smudek Opublikowano 18 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2016 Te mikro kryształki to sól Dlatego też rdzewieją hakimi to wygląda na jakiś rodzaj plastiku ale mogę sie mylić trzeba polizać gume Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 18 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2016 mi to wygląda na jakiś rodzaj plastiku ale mogę sie mylić trzeba polizać gume Lizałem, to jest sól. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 18 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2016 jak mi się sól w domu skończy to w pudełku coś jeszcze będzie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziubas123 Opublikowano 25 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2016 (edytowane) panowie oferta kolorów zrobiła się ogromna może każdy by napisał swoje TOP 3 ?? (bez modelu i wielkości) (darować sobie teksty typu każda woda jest inna itd) Edytowane 25 Listopada 2016 przez dziubas123 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adriano Opublikowano 25 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2016 Electric ShadSexy ShadGold Flash Minnow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziubas123 Opublikowano 25 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2016 ja na razie mam 2 sprawdzone 1. Electric Shad2. Sight Flash3. na razie brak na inne kolory też łapałem, ale te ratowały mi tyłek kiedy już miałem wracać o kiju i dawały chyba na razie najlepsze wyniki w nowym sezonie zobaczymy co będzie na miejscu 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedJin Opublikowano 25 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2016 1. Blue black cinamon2. Midnight blue3. Electric shad Jakoś na oczojebne jasne nie mam szczescia Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisaq87 Opublikowano 26 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 1. Electric shad2. Bubblegum grape 3. Lt Silver bluegill Każda woda jest inna itd Widzę co na sklepie chodzi, do tego co napisałem warto dodać kolor Ayu, Lt motor oil flake. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziubas123 Opublikowano 26 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 Top 3 chlopaki nic wiecej Wnioski kazdy sobie wyciagnie w domowym zaciszu szykujac sie do nastepnego sezonu. pozdrawiam i czekam na reszte Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prawie30 Opublikowano 26 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 1. Midnight blue2. Dark green pumpkin3. Electric shad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nalewator Opublikowano 26 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 1. pro blue red pearl2. electric shad3. angry carrot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupak1 Opublikowano 5 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 (edytowane) To wcale nie jest przypadek KIE TECH a szczególnie Easy Shinner jest bardzo łowną gumą . W poprzednim sezonie złowiłem na nią ponad 200 sandaczy . Dwa lata temu poleciłem ją koledze z forum na Odrę .Po kilku tygodniach bardzo mi dziękował. Poleciłem ją koledze z Gdańska i połowił , skorzystał też drugi kolega który pierw sceptyczny do tej gumy teraz ją zachwala. Poleciłem gumę koledze z południa Niemiec i teraz na każdą wyprawę ma KIETECHA w pudełku a w nowych modelach i kolorach jest treraz lepiej ode mnie zorientowany. Ja też nie ruszam się bez KIETECHA nad wodę bo jak wszystko zawodzi to KIETECH sprawę uratuje. Ulubionym wzorem jest Easy Shinner 4 " zbrojony w hak 3/0 na główce 10 g -21 g . Guma kapitalnie pracuje i nawet cięższe głłówki nie powodują "gaśnięcia" pracy ogonka co ma miejsce w innych modelach z innych firm. Ten kto pisze że guma jest przereklamowana nie bardzo sobie zdaję sprawę co pisze . Shinner to uniwersał i tam gdzie jest sandacz to guma sobie poradzi. Napisałem uniwersał bo używałem go do DS ,Carolina Rig ,w standardzie oraz kolega sprawdził go w trochę zmodyfikowanym Texsasie i też zadziałał , jest obojętne czy na płynącej wodzie czy stojącej guma łowi czego i wam życzęI co taka cisza dawać kolorki bo zakupy czekają. Edytowane 5 Marca 2017 przez szczupak1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacob1993 Opublikowano 5 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 (edytowane) 2 Calowy easy shiner w kolorze morning dawn killer na okonie w bialym na kropki z malych rzeczek .Kolorek flashing carrot sie wam sprawdza bo to jeden z nielicznych ktore posiadam na ktore nic nie zlowilem Edytowane 5 Marca 2017 przez jacob1993 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bomber Opublikowano 5 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 Na sandacza polecam electric shad i electric chiken. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej 77 Opublikowano 6 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 Witam czerwiec/lipiec trącona woda :Green Pupkin Chartreuse , Bublegum Shad , Silver Phanton itd... wrzesień - grudzień czyli bardziej klarowna woda : Hasu , Bluegil , Baby Bas itd...... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziubas123 Opublikowano 6 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 a jak wam się sprawdza kolor Golden Gill Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pickerel Opublikowano 6 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 2 Calowy easy shiner w kolorze morning dawn killer na okonieA jakiej wielkości kolega łowi te okonie na 2" kajtki bo ja poniżej 3" nie schodzę a głównie łowię na 4". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Night_Walker Opublikowano 6 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 Zwrócić warto uwagę, że 5cm guma to na okonia całkiem sporawa, biorąc za dominujący standard 1,5cm twistera na zboczku. Zwłaszcza w wodach gdzie dominuje pasiak do 30cm a wędkarz idzie się pobawić a nie polować na potwora z Loch Ness Inna sprawa to wody zasobne, gdzie czasem warto sięgnąć i po 4' kopyto jako podstawę arsenału... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziubas123 Opublikowano 6 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 ja jakoś przywiązałem się na okonia do 3" i takie mniejsze okonki tez sobie z nimi świetnie radzą. guma jest smukła więc nie mają z nią problemu chociaż z tego co widzę to dużo osób kupuje właśnie 2" na okonia łapie głównie na 3" bo na jakiś maluchach mi nie zależy szkoda męczyć rybę. mam pytanie zastanawiam się jak to jest wiosną? bo okoń pewnie żeruje na świeżym wylęgu czy wtedy właśnie nie lepiej by się sprawdziła guma 2" nawet na te większe okonie ??może ktoś z was już robł taki test, że łapał na 3" gumę i jak okoń żerował zmienić na 2" dokładnie ten sam kolor i ta sama gramatura (lub odwrotnie z 2" na 3" ?? ciekaw jestem jak by się zmieniły brania 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pickerel Opublikowano 6 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 Ja robiłem podobny eksperyment z tym ze między 3" a 4". Nie widziałem różnicy w ilości brań a większa guma pozwoliła mi bardziej komfortowo łowić na głębszych miejscówkach. Nie wyobrażam sobie 2" nawet na 6-8 gramowej czeburaszce, o główce jigowej nie wspominając. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziubas123 Opublikowano 6 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 mi znowu się lepiej 3" sprawdzały ale fakt że woda nie głęboka o główka 3g w tym roku chce sobie taki teścik zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupak1 Opublikowano 9 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 To jaki kolorek brać na okonie ? Będę brał jednak 3 cale. 4 i 5 calowe zostawię na sandałka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamos Opublikowano 10 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 Bierz;1. watermelon pp2. new freshness3. pro blue red pearl4. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karpiu95 Opublikowano 29 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 Jakie zbrojenie kajtków 2" wam sie lepiej sprawdza ? Krótszym czy dłuższym hakiem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KacperG Opublikowano 29 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 Ta guma przy krótszych hakach lepiej pracuje,jak kto lubi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi