zsuwanie się gumy z haka offsetowego. Jak raz się zsunie, a następuje to bardzo szybko, to później co rzut trzeba ja poprawiać. Próbowałem przyklejać do haka, ale kropelka nie skutecznie łączy haczyk z gumą. Problem dotyczy easy shinerow i swing impactów 4". Macie może na to jakiś sposób ? Nie idzie nimi łowić z tego powodu na offsecie. Na klasycznej główce z kołnierzem, problemu nie ma, bo kropelka świetnie scala gumę z ołowianym kołnierzem. Jak sandacze skubią to nie idzie ich wciąć tylko gumę ściągają, na normalnej główce jest spoko, ale.... brań mam więcej na czeburaszce ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi