MarasR Opublikowano 29 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 Podpowie ktoś jaki rozmiar haka będzie odpowiedni do Kjatków Easy Shiner 2' , 3' i 4' . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karpiu95 Opublikowano 29 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 Do 2 cali zazwyczaj stosuje 6 lub 4 , do 3" rozmiar 2 lub 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Ostróda Opublikowano 29 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 Ja również używam rozmiaru 4, i główek bez kołnierza 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 29 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 Jako fan haków Matzuo ( zwłaszcza w mniejszych rozmiarach ES ) również polecam do 2" nr 4 , do 3" nr 1 , do 4" nr 3/0 . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 29 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 Ta guma przy krótszych hakach lepiej pracuje,jak kto lubi...Jak chyba każda pod okonia można jak najbardziej krótsze haki użyć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerek48 Opublikowano 29 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 Nr1 pod okonia to kolor cosmos .Okonie nie mogą się oprzeć.Zbrojenie tradycyjne lub hak Offset.Polecam 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarasR Opublikowano 29 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 Dziękuje Wam bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziubas123 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 dla mnie w zeszłym roku najlepszy okazał się electric shad ciekawe co przyniesie ten sezon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kreska Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Jakiś czas temu na FB Keitecha pokazywali gumy UV. Może ktoś wie gdzie można je kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kreska Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2017 A dokładniej chodzi mi o to: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupak1 Opublikowano 4 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 UUUuu coś pięknego na nocne łowienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 4 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 Jakiś czas temu na FB Keitecha pokazywali gumy UV. Może ktoś wie gdzie można je kupić?zapytaj na FB Keitecha powinni ci pomóc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Ostróda Opublikowano 4 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 Ja kupiłem ostatnio kilka sztuk UV ale w innym kształcie, kolega kupił je na Ukrainie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupak1 Opublikowano 4 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 OK dam znać co i jak mam kolegę na Ukrainie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kriczu Opublikowano 6 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 Czy macie jakieś sposoby na poprawienie trwałości gum przy zbrojeniu hakami offsetowymi? Ja robiłem tak że podklejałem początek gumy w miejscu gdzie wbijam hak klejem szybkoschnącym np kropelka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prototyp_rood Opublikowano 9 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 (edytowane) A co sądzicie o nowych kolorach Keitacha? Edytowane 9 Maja 2017 przez prototyp_rood Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 9 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 Easy Shiner 11 ... jeden z moich ulubionych zestawiań kolorów na sandacze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 9 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 Czy macie jakieś sposoby na poprawienie trwałości gum przy zbrojeniu hakami offsetowymi? Ja robiłem tak że podklejałem początek gumy w miejscu gdzie wbijam hak klejem szybkoschnącym np kropelka.Zmień system zbrojenia offsetowego. Stosuj haki mocowane za pomocą wkrętu z drutu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kriczu Opublikowano 9 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 @BOB1 Dzięki za poradę, w takim razie muszę poszukać takich. Czy takie zbrojenie sprawdzi się w przypadku gum w rozmiarze 2" ,bo wszystkie wkrętu jakie dotej pory widziałem były przeznaczone raczej do dużych albo bardzo dużych gum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MieczysławS Opublikowano 10 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 @BOB1 Dzięki za poradę, w takim razie muszę poszukać takich. Czy takie zbrojenie sprawdzi się w przypadku gum w rozmiarze 2" ,bo wszystkie wkrętu jakie dotej pory widziałem były przeznaczone raczej do dużych albo bardzo dużych gum.Sprawdzi się jeśli zastosujesz odpowiedni hak.Ja stosuję Cultiva Twist Lock Finesse Style TL-01 #6 dociążając go na dole wolframowymi kulkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 10 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 (edytowane) @BOB1 Dzięki za poradę, w takim razie muszę poszukać takich. Czy takie zbrojenie sprawdzi się w przypadku gum w rozmiarze 2" ,bo wszystkie wkrętu jakie dotej pory widziałem były przeznaczone raczej do dużych albo bardzo dużych gum.Takie wkręty robię sam z drutu Dental. Ale nie dawno w dziale sprzedam była oferta bardzo małych wkrętów z cienkiego drutu, idealne do gum 2". Poszukaj bo ten kolega sam je produkuje. A na runku są gotowe zestawy hak (z obciążeniem lub bez) + wkręt stosowny do rozmiaru.To tylko przykład. Dobre robi również Gamakatsuhttp://www.pirania-sklep.pl/kotwiczki-haki-dozbrojki/haki/swimbait/swimbait-91768s18.html Edytowane 10 Maja 2017 przez BOB1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziubas123 Opublikowano 10 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 Tez kupowalem od kogos z forum te male wkrety tylko nie pamietam od kogo :/ Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziubas123 Opublikowano 10 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 Kolega kosa wlasnie wystawil male wkrety na gieldzie sprawdz rozmiar czy ci odpowiada i kupuj Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Ostróda Opublikowano 10 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 Kolor 1 i 3 zachęcający Udało mi się ostatnio zakupić kilka kolorów nie dostępnych w Polsce (z rynku Ukraińskiego i Rosyjskiego), też bardzo fajne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziubas123 Opublikowano 10 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 Ja bym chetnie sprawdzil pal 3 i pal6 Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi